https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Wie past er bij de Steenbok

22 DEC - 19 JAN

Wie past er bij de Steenbok laat zien wie eer goed en minder goed bij de Steenbok passen.

Steenbok
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Wie van deze sterrenbeelden passen bij de Steenbok?

.


.

Steenbok en een Steenbok:

Steenbok
Steenbok

Een Steenbok met een Steenbok zijn een geweldig stel als Steenbok partners, omdat ze allebei totaal vergelijkbare zaken van hun relatie verwachten. Ze zijn beiden gericht op de toekomst. Nu werken om later de opbrengsten daarvan te oogsten. Ze kunnen goed kritiek krijgen als het van hun partner komt. In een relatie kunnen ze hun gevoelens op allerlei manieren uiten, zoals het geven van cadeautjes aan elkaar, elkaar gunsten te verlenen en het werk van hun partner afronden als dat nodig is. Zij zullen veel respect voor elkaar hebben en ze zijn enthousiast om samen te werken om hun dromen waar te maken.

Als twee aardetekens hebben ze waarschijnlijk een kalme en praktische benadering om met hun verschil van mening zakelijke onderwerpen te benaderen. Als deze twee kunnen onthouden om dingen soms op te fleuren, zullen ze een match zijn die voorbestemd is voor grootsheid.
Respect voor elkaar is in deze relatie het toverwoord. Ze vertrouwen elkaar moeiteloos. Toch is het belangrijk dat deze twee met elkaar spreken over de verwachtingen in hun relatie. Als zij dat niet doen, kunnen ze uit elkaar groeien.
Wie past er bij de Steenbok? Een andere Steenbok? Het zou kunnen!
.


.

Steenbok en een Waterman:

Waterman
Waterman

Hoewel ze af en toe aan de oppervlakte kunnen botsen vanwege hun verschillende interesses, zijn ze diep van binnen echte zielsverwanten. Om hun verbintenis te versterken, kunnen ze rekenen op hun oprechte genegenheid voor elkaar.
De overeenkomsten tussen de Waterman en de Steenbok zijn sterk genoeg om hun relatie lang te laten duren. Ze worden beiden geregeerd door de planeet Saturnus. Dat is de planeet die langzaam beweegt.
De hardwerkende Steenbok streeft naar stabiliteit in hun latere leven. Ze zijn ouderwets verliefd en willen dat hun partners zich volledig aan hen wijden. Aan de andere kant heeft de Waterman een geweldige visie en volgen hij zijn, of zij haar idealen, wat er ook gebeurt. De Waterman is onafhankelijk en kan onvoorspelbaar zijn. En daar moet de Steenbok wel tegen kunnen. Behoort de Waterman daardoor niet tot rij van Steenbok partners?
.


.

Steenbok en een Vissen:

Vissen
Vissen

De Steenbok waardeert de vriendelijke aard van de Vissen en de Vissen wordt aangetrokken door de snelle humor en de discipline van de Steenbok.
Hij is een nuchtere en zeer gedisciplineerde werker, met een zeer hoog arbeidsethos. Steenbokken hebben als doel iets te bereiken in het leven. Vissen zijn emotioneel en praten graag met de mensen om hun heen. Dit stel is eerlijk en kan aan elkaar toegewijd zijn. Ze bewonderen elkaar.
Deze relatie kan zich langzaam ontwikkelen. Na verloop van tijd zal die relatie sterker kunnen worden. Zij kunnen de koppen bij elkaar steken en hun beider doel kan daardoor worden bereikt. Er kunnen wel moeilijkheden ontstaan ​​als de Steenbok te dominant wordt voor de gevoelige Vissen. De Vissen moet dan wel begrijpen dat dit de stijl van de Steenbok is.
Vissen genieten ervan om de Steenbok te verwennen door hun verlangen naar huiselijk geluk en met diens behoefte aan een opgeruimd huis met materiële goederen.
Wie past er bij de Steenbok? Een Vissen mens misschien?

.


.

Steenbok en een Ram?

Wie past er bij de Steenbok
Ram

De Steenbok en de Ram kunnen met elkaar overweg als de wrijving tussen hen weg is en dat zou bijv. kunnen als één van de twee maatschappelijk succesvol of gefortuneerd is. Als dat niet zo is, zullen er voortdurend wrijvingen zijn. Qua temperament hebben jullie weinig met elkaar gemeen. De Ram wil doord(Rammen). Dat heeft de Steenbok niet. Die gaat behoedzamer op zijn vooraf ingestelde doel af. Stabiliteit willen jullie beiden, maar ieder op zijn of haar eigen wijze. De Ram is veel impulsiever dan de Steenbok.
Net als in andere delen van de relatie, is het waarschijnlijk dat de Ram te snel gaat voor de Steenbok om elkaar echt te waarderen. Is de Ram daardoor niet één van de mogelijke Steenbok partners? Dat is niet gezegd.
.


.

Steenbok en een Stier?

Wie past er bij de Steenbok
Stier

Deze twee tortelduifjes zullen voor altijd samen zijn en tot het einde van elkaars gezelschap kunnen genieten. De reden dat hun band zo hecht is, is omdat ze het oprechtste respect en de liefde voor elkaar kunnen hebben die alleen echte zielsverwanten kunnen bieden. Hun bewondering voor de ander is bijna zenuwslopend, maar ook ongelooflijk ontroerend. Maar als de Steenbok andere interesses heeft, is het verhaal ineens helemaal voorbij voor de Stier.
Maar er kan een bijzonder sterke relatie zijn als zij wel nauw samenwerken. Ongeacht of de Steenbok dit doet, jullie zullen waarschijnlijk elkaars carrières helpen waarbij de Stier zeer tolerant is ten opzichte van de lange werkdagen en de steenbok die werk altijd op de eerste plaats zet.
In het verlengde hiervan is het de moeite waard om te erkennen dat dit tussen deze twee een match geeft, die alles kan doen wat je maar wilt! De Stier is een absolute krachtpatser van vastberadenheid en doorzetten. De samenwerking als een team zal deze relatie versterken en ervoor zorgen dat jullie elkaar kunnen gaan waarderen. De Stier kan daardoor positief antwoorden op de vraag: Wie past er bij de Steenbok? Beide sterrenbeelden zijn aardetekens. Dat scheelt een stuk!
.


.

Steenbok en een Tweelingen:

Wie past er bij de Steenbok
Tweelingen

In het begin voel de Steenbok zich waarschijnlijk aangetrokken tot de snelle geest, het slimme gevoel voor humor en de lichte persoonlijkheid van de Tweelingen. Hij of zij is een partner die leeft om plezier te hebben. Dat kan problemen geven als je een Steenbok bent met een strikt ‘werk eerst, speel later’ visie.
De Tweelingen geven volgens de normen van de Steenbok vaak de voorkeur aan een vrij wilde en roekeloze levensstijl in tegenstelling tot de voorkeur van de Steenbok. Het is ook bekend dat De Tweelingen graag spelletjes spelen binnen een relatie en sommige hiervan kunnen de Steenbok irriteren. Die hecht veel waarde aan veiligheid en trouw en de meeste Tweelingen kunnen hun partners gemakkelijk jaloers maken!
Hoewel jullie allebei vaak hard werken, is de Tweelingen meestal niet zo ambitieus als de Steenbok en geeft hij eerder de voorkeur aan gelukkige treffers dan aan ouderwets hard werken. Geld kan een probleem zijn in deze relatie. De Steenbok bewaart het graag, terwijl de Tweelingen het liever uitgeeft.Wie past er bij de Steenbok? De Tweelingen?
.


.

Steenbok en een Kreeft:

Wie past er bij de Steenbok
Kreeft

Jullie zijn een aarde- en een waterteken. Zowel aarde- als watertekens zoeken troost, veiligheid en evenwicht in een relatie. Jullie hebben dat in de basis. Deze relatie kan al heel vroeg beginnen en tot aan het ouderschap kunnen jullie samen uitblinken. Dat maakt dat de Kreeft één van de Steenbok partners zou kunnen zijn.
Er zijn wel verschillen. De aard van water is emotioneel, terwijl de aarde meer praktisch is. Als er een probleem is in de relatie, kan het aardeteken Steenbok willen dat de Kreeft ter zake komt, zodat ze kunnen uitzoeken hoe ze het kunnen oplossen. Maar de Kreeft wil dat anders. De Steenbok moet leren de emoties van de Kreeft te begrijpen. En andersom moet de Kreeft de zakelijke benadering van de Steenbok leren begrijpen.
De Steenbok kan koud of overdreven hard lijken voor de Kreeft, maar is dat voor zijn gevoel helemaal niet. Als de Kreeft dat kan verwerken dan gaat deze relatie een heel lang leven tegemoet. Wie past er bij de Steenbok? De KReeft maakt een goede kans.
.


.

Steenbok en een Leeuw:

Wie past er bij de Steenbok
Leeuw

Leeuwen worden geregeerd door de Zon en de Steenbok door Saturnus. Maar ondanks alle gemeenschappelijke kenmerken, hebben zij niet altijd een evenwichtige relatie. De Zon geeft vertrouwen en leiderschapskwaliteiten aan de Leeuw. Steenbokken zijn eerder conventioneel en hebben de ook neiging om lange tijd wrok te houden. De Leeuw en de Steenbok kunnen geheel verschillende inzichten in het leven hebben. Daarom is de samenwerking van deze twee tekens niet altijd gemakkelijk. Maar relaties kunnen sterk worden gemaakt met wederzijds begrip en empathie. Alle positieve eigenschappen van dit vuur- en aardeteken kunnen hen zelfs helpen een goed leven en een mooie toekomst voor zichzelf te creëren.
De overeenkomsten van de Leeuw en de Steenbok kunnen lastig zijn. Deze tekens worden gekenmerkt door vriendelijkheid, ambitie, vastberadenheid en loyaliteit jegens hun dierbaren. De eigenschappen van betrouwbaarheid en vrijgevigheid komen ook veel voor bij beiden. Maar de Steenbok kan moeite hebben met de extravagante eigenschappen van de Leeuw. In plaats daarvan draait het bij Steenbok om eenvoudige zaken en ontwijkt zo mogelijk de theatrale “acties” van de Leeuw.
Wie past er bij de Steenbok? De Leeuw? Nog maar eens lezen dan!
.


.
Steenbok en een Maagd:

Wie past er bij de Steenbok
Maagd

Ondanks een paar verschillen tussen de twee tekens, kan de seksuele overeenkomst van de Maagd en de Steenbok als het erop aankomt, als meer dan goed worden bestempeld. De Maagd en de Steenbok zijn beide aardetekens waardoor ze een beetje stram en stijfjes zijn tijdens hun seksuele activiteiten. Als ze hier overheen kunnen komen, kan het toch spannend zijn tussen deze twee. Aardetekens hebben ook het geduld dat nodig is om aan elkaars fysieke aanwezigheid in de echtelijke sponde te wennen. Hierdoor kunnen ze hun seksuele intimiteit ontwikkelen, wat uiterst belangrijk is voor hen.
De Maagd staat bekend om zijn of haar communicatieve vaardigheden.  Steenbokken zijn uiterst ijverig en nauwgezet in hun werk. Dit maakt de vriendschapsband tussen de Maagd en de Steenbok ongelooflijk goed.
In een vriendschap tussen hen brengt de Maagd virtuositeit en de Steenbok neemt de leiding over het daarmee samenhangende werk en motiveert iedereen mee te doen om het doel te bereiken.
De Maagd is ook heel goed in zijn of haar aanpassingsvermogen. Omdat het een veranderlijk teken is, kunnen ze zichzelf aanpassen aan de meeste situaties en bij de meeste mensen, vooral als de andere persoon gedisciplineerd is. En dat is de Steenbok!
Beide tekens zijn ook perfect in staat om geduldig te zijn en de ander de tijd te geven om zijn gedachten bij te stellen tijdens woordenwisselingen.
Wie past er bij de Steenbok? De Maagd kan best één van de Steenbok partners zijn.
.


.
Steenbok en een Weegschaal:

Weegschaal
Weegschaal

De overeenkomsten van de Weegschaal en de Steenbok zijn laag. Deze twee tekens hebben verschillende waarden en prioriteiten. Als  Weegschaal geef veel om hoe de wereld dat ziet en ziet al het onrecht. De Steenbok kan het nauwelijks iets schelen wat iemand denkt. Hoewel deze twee tekens sterke verschillen hebben, kunnen ze een relatie laten werken zolang ze er moeite voor doen. De Weegschaal is een luchtteken dat wordt geregeerd door de planeet Venus. Ze vinden dat de wereld een eerlijke plek moet zijn waar iedereen gelijk wordt behandeld. Ze kunnen niet tegen pesten en evenmin tegen racisme en zij hebben niets met conflicten. Een Weegschaal vertelt eerder kleine verzinsels om de vrede te bewaren.
De Steenbok is een aardeteken en hij wordt geregeerd door de planeet Saturnus. Steenbokken zijn trots en hebben veel verantwoordelijkheid. Die is voortdurend aan het werk voor later. Ze nemen hun verantwoordelijkheid serieus en zullen nooit een belofte breken die ze aan een vriend of familielid doen. Hij wordt niet graag gestoord, als hij aan het werk is, want dat werk moet af. Eerder rust hij  niet. Die rust kan de Weegschaal als geen ander uitstralen. Al met al kan het een moeilijke relatie opleveren. De Maagd één van de Steenbok partners? Mmmwah!
.


.
Steenbok en een Schorpioen:

Wie past er bij de Steenbok
Schorpioen

De Steenbok en de Schorpioen zijn meestal voorzichtig (Steenbok) en peinzend (Schorpioen) en het duurt even voordat ze zich op hun gemak voelen bij de ander. Hoewel ze niet de snelste zijn om te vertrouwen en te delen, zullen deze twee tekens ontdekken dat ze een diepgaande verbinding met elkaar kunnen hebben.
Er kan veel worden gezien als een Schorpioen en Steenbok samenkomen. De lessen die ze leren, hoewel soms moeilijk te volgen, zijn de moeite waard om te aanschouwen. Van de Steenbok kan de Schorpioen leren om zijn/haar oververhitte emoties onder controle te krijgen.

De Steenbok moet echter oppassen dat hij/zij niet te oppervlakkig lijkt bij het uiten van kritiek op de Schorpioen. Losse opmerkingen kunnen averechts werken bij de Schorpioen. Die verlangt en eist diepte, intens gevoel en het uiterste in oprechtheid in alle situaties; met name in de liefde! De Steenbok, die altijd druk is met het presteren en met hoe anderen hen zien, neemt soms geen risico met zijn of haar emoties. Van de Schorpioen leert de Steenbok hoe waardevol het is om onder de oppervlakte van al het geruis te kijken. Beide tekens delen een liefde voor het plegen van een taak. Als ze besluiten dat een relatie hun volgende grote doel is om te bereiken, is er geen houden meer aan bij deze twee.
Wie past er bij de Steenbok? De Schorpioen kan tot de mogelijke reeks van Steenbok partners behoren.
.


.

Steenbok en een Boogschutter:

Boogschutter
Boogschutter

De Boogschutter heeft die optimistische glimlach die zeker ook een glimlach op het gezicht van de Steenbok kan geven en het zal veel gemakkelijker worden voor die vurige, creatieve ideeën van de Boogschutter door de praktische benadering van de Steenbok. Als ze geen verandering van elkaar verwachten, is de kans groot dat ze echt met elkaar overweg kunnen.
Elke Steenbok wil betekenis en diepte in zijn of haar fysieke ontmoetingen, want ze zijn wat traag en grondig. De Boogschutter begrijpt vaak niet dat de Steenbok een ander tempo heeft en zien ook niet het belang van de wereld en zijn werk waar de Steenbok voor verantwoordelijk is, of vindt dat hij het is. Als ze in het begin van hun relatie dezelfde verlangens delen, zien ze misschien niet hoe onverenigbaar ze eigenlijk zijn. Dat kan hun seksleven flink in de weg staan.

De enige manier waarop ze ooit in een gezonde seksuele relatie kunnen houden, is als de Boogschutter het fysieke respecteert, net zoals Steenbok losser wordt en de verandering respecteert van die Boogschutter. Het seksuele contact van deze tekens heeft iets onwezenlijks. Zelfs als ze zich tot elkaar aangetrokken voelen en een seksuele band vormen, zullen ze na het verstrijken van hun tijd het gevoel kunnen hebben dat ze niet samen hadden moeten gaan. Ze hebben een verschillende kijk op allerlei zaken, maar zeker op het seksuele vlak.
Het mooiste aan dit contact is hun beschermende rol naar elkaar. Beide tekens vertegenwoordigen bescherming. Als ze op zoek zijn naar iemand die tussenkomst, bemoeienis enz. van andere mensen niet toestaat, is deze relatie misschien hun beste keuze.