Jouw daghoroscoop

Jouw daghoroscoop vertelt niet dat je vandaag de Jackpot in Euromillions hebt gewonnen.

Jouw daghoroscoop

Een daghoroscoop is een astrologisch diagram of kaart dat de stand van hemellichamen op een specifiek moment en daarmee een soort van voorspelling voor dat sterrenbeeld voor die dag.
Het wordt vaak gebruikt in de astrologie om persoonlijkheidstrekken, toekomstige gebeurtenissen en algemene trends te interpreteren.
Ook jouw daghoroscoop is gebaseerd op de positie van de zon, maan, planeten en andere astronomische objecten die op het moment van belang zijn voor jouw sterrenbeeld.

In zijn algemeenheid kun je stellen dat een daghoroscoop kan worden opgesteld voor een persoon, voor gebeurtenissen, of zelfs voor een land. Astrologen interpreteren deze om inzicht te krijgen in verschillende aspecten van het leven van een persoon of van de wereld in het algemeen. Er zijn verschillende tradities en systemen van astrologie, zoals de westerse astrologie, de Chinese astrologie en de Vedische astrologie, die elk hun eigen methoden en interpretaties hebben.

Houdt in gedachten dat een daghoroscoop voor een enkel sterrenbeeld, dus voor 1/12 van de wereldbevolking – er zijn immers 12 sterrenbeelden – just for fun is. Niet alleen hier maar op iedere website en in ieder medium. Een voor jouw geldende daghoroscoop kan alleen door een astroloog met jouw geboortedatum, – tijd en -plaats worden getrokken.

Neemt niet weg dat jouw daghoroscoop hier telkens leuk is om te lezen.

Ram

Daghoroscoop
Ram

21 MAR -19 APR
Stier

Daghoroscoop
Stier

20 APR - 20 MEI
Tweelingen

Daghoroscoop
Tweelingen

21 MEI - 20 JUNI
Kreeft

Daghoroscoop
Kreeft

21 JUNI - 22 JULI
Leeuw

Daghoroscoop
Leeuw

23 JULI - 22 AUG
Maagd

Daghoroscoop
Maagd

23 AUG - 22 SEP
Steenbok

Daghoroscoop
Steenbok

22 DEC - 19 JAN
Waterman

Daghoroscoop
Waterman

20 JAN - 18 FEB
Vissen

Daghoroscoop
Vissen

19 FEB - 20 MRT

Jouw horoscoop heeft in de daghoroscopen iedere dag een nieuwe horoscoop voor je. Lees hier jouw horoscoop voor vandaag.
Lees daarnaast ook jouw weekhoroscoop. Blijf zo altijd goed op de hoogte van wat er zou kunnen gebeuren in de rest van de week. Bedenk dat het altijd Just for Fun is.

daghoroscopen, daghoroscoopp voor vandaag

Kies in het menu jouw sterrenbeeld en zie wat jouw dag voor je in petto kan hebben.
Maar vergeet nooit dat je jouw eigen vrije wil hebt om op dag niveau te doen en/of te laten wat je zelf wilt.

Just for fun

Een  dag, week, maanden jaarhoroscoop bij jouwhoroscoop.nl en de daghoroscopen enz. in alle kranten, tijdschriften en digitale media zijn just for fun. Zij geven geen enkele garantie voor de gebeurtenissen van exact die dag of toekomst.
Je moet het dan ook niet als absolute waarheid beschouwen. Geen mens gelooft toch dat alle 600 miljoen mensen met jouw zonneteken (1/12 van de wereldbevolking)  vandaag, deze week, maand enz. hetzelfde kan overkomen. Laten we zeggen: wij hopen van niet.
Alleen als je een professionele horoscoop van jezelf laat trekken, is het mogelijk meer nauwkeurig iets over jou te melden.

Progressieve horoscoop

Als je een professionele horoscoop van jou laat trekken, zoals dat heet, kan er ook een dag-, week-, maand- of jaarhoroscoop worden gemaakt. De astroloog trekt die met veel precisie. Hij heeft daarvoor niet alleen de dag en plaats van de geboorte van jou nodig, maar ook de exacte tijd.

Dat laatste is cruciaal, omdat die exacte tijd astrologisch enkele minuten kan variëren. Bij een professionele geboorte horoscoop zijn de exacte plaats van alle 10 planeten, inclusief zon en maan, van belang. Dat komt omdat er snel bewegende planeten zijn en de verhoudingen van de planeten ten opzichte van elkaar daardoor anders kunnen zijn dan minuten daarvoor. De astroloog corrigeert daarna de geboortetijd op basis van gebeurtenissen uit het verleden.

Daarna maakt de astroloog met die gegevens een progressieve (= voortschrijdende) horoscoop en leest daaruit verwachtingen in de toekomst, tot soms met een week of maand nauwkeurig.
En dan heeft de persoon in kwestie nog zijn of haar eigen persoonlijkheid en karakter om anders te beslissen dan wat een dag, week, maand of jaarhoroscoop aangeeft.

Tot slot

Jouwhoroscoop.nl heeft naast de dag-, week en geboortehoroscoop nog een onderdeel waarin je kunt lezen welke sterrenbeelden het beste bij jou passen en een deel waarin je kunt zien welke bekende of beroemde mensen er op jouw geboortedag zijn geboren.