https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Wie past er bij de Waterman

20 JAN - 18 FEB

Wie past er bij de Waterman geeft een beeld van wie er bij de Waterman past en wie niet.

Waterman
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Wie past er bij de Waterman?

.

Waterman met een Waterman:

Waterman
Waterman

De Waterman is wellicht de meest onafhankelijke teken in de dierenriem. Ze zijn wel zeer sociaal. Romantische relaties staan niet bovenaan hun lijstje. In feite staan ​​ze bekend als een beetje afstandelijk in romantische situaties. Dus wat dat betekent dat voor twee Waterman-tekens zal iedereen duidelijk zijn.
Een Waterman met een Waterman-match is eigenlijk één van de weinige combinaties van sterrenbeelden die een geweldige match vormen. Zij begrijpen elkaar beter dan welke andere combinatie dan ook.
Bedenk dat het twee lucht tekens zijn. Zij zullen het geweldig vinden om bij iemand te zijn die een goed gesprek kan voeren en hun aandacht vast kan houden. En dat kan met name heel goed bij een andere Waterman.
Wie past er bij de Waterman? Een andere Waterman? Dat zou heel goed kunnen.

.


.

Waterman met een Vissen:

Waterman
Vissen

De overeenkomsten van de Waterman en de Vissen kunnen zwak zijn – of sterk zijn. Het is moeilijk te zeggen hoe deze twee tekens op elkaar zullen reageren. De Waterman heeft veel ruimte nodig, terwijl de Vissen bezitterig zijn en dat kan behoorlijk met elkaar botsen.
Beide sterrenbeelden zijn dromers, die van de wereld een betere plek zouden willen maken. Ze kunnen gesprekken voeren over hoe ze de samenleving kunnen veranderen. Geen van beiden neemt echter actie daartoe. Ze zullen gewoon over hun dromen praten zonder er enige moeite voor te doen om die doelen te bereiken. De Waterman en de Vissen zijn allebei beter af met vrienden die hen actief aanmoedigen.
De Vissen en de Waterman hebben het goed met elkaar in de slaapkamer, maar ze kunnen problemen hebben op andere gebieden. Vissen willen niet gehecht raken aan een Waterman omdat de Waterman zal vluchten als ze zich verstikt voelen. Ze hebben veel ruimte en tijd voor zichzelf nodig. Om een relatie tussen deze tekens te laten werken, moet Vissen hun partner meer ruimte geven dan normaal. En Waterman moet zich meer openstellen dan normaal. Ze moeten allebei veranderingen aanbrengen in het belang van de relatie.

Wie past er bij de Waterman? De Vissen?

.


.

Waterman met een Ram:

De Ram
Sterrenbeeld Ram

De Ram wordt aangetrokken door de onvoorspelbare, hoog analytische geest en de unieke stijl van de Waterman. Hij is een vuurteken en jij, Waterman, bent een luchtteken, hoewel menigeen denkt dat je een waterteken bent. De Ram zal plezier hebben hoe ongeremd en onafhankelijk jij bent.
Jullie zijn zowel impulsieve als gedurfde minnaars, en zullen elkaars remmingen en gevoel voor avontuur waarderen. Er is een kans dat die Ram wel vaker seks wilt dan jij.
De ruimdenkende Waterman zal een grote bijdrage leveren aan het opbouwen van bewondering door de Ram. De Ram zal op zijn beurt helpen de eigenzinnige dromen van de Waterman te materialiseren. Dit kan een belangrijk bestanddeel zijn om de relatie tussen de Ram en de Waterman goed te houden. Beide partners hebben veel van elkaar te leren, maar daarvoor moeten ze bereid zijn hun ego gemakkelijk aan de kant te zetten en zich echt open te stellen voor de ideeën van de ander.
Wie past er bij de Waterman? De Ram maakt een goede kans/

.


.

Waterman met een Stier:

Stier
Stier

De Stier met de Waterman kunnen op de lange termijn een geweldig goede match zijn. Hij is een meer conservatieve, traditionele, voorspelbare en nuchtere partner. Stieren zijn heel betrouwbaar. Zij zijn een sympathieke persoonlijkheden, die gehecht zijn aan routine en van reguliere taken houden, die zij graag en ijverig blijven uitvoeren. Die methodiek verandert de Stier niet graag. De Stier is een bewaker van het verleden, terwijl de Waterman meer een hightech ontdekkingsreiziger is van de toekomst.
Jullie zijn beiden in staat om heel erg koppig te zijn. Hoewel dit individueel geen probleem is, kan dit in combinatie met iemand met een volledig andere kijk op het leven heeft wat problemen veroorzaken.
De Stier plant graag alles van tevoren, terwijl de Waterman eerder de voorkeur geeft aan een spontane benadering van het leven. Het is waarschijnlijk dat de Stier veel eerder een vaste verbintenis van de Waterman wil dan andersom. Hij wil weten waar hij of zij op de lange termijn aan toe is terwijl de Waterman zich afvraagt ​​wat er vanavond wordt gegeten.
In het uiterste geval vindt de Waterman dat de Stier soms fantasieloos en voorspelbaar is, terwijl andersom de Stier de Waterman wat onconventioneel en opstandig kan vinden.
Zoals bij alles zijn compromissen, begrip en respect de sleutelwoorden. Wie past er bij de Waterman?

.


.

Waterman met een Tweelingen:

Tweelingen
Tweelingen

De Waterman is origineel. Hij en zij zijn interessant, maar zeggen ook wat zij bedoelen. Hij wil vrij zijn, maar hij en zij willen tegelijk ook een vaste relatie. Daarom is de Tweelingen mens de perfecte match. Ze geven elkaar de ruimte en onenigheden monden zelden uit in heftige ruzies. En als dat al wel gebeurt, is het snel weer goed.
Beide tekens hebben de neiging om te voorkomen dat zij stranden in emoties en hoewel dat in praktische zin misschien acceptabel is, zal het leiden tot een onthechting binnen hun relatie. Daarom is het belangrijk voor de Tweelingen en de Waterman om een manier te vinden om hun gevoelens op een natuurlijke wijze aan elkaar te uiten. Het is voor deze twee sterrenbeelden belangrijk dat een relatie gedijt op zowel fysieke als emotionele intimiteit.
De Waterman moet zich in de loop van de tijd in de relatie verder openstellen. De Tweelingen moet zijn/haar extreme stemmingen in bedwang houden. Dit zal de Waterman aanmoedigen om de emotionele blokkades omver te werpen om zijn/haar partner binnen te laten.
Wie past er bij de Waterman? De Tweelingen? Zou zo maar kunnen.

.


.

Waterman met een Kreeft:

Kreeft
Kreeft

De voortdurend analyserende Waterman doet weinig op zijn of haar gevoel. D.w.z. dat denk je, want diens gevoel is heel objectief en dat stoort de Kreeft. Ook al omdat de Waterman het vaak bij het rechte eind hebben. Daarbij is de Waterman een trouwe partner en de Kreeft heeft andere ideeën over trouw. De Kreeft is dat emotioneel zeer zeker, maar fysiek niet altijd.
De Waterman kan soms heel zakelijk en voor de Kreeft veel te hard uit de hoek komen, terwijl ze het niet zo bedoelen, maar de Waterman zegt gemakkelijk wat hij of zij bedoelt, gaat daarbij recht op het doel af en dat is iets dat de Kreeft vrijwel nooit doet. Die gaat zijdelings langs het doel aan de ene kant, dan aan de andere kant en bereikt soms dat doel niet. De Waterman vindt dat een slechte techniek.
Kortom: In deze relatie zijn er veel breekpunten, die de relatie flink kunnen ondermijnen. Wie past er bij de Waterman? Hmm. De Kreeft zal het er moeilijk mee hebben.

.


.

Waterman met een Leeuw:

Leeuw
Leeuw

Ondanks verschillen in sommige aspecten, vinden ze elkaar voortdurend aantrekkelijk. Dit is het paar tegenovergestelde aantrekkingskracht, en deze twee weerspiegelen twee kanten van dezelfde medaille. Terwijl de luchtige Waterman de denker en waarnemer is in deze relatie, is de vurige Leeuw natuurlijk de uitvoerder. Door elkaar goed in evenwicht te brengen en te harmoniseren, zullen ze een langdurig huwelijk hebben.
Waterman en Leeuw zijn koppige tekens, maar het gaat goed met elkaar als ze zich concentreren op de behoeften van hun partner.
De Waterman kan emotioneel afstandelijk lijken, vooral omdat ze hun ruimte waarderen. Omdat Leeuw meer in contact staat met hun gevoelens, denken ze misschien dat de Waterman koud of afstandelijk is. De Leeuw gedijt bij het gezien en gewaardeerd worden, dus dit kan enige wrijving veroorzaken. Wie past er bij de Waterman? De Waterman denkt misschien dat de Leeuw soms te dramatisch is.

.


.

Waterman met een Maagd:

Maagd
Maagd

De Maagd en de Waterman zijn compleet verschillend van elkaar. De aardse Maagd is serieuzer en gereserveerder. Ze zijn beiden zeer georganiseerd en functioneren het beste als alles beweegt zoals het hoort. De Waterman daarentegen is wat speelser. Hij /zij staat ​​bekend als een zeer unieke individu, die volgens hun eigen regels leven en nooit met de stroom meegaat.
Beide tekens hebben een innerlijk verlangen om anderen te helpen. De Waterman is de humanitaire van de dierenriem, terwijl de Maagd gedreven is jn om anderen te dienen. Als koppel kunnen deze twee alle kanten op. Maar als we dieper ingaan op de basiskenmerken van beiden, zal je ontdekken hoe vergelijkbaar ze kunnen zijn.
Ten eerste zijn ze allebei probleemoplossers. Ze bekijken de zaken graag van alle kanten om tot creatieve oplossingen te komen. Omdat de Maagd een door Mercurius geregeerd teken is en Waterman een luchtteken is, denken beiden meer logisch dan emotioneel. Ze vinden het allebei leuk om te leren en op de hoogte te blijven van de actualiteit e.d., dus ze zullen veel plezier beleven aan het heen en weer gaan over zaken die voor hen het belangrijkst zijn, en ze zullen nooit zonder onderwerpen dingen komen te zitten om over te praten.
Wie past er bij de Waterman? De Maagd? Het zou best kunnen.

.


.

Waterman met een Weegschaal:

waterman
Weegschaal

De Waterman is niet het teken dat in liefde op het eerste gezicht gelooft. Ze zijn daar veel te analyserend voor en bedenken dat in de liefde niet als eerste hun hart moet komen, maar uit hun hersens. De Waterman neemt dus de tijd om iemand te leren kennen voordat ze beslissen of ze een relatie met die persoon willen aangaan. Zij vinden emotionele aantrekkingskracht veel belangrijker dan fysieke aantrekkingskracht en zijn daarom bedachtzamer dan welk ander teken dan ook. Ze beginnen daarom vaak eerst een vriendschap met diegene en komen dan langzaam in de fase dat ze een relatie aangaan.
De Weegschaal is vaak een mooi en charmant mens. Hij is zeer romantisch en zal in casu de Waterman verwennen! Hoewel hij zich aangetrokken voelt tot intelligente mensen en partners, is hij ook op zoek naar de goed ogende partner. De Weegschaal is ook kieskeurig en wordt niet verliefd op iemand die niet aan zijn normen, zowel financieel als fysiek, voldoet. Als de Weegschaal je eenmaal ziet staan als partner, zal hij of zij het achterste van zijn/haar tong laten zien. De Weegschaal is een goede luisteraar en een goede gesprekspartner.
Wie past er bij de Waterman? De Weegschaal als ander luchtteken is een serieuze kandidaat.

.


.

Waterman met een Schorpioen:

Schorpioen
Schorpioen

De Waterman met zijn/haar gereserveerde passie en fantasie kan behoorlijk botsen met de daadkrachtige Schorpioen.
De uitdaging waarmee de Waterman en de Schorpioen in hun relatie het meest worden geconfronteerd, is hun onvermogen om met elkaars emotionele behoeften in evenwicht te komen. Waar de Waterman het liefst afgesloten en bewaakt blijft, heeft de Schorpioen af ​​en toe expressiviteit nodig.
Dit kan problemen veroorzaken tussen de Waterman en de Schorpioen en de voortgang van hun relatie belemmeren. De onzekerheid en de daaruit voortvloeiende bescherming van de Schorpioen kan ook een probleem zijn in de drang naar vrijheid en onafhankelijkheid in denken en doen van de Waterman. De laatste kan niet tegen het gevoel geketend te zijn en op het moment dat hij/zij zich opgesloten voelt.
Wie past er bij de Waterman? Als de Waterman en de Schorpioen zich serieus met elkaar willen verbinden, moeten ze beloven te investeren in hun band. Als de Waterman en de Schorpioen daarin slagen, zouden ze een leven lang gezelschap en tevredenheid hebben gevonden.

.


.

Waterman met een Boogschutter:

Boogschutter
Boogschutter

Als de Boogschutter op zoek gaat naar een vriend die zijn of haar vrije geest en optimistische kijk op het leven begrijpt, dan zou hij moeten overwegen om vriendschap te sluiten met een Waterman.
De Waterman heeft een enorme Boogschutter aanhankelijkheid en heeft gemakkelijker toegang tot hun langdurige vriendschap dan mensen met een ander sterrenbeeld.
Hij behoort tot één van de meest sociale wezens in de dierenriem en ze houden ervan nieuwe mensen te ontmoeten. Bovendien hebben ze ook een sterk gevoel van onafhankelijkheid en dat kan verfrissend zijn voor de Boogschutter. De Boogschutter kan goede vrienden zijn met de Waterman, omdat ze dezelfde waarden en interesses delen.
Wie past er bij de Waterman? Jullie zijn heel verschillende tegenpolen maar trekken elkaar ondanks dat er maar een paar overeenkomsten zijn.

.


.

Waterman met een Steenbok:

waterman
Steenbok

Hoewel ze af en toe aan de oppervlakte kunnen botsen vanwege hun verschillende interesses, zijn ze diep van binnen echte zielsverwanten. Om hun verbintenis te versterken, kunnen ze rekenen op hun oprechte genegenheid voor elkaar.
Wie past er bij de Waterman? De overeenkomsten tussen de Waterman en de Steenbok zijn sterk genoeg om hun relatie lang te laten duren. Ze worden beiden geregeerd door de planeet Saturnus. Dat is de planeet die langzaam beweegt.
De hardwerkende Steenbok streeft naar stabiliteit in hun latere leven. Ze zijn ouderwets verliefd en willen dat hun partners zich volledig aan hen wijden. Aan de andere kant heeft de Waterman een geweldige visie en volgen hij zijn, of zij haar idealen, wat er ook gebeurt. De Waterman is ijn onafhankelijk en kan onvoorspelbaar zijn. En daar moet de Steenbok wel tegen kunnen.

.