Weekhoroscopen

Ram

21 MAR -19 APR

Stier

20 APR - 20 MEI

Tweelingen

21 MEI - 20 JUNI

Kreeft

21 JUNI - 22 JULI

Leeuw

23 JULI - 22 AUG

Maagd

23 AUG - 22 SEP

Weegschaal

23 SEP - 22 OKT

Schorpioen

23 OKT - 21 NOV

Boogschutter

22 NOV - 21 DEC

Steenbok

22 DEC - 19 JAN

Waterman

20 JAN - 18 FEB

Vissen

19 FEB - 20 MRT

Weekhoroscopen

In de weekhoroscopen lees je wat voor ieder sterrenbeeld die week wordt verwacht. De week kan voor de weekhoroscopen op zondag of op de maandag beginnen.
Lees hier iedere zondag jouw voorspelling voor de komende week.
Klik hier
voor de alle horoscopen!

Voor sommige mensen is het lastig om te zien welk sterrenbeeld hij heeft. Sommigen zegen daarom dat ze én een Schorpioen én een Boogschutter zijn, omdat ze op de grensdatum zijn geboren.

weekhoroscopen

Ben je een Schorpioen of ben je een Boogschutter als je op of omstreeks 21 november bent geboren? Welk sterrenbeeld moet je dan opzoeken?
De regel is dat de dag in het jaar waarin je bent geboren bepalend is voor jouw sterrenbeeld.In jouw geboortejaar is die datum óf een Schorpioen óf een Boogschutter.
Daardoor kunnen twee mensen wel dezelfde geboortedag hebben (bijv. 21 november) en  doordat zij in verschillende jaren zijn geboren een ander sterrenbeeld hebben.

De weekhoroscopen bij jouwhoroscoop en de weekhoroscopen in alle kranten en tijdschriften en digitale media zijn only for fun. Niets meer, niets minder. Voor de daghoroscopen geldt hetzelfde.
Echte weekhoroscopen kunnen alleen voor je gemaakt worden als er van jou een exact geboortetijd en -plaats bekend is. Daarmee wordt een persoonlijke horoscoop getrokken, die, nadat hij is gecorrigeerd met gebeurtenissen in het verleden, waarna  de geboortetijd in minuten wordt gecorrigeerd, verwachtingen in de toekomst, tot soms met een week of maand exact kunnen worden gedaan.
En dan heeft de persoon in kwestie nog zijn of haar eigen persoonlijkheid en karakter om anders te beslissen.

Als het anders zou zijn, zouden algemene weekhoroscopen, zoals je hier op het internet en in kranten en tijdschriften vindt, telkens voor 1/12 van de wereldbevolking gelden. Er zijn 12 sterrenbeelden en de wereldbevolking is min of meer gelijkmatig verdeeld over die 12. Dat 1/12 deel van de wereldbevolking zou dan bijv. deze week een nieuwe baan aangeboden krijgen, of moeten oppassen voor de buurman of -vrouw, die een affaire wil beginnen.
Daarom zijn weekhoroscopen “only for fun”, maar desalniettemin geven ze vaak vrolijk vertier als er toch iets van uitkomt.
Pas sowieso op voor een affaire met die buurman en -vrouw. Begin er nooit aan met iemand zo dichtbij huis. Zoek het verder weg.

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse, Engelse of Duitse vrienden

http://horoscope-francais.fr

https://yourweeklyhoroscope.com

https://Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland
Copyright 2022 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje