Weekhoroscopen

Je hoopt dat je in je weekhoroscoop gaat lezen dat je deze week de Jackpot in een loterij gaat winnen.
Maar dat kun je vergeten! Lees wat er wel voor je verwacht kan worden.
Protected by Copyscape

Ram

Week horoscoop
Ram

21 MAR -19 APR
Stier

Week horoscoop
Stier

20 APR - 20 MEI
Kreeft

Week horoscoop
Kreeft

21 JUNI - 22 JULI
Leeuw

Week horoscoop
Leeuw

23 JULI - 22 AUG
Maagd

Maagd
Week horoscoop

23 AUG - 22 SEP

Weekhoroscopen

In de weekhoroscopen lees je wat voor ieder sterrenbeeld die week wordt verwacht. De week kan voor de weekhoroscopen op zondag of op de maandag beginnen.
Lees hier iedere zondag jouw voorspelling voor de komende week.

Schorpioen of Boogschutter

Voor enkele mensen is het lastig om te zien welk sterrenbeeld zij hebben. Dat komt om dat omdat ze op de grensdatum zijn geboren.
Stel je bent geboren op 21 november.
Sommigen zeggen daarom dat ze én een Schorpioen én een Boogschutter zijn, maar dat is onjuist.

weekhoroscopen
weekhoroscopen

Ben je een Schorpioen of ben je een Boogschutter als je op of omstreeks 21 november bent geboren? Welk sterrenbeeld moet je dan opzoeken?
De regel is dat de dag in het jaar waarin je bent geboren bepalend is voor jouw sterrenbeeld.
In jouw geboortejaar behoort die datum tot óf een Schorpioen óf tot een Boogschutter.
Daardoor kunnen twee mensen wel dezelfde geboortedag hebben (bijv. 21 november) en  doordat zij in verschillende jaren zijn geboren een ander sterrenbeeld hebben.

Just for fun

De weekhoroscopen bij jouwhoroscoop.nl en de weekhoroscopen in alle kranten, tijdschriften en digitale media zijn just for fun. Niets meer, niets minder. Voor de dag horoscopen geldt hetzelfde.
Echte weekhoroscopen maken professionele astrologen voor je met de exacte geboortetijd en -plaats.  Nadat de geboortetijd is gecorrigeerd met gebeurtenissen uit het verleden, trekt hij jouw persoonlijke horoscoop. Daarna maakt de astroloog met die gegevens een progressieve (voorspellende) horoscoop en leest daaruit verwachtingen in de toekomst, tot soms met een week of maand nauwkeurig.
En dan heeft de persoon in kwestie nog zijn of haar eigen persoonlijkheid en karakter om anders te beslissen.

Als het anders zou zijn, zouden algemene weekhoroscopen, zoals je hier op het internet en in kranten en tijdschriften vindt, telkens voor 1/12 van de wereldbevolking gelden. Er zijn 12 sterrenbeelden en de wereldbevolking is min of meer gelijkmatig verdeeld over die 12 sterrenbeelden.  1/12 deel van de wereldbevolking zou dan bijv. deze week een nieuwe baan aangeboden krijgen, of moeten oppassen voor de buurman of -vrouw, die een affaire wil beginnen.
Daarom zijn weekhoroscopen “Just for Fun”, maar desalniettemin geven ze vaak vrolijk vertier als er toch iets van uitkomt.
Pas sowieso op voor een affaire met die buurman en -vrouw. Begin er nooit aan met iemand zo dichtbij huis. Zoek het verder weg.

Jouwhoroscoop.nl heeft naast de dag-, week en geboortehoroscoop nog een onderdeel waarin je kunt lezen welke sterrenbeelden het beste bij jou passen en een deel waarin je kunt zien welke bekende of beroemde mensen er op jouw geboortedag zijn geboren.