Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar? Weet jij het?

Welke sterrenbeelden passen bij je?

Het is  een lastig onderwerp. Het antwoord is ook afhankelijk van de opvoeding en afkomst e.d. van de beide partners. Allerlei omstandigheden kunnen een karakter beïnvloeden. In deze overzichten kijken wij ook alleen maar naar de Zon, die astrologisch de sterkste  invloed heeft op de vorming van de karaktereigenschappen van de mens.

Fysieke eigenschappen

In de astrologie wordt vrij weinig gezegd over de fysieke eigenschappen van een mens. Een van de weinige uitzonderingen daarbij is dat je aan de ogen van een Schorpioen wel wat kunt afleiden. Astrologen zeggen vaak dat als je een Schorpioen een zonnebril laat opzetten hij of zij tegelijkertijd een spraakgebrek heeft. Bij opwinding, of boosheid van de Schorpioen zie je al gauw het oogwit boven de iris. Dat is bij andere sterrenbeelden nauwelijks waarneembaar, tenzij er een aantal  andere planeten ook in het teken Schorpioen staan.

Welke sterrenbeelden passen bij je
Schorpioen

In het dagelijks leven en bij het kiezen van een partner spelen in eerste instantie vaak en soms uitsluitend de fysieke eigenschappen een rol. Kijk maar naar hoe je jouw vriendjes en vriendinnetjes beoordeelde. Probeer je te herinneren waar je het eerste naar keek, je het eerste opviel. Dat is meestal een uiterlijk kenmerk, de manier van lachen, een figuur, de ogen, de wijze waarop hij of zij loopt enz. Je zult niet vaak zijn gevallen voor de sloffend weglopende vrouw of man.
Je ziet niet gelijk wat de karaktereigenschappen van iemand zijn.

Mars vierkant Maan

In de beschrijvingen bij alle sterrenbeelden belichten wij hier juist de niet direct zichtbare kenmerken. Lees dan ook iemands geboortehoroscoop, waar wij weliswaar uitsluitend de invloed van de Zon beschrijven. Astrologisch zijn de Maan en nog 8 andere  planeten en hun standen tot elkaar ook of juist van belang.
De stand van de Maan ten opzichte van de planeet Mars is voor astrologen best belangrijk. Als die in een geboortehoroscoop zo’n 90% van elkaar zijn verwijderd zeggen astrologen dan dat Mars vierkant Maan staat, dus een kwart cirkel van elkaar staan. Je hebt dan te maken met iemand, die o.m. niet goed is in het afmaken van wat dan ook. Dat kan een opleiding of studie zijn of de klusser, die enthousiast begint, maar halverwege afhaakt. Er zijn ook andere beschrijvingen van deze planeet standen.

Deze specifieke zaken ga je ook in de beschrijvingen van “welke sterrenbeelden passen bij je” niet vinden, omdat wij uitsluitend de invloed van de Zon in alle sterrenbeelden beschrijven.
Desalniettemin kun je er veel informatie uithalen en daarmee toch enigszins  beoordelen of twee sterrenbeelden goed of wellicht eigenlijk nauwelijks bij elkaar passen.

Wij wensen je veel plezier met welke sterrenbeelden passen bij je!


.


.