https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Wie past er bij de Vissen

19 FEB - 20 MRT

Wie past er bij de Vissen beschrijft wie er goed en minder goed bij het sterrenbeeld Vissen passen.

Vissen
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Wie past er bij de Vissen?

.


.

Vissen met een Vissen:

Vissen
Vissen

Vissen zijn de meest dromerige, fantasierijke en zachtaardige mensen van de dierenriem. Als twee Vissen samen zijn, zullen ze urenlang fantasieën, emoties en dergelijke oproepen. Zij zullen een ongelooflijk mooie relatie met elkaar hebben en zullen zich altijd afvragen wat de toekomst biedt. Waarom ze hier zijn en hoe ze van de wereld een betere plek kunnen maken.
Vissen zijn tegelijkertijd intuïtief en ze willen anderen altijd helpen. De liefde tussen hun tweeën zal in staat zijn om de behoeften van de ander voortdurend te bevredigen omdat ze allebei zullen geven. Soms heeft deze relatie hulp nodig om de basis te leggen en ervoor te zorgen dat praktische zaken worden opgelost.
Echter, als je zoveel in de verbeelding leeft, kunnen normale dagelijkse klusjes worden vergeten.

Wie past er bij de Vissen? Antwoord: Een andere Vissen zou heel goed kunnen.

.


.

Vissen met een Ram:

Wie past er bij de Vissen
Ram

Jullie moeten beiden een compromis sluiten en elkaar in consensus weten te vinden. Jullie hebben best wel aantrekkingskracht op elkaar. De Ram zal het ongetwijfeld goed bedoelen, maar emotioneel heeft de Ram de gewoonte om alles te vertrappen wat hen in de weg staat. Daar heeft de Vissen geen behoefte aan. Zodra de eerste spanning is uitgewerkt, is de kans groot dat de Ram zich gaat vervelen met het romantische, gevoelige karakter van de Vissen en minder aandacht gaat besteden aan het onder controle houden van hun vurige karakter.
Er zijn veel compromissen nodig in deze relatie.
Het is en blijft een water en vuur relatie. Het antwoord op de vraag: Wie past er bij de Vissen is daarom niet zo snel beantwoord.

.


.

Vissen met een Stier:

Wie past er bij de Vissen
Stier

De Vissen met de Stier kunnen een heel goede match zijn zolang zij elkaars sterke punten blijven waarderen en niet elkaar willen veranderen. Stieren zullen dit eerder proberen dan de Vissen.
Stier partners willen snel in de relatie een solide verbintenis. Jullie begrijpen elkaar goed en hebben sterke punten op gebieden die de ander mist. De kans is groot dat de Stier na verloop van tijd het gevoel krijgt dat de Vissen niet praktisch of verantwoordelijk genoeg is.
Jullie zijn beiden gepassioneerd, romantisch, zorgzaam en loyaal. Vissen houden niet van confrontaties en ze zijn wat flexibeler dan de Stier. De positieve aspecten hiervan zijn dat de Stier stabiliteit biedt aan de Vissen, waardoor de Vissen zich veilig voelen. Echter, de Stier is een dominante partner. Ook al lijkt dat niet gelijk zo te zijn. Stieren zijn onder water behoorlijk materialistisch, terwijl de Vissen dat helemaal niet lijkt te zijn.
De Vissen en de Stier hebben een geweldige match op seksueel, ook al hebben ze heel verschillende manieren om dat te beleven. Wie past er bij de Vissen? De Stier zou zo maar kunnen.

.


.

Vissen met een Tweelingen:

Wie past er bij de Vissen
Tweelingen

De Tweelingen zal naar de maatstaven van de Vissen een veel te actieve partner zijn, terwijl de Vissen geen muurbloempje is. Bovendien is de Tweelingen een intellectuele en analytische denker, terwijl de Vissen emotioneler zijn.
Jullie zijn allebei flexibel. Dat is over het algemeen een goede zaak, maar jullie kunnen beiden ook besluiteloos zijn en dan is er de kans dat er geen besluit wordt genomen. Laat dat niet gebeuren!
Het grootste probleem in deze relatie is dat de Tweelingen een extreem dynamisch persoon is, die van minuut tot minuut van gedachten kan veranderen. De Vissen is zeer emotioneel en gevoelig en daar moeten jullie beiden voor oppassen.

.


.

Vissen met een Kreeft:

Wie past er bij de Vissen
Kreeft

Een Vissen mens met een Kreeft betekent in ieder geval veel gejuich onder de wol en dat lijkt genoeg voor een lange en evenwichtige relatie. De Kreeft neemt seks serieus en gebruikt het als een manier om de emotionele band te vergroten. Jullie zijn beiden zo intuïtief dat jullie weten wat de ander wil. Jullie kunnen beiden romantisch en sentimenteel zijn en begrijpen elkaar, waardoor jullie de stabiliteit bieden die jullie in een relatie nodig hebben.
De Kreeft is een emotioneel maar soms ook wat humeurig, afhankelijk van de maanstand, en die heeft iemand nodig die daar tegenop kan. Vissen kunnen dat, waardoor die een ideale partner is voor de Kreeft.
De Kreeft reageert trager dan de Vissen, die al in het volgende gesprek is beland terwijl de Kreeft nog nadenkt over het vorige gesprek.
Financieel is de Kreeft een planner voor de toekomst om wat veiligheid op te bouwen, terwijl het onwaarschijnlijk is dat de Vissen dat ook doet. Als partners zijn jullie daarom uitermate geschikt voor elkaar, omdat er die aanvulling is.
Jullie genieten beiden van jullie huis en geven er daardoor snel de voorkeur aan om thuis te blijven in plaats van erop uit te gaan.
Kortom: een mooie combinatie! Wie past er bij de Vissen? Met de Kreeft zou het goed kunnen. Deze watertekens matchen wel!

.


.

Vissen met een Leeuw:

Leeuw
Leeuw

Leeuwen vinden zichzelf, terwijl zij vaak helemaal niet in astrologie geloven, wel de koning van de dierenriem. Vissen zijn bijna niet te vangen.
Hun liefdesrelatie is niet alleen daarom vol passie, warmte en dynamiek. Ze zijn beiden expressief als het gaat om het onthullen van hun gevoelens aan elkaar. Vissen zullen worden aangetrokken door de zichtbare en overheersende kracht en vastberadenheid van de Leeuw, terwijl de Leeuw zal worden aangetrokken door de warme en meelevende aard van de Vissen.
Zij geloven beiden dat liefde geheime krachten heeft om hun leven in te vullen. Beiden zullen er alles aan doen om hun partners gelukkig te maken en houden en zich geliefd te voelen in hun relatie. De leeuw zal die kwaliteit van de Vissen zeer waarderen.
Echter, de Leeuw zoekt constant aandacht van zijn partner en dat is niet altijd gemakkelijk voor de Vissenmens. De Vissen hebben een ander tempo dan de Leeuw en dat kan soms botsen. Ze communiceren wel gemakkelijk met elkaar en daarmee kunnen ze verschillen in inzichten overbruggen. Wie past er bij de Vissen? Is de Leeuw één van de mogelijke Vissen partners?

.


.

Vissen met een Maagd:

Wie past er bij de Vissen
Maagd

De Maagd is een solide, stabiele basis voor de meer emotionele Vissen.
Vissen geven vriendelijkheid en een emotionele diepte die Maagd op prijs stelt. Maagd en Vissen hebben in het algemeen een gezonde relatie met elkaar. Zij staan exact tegenover elkaar in de cirkel van de dierenriem en dat heeft tot gevolg dat ze meestal goed uitgebalanceerd zijn, omdat de ene de eigenschappen compenseert die de andere mist.
De Maagd houdt van materieel comfort en kan soms de houding daaromtrent van de Vissen niet altijd begrijpen. Hun levensambities kunnen heel verschillend zijn, maar zodra ze dit verschil kunnen overbruggen is hun relatie een uiterst goede.
Ze zijn een gemakkelijk, prettig duo en besteden vaak hun tijd aan het helpen van anderen en elkaar. Zij brengen het bij elkaar naar boven en ze aanbidden elkaar ook. Beiden streven naar een harmonieuze relatie en zijn beiden in de kern heel sympathieke mensen. De Maagd kan de Vissen helpen dromen en ambities om te zetten in de realiteit.

.


.


Vissen met Weegschaal

Wie past er bij de Vissen
Weegschaal

De Weegschaal en de Vissen kunnen een zeer evenwichtige romance opbouwen met elkaar. Beide sterrenbeelden zijn afgestemd op de esthetische kant van het leven. Ze hebben elkaar ook veel te bieden.
De Weegschaal en de Vissen zijn goede vrienden maar zeker ook elkaars geliefden. Ze begrijpen elkaar. Problemen tussen deze twee zijn zeldzaam, maar de Weegschaal kan soms te veel manipuleren voor de Vissen. Zij kunnen besluiteloos zijn en zij hebben de neiging om in meerdere richtingen tegelijk te werken. Als zij ruzie hebben, hebben ze de neiging om te vergeven en snel te vergeten. De Weegschaal verafschuwt ruzies en zal bijna alles doen om het te vermijden. Vissen hebben een groot empathisch vermogen en kunnen vergeven uit begrip voor de positie van hun partner.

.


.

Vissen met een Schorpioen:

Schorpioen
Schorpioen

Het is algemeen aanvaard onder astrologen dat de Schorpioen en de Vissen een perfecte match zijn. De Schorpioen is daarom één van de mogelijke goede Vissen partners. Deze koppeling kan anderen zelfs behoorlijk jaloers maken, want ze verbinden op een zeer diep en bevredigend niveau. Hoewel beide extreem bezitterig van aard zijn, kan dit de relatie versterken. Omdat Vissen en Schorpioenen beide worden geregeerd door water, verhouden ze zich bijna moeiteloos tot elkaar. Beiden begrijpen de overtuigingen en waarden die elk vertegenwoordigt en hebben een daaruit voortvloeiend gevoel van respect voor elkaar.
Ze denken te functioneren op intuïtie en instinct. Dit is de reden voor hun enorme aantrekkingskracht op elkaar en is ook verantwoordelijk voor een gevoel van verbondenheid tussen de Schorpioen en de Vissen.
De sterke en geheimzinnige persoonlijkheid van de Schorpioen lokt de Vis, terwijl het vriendelijke en medelevende gedrag van de Vis de Schorpioen aantrekt. Vissen en Schorpioen hebben de wederzijdse aantrekkingskracht vanaf de kennismaking en het groeit voortdurend.
Het grillige gedrag en de complexe persoonlijkheid van de Schorpioen kan frustrerend zijn voor de meeste sterrenbeelden, maar het schrikt de Vissen allerminst af. Vissen zijn zachtaardig, vriendelijk en geduldig en hebben de potentie om de muren rond de emotionele kant van de Schorpioen te breken.
Wie past er bij de Vissen? De Schorpioen heeft een goede kandidaat aan een Vissen partner.

.


.

Vissen met een Boogschutter:

Wie past er bij de Vissen
Boogschutter

Omdat Vissen niet van confrontaties houden en niet tegen onverschilligheid kan, is een relatie met de Boogschutter normaliter geen goede match.
Echter, de Vissen en de Boogschutter komen van twee tegenovergestelde kanten van de dierenriem en hebben weliswaar verschillende persoonlijkheidskenmerken, maar als ze samenkomen, gaan ze een solide verbintenis aan en hebben ze een sterke band. Wanneer ze verliefd zijn, zijn deze twee dierenriemen medelevend, gepassioneerd.
Zodra de Vissen en de Boogschutter met elkaar flirten, zullen ze het moeilijk vinden om van elkaar af te blijven. Ze zullen zich eindeloos inspannen om ervoor te zorgen dat ze elkaar vaak of elke dag zien of ontmoeten. Beide tekens trekken elkaar onmiddellijk aan en er is een onmiskenbare vonk vanaf hun eerste interactie. De Vissen en de Boogschutter vinden elkaar vaak zeer aantrekkelijk en de chemie die ze delen is opwindend en boeiend.
De Vissen is geduldig en kalm, terwijl de Boogschutter vooral bezig is met te veel dingen en hij/zij is constant hyperactief. Ondanks tegengestelde moraal en overtuigingen, vinden ze altijd wederzijdse grond en sluiten ze buitengewoon goed op elkaar aan.
Wie past er bij de Vissen? De Boogschutter? Een water- en een luchtteken? Misschien toch?

.


.

Vissen met een Steenbok:

Steenbok
Steenbok

De Steenbok waardeert de vriendelijke aard van de Vissen en de Vissen wordt aangetrokken door de snelle humor en de discipline van de Steenbok.
Die is een nuchtere en zeer gedisciplineerde werker, met een zeer hoge arbeidsethos. Hij heeft als doel iets te bereiken in het leven. De Vissen is emotioneel en praat graag met de mensen om haar / hem heen. Dit stel is eerlijk en kan aan elkaar toegewijd zijn. Ze bewonderen elkaar.
Deze relatie kan zich langzaam ontwikkelen. Na verloop van tijd zal die relatie sterker kunnen worden. Zij kunnen de koppen bij elkaar steken en hun beider doel kan daardoor worden bereikt. Er kunnen wel moeilijkheden ontstaan ​​als de Steenbok te dominant wordt voor de gevoelige Vissen. De Vissen moet dan wel begrijpen dat dit de stijl van de Steenbok is.
Vissen genieten ervan om de Steenbok te verwennen door hun verlangen naar huiselijk geluk en met diens behoefte aan een opgeruimd huis met materiële goederen.

.


.

Vissen met een Waterman:

Waterman
Waterman

De overeenkomsten van de Waterman (luchtteken) en de Vissen (waterteken) kunnen zwak zijn – of sterk zijn. Het is moeilijk te zeggen hoe deze twee tekens op elkaar zullen reageren. De Waterman heeft veel ruimte nodig, terwijl de Vissen bezitterig zijn en dat kan behoorlijk met elkaar botsen.
Beide sterrenbeelden zijn dromers, die van de wereld een betere plek zouden willen maken. Ze kunnen gesprekken voeren over hoe ze de samenleving kunnen veranderen. Geen van beiden neemt echter actie daartoe. Ze zullen gewoon over hun dromen praten zonder er enige moeite voor te doen om die doelen te bereiken. De Waterman en de Vissen zijn allebei beter af met vrienden die hen actief aanmoedigen.
De Vissen en de Waterman hebben het goed met elkaar in de slaapkamer, maar ze kunnen problemen hebben op andere gebieden.. De Vissen willen niet gehecht raken aan een Waterman omdat Waterman zal vluchten als ze zich verstikt voelen. Zij hebben veel ruimte en tijd voor zichzelf nodig. Om een relatie tussen deze tekens te laten werken, moet Vissen  hun partner meer ruimte geven dan normaal. En de Waterman moet zich meer openstellen dan normaal. Ze moeten allebei veranderingen aanbrengen in het belang van de relatie.
Wie past er bij de Vissen? De Waterman misschien?