https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Wie past er bij de Schorpioen?

23 OKT - 21 NOV

In wie past er bij de Schorpioen lees je wie er goed en minder goed bij het sterrenbeeld Schorpioen past.

Schorpioen
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Wie past er bij de Schorpioen?

.


.

Schorpioen met een Schorpioen:

Schorpioen
Schorpioen

Als een Schorpioen met een Schorpioen samen is, zie je iets onwaarschijnlijk moois. Dit duo kent elkaar door en door. Het is niet nodig om als Schorpioen je Schorpioenenpartner uit te leggen wat jij denkt of voelt. Hij of zij weet het al. In de relatie tussen Schorpioen en Schorpioen vindt dit paar troost bij de vertrouwdheid, die ze van elkaar hebben.
Schorpioenen zijn in het liefhebbers in het liefdesaffaire. Ze hebben een geslachtsdrift die buiten de lijnen gaat! Je ziet daarom veel fysieke verbinding als twee Schorpioenen verliefd worden.
Beiden genieten van hun privacy. Twee Schorpioenen brengen graag de rest van hun leven door in het fort van liefde dat ze creëren. De relatie tussen twee Schorpioenen gaat razendsnel. Er is weinig tijd tussen verkering en volledige toewijding. Vanaf het begin hebben ze het onverklaarbare gevoel dat ze bij elkaar horen. Als ze elkaar in de ogen kijken, zien ze wat anderen missen.
Wie past er bij de Schorpioen?
Een ding is zeker. Schorpioen partners zijn Schorpioen partners!
.


.

Schorpioen met een Boogschutter:

Wie past er bij de Schorpioen
Boogschutter

Hoewel vrijheid en avontuur in beide sterrenbeelden de bovenhand hebben, hebben ze ieder een eigen unieke manier om ermee om te gaan. De Schorpioen is een sensatiezoeker en verwacht te genieten van een adrenalinestoot. De Boogschutter is meer ontspannen en verkent graag de nieuwe aspecten van het leven in hun eigen tempo. Beiden hebben een voorkeur aan kennis en groei, maar het is belangrijk voor hen om mogelijke valkuilen te vermijden.
Ze zijn op zoek naar de beste vriend in hun leven, maar ze pakken het anders aan. Een Boogschutter moet het gevoel hebben dat hij zijn interesses kan volgen zonder enige druk. De Schorpioen heeft een duwtje in de rug nodig om hogere doelen te bereiken en verwacht van zijn of haar partner dat ze hem op het goede spoor houden. Dat is de reden waarom de relatie tussen Boogschutter en Schorpioen er één is van constante strijd. Ze kunnen niet beslissen of ze het leven willen leiden op hun eigen voorwaarden of moeten toegeven aan de eisen van de ander.
Wie past er bij de Schorpioen? Het astrologische antwoord is “nee”.
.


.

Schorpioen met een Steenbok:

Steenbok
Steenbok

De Steenbok en de Schorpioen zijn meestal voorzichtig (Steenbok) en peinzend (Schorpioen) en het duurt even voordat ze zich op hun gemak voelen bij de ander. Hoewel ze niet de snelste zijn om te vertrouwen en te delen, zullen deze twee tekens ontdekken dat ze een diepgaande verbinding met elkaar kunnen hebben. De Steenbok is daarmee één van de mogelijke Schorpioen partners.
Er kan veel worden gezien als een Schorpioen en Steenbok samenkomen – en de lessen die ze leren, hoewel soms moeilijk te volgen, zijn de moeite waard om te aanschouwen. Van de Steenbok kan de Schorpioen leren om zijn/haar oververhitte emoties onder controle te krijgen. De Steenbok moet echter oppassen dat hij/zij niet te oppervlakkig lijkt bij het uiten van kritiek op de Schorpioen. Losse opmerkingen kunnen averechts werken bij de Schorpioen. Die verlangt, eist diepte, intens gevoel en het uiterste in oprechtheid in alle situaties – met name in de liefde! De Steenbok, die altijd druk is met het presteren en met hoe anderen hen zien, neemt soms geen risico met zijn of haar hun emoties. Van de Schorpioen leert de Steenbok hoe waardevol het is om onder de oppervlakte van al het geruis te kijken. Beide tekens delen een liefde voor het plegen van een taak.
Wie past er bij de Schorpioen? Als ze besluiten dat een relatie hun volgende grote doel is om te bereiken, is er geen houden meer aan bij deze twee.
.


.

Schorpioen met een Waterman:

Wie past er bij de Schorpioen
Waterman

De Waterman met zijn/haar gereserveerde passie en fantasie kan behoorlijk botsen met de daadkrachtige Schorpioen.
De uitdaging waarmee de Waterman en de Schorpioen in hun relatie het meest worden geconfronteerd, is hun onvermogen om met elkaars emotionele behoeften in evenwicht te komen. Waar de Waterman het liefst afgesloten en bewaakt blijft, heeft de Schorpioen af ​​en toe expressiviteit nodig.
Dit kan problemen veroorzaken tussen de Waterman en de Schorpioen en de voortgang van hun relatie belemmeren. De onzekerheid en de daaruit voortvloeiende bescherming van de Schorpioen kan ook een probleem zijn in de drang naar vrijheid en onafhankelijkheid in denken en doen van de Waterman. De laatste kan niet tegen het gevoel geketend te zijn en op het moment dat hij/zij zich opgesloten voelt.
Als de Waterman en de Schorpioen zich serieus met elkaar willen verbinden, moeten ze beloven te investeren in hun band. Als de Waterman en de Schorpioen daarin slagen, zouden ze een leven lang gezelschap en tevredenheid hebben gevonden.
.


.

Schorpioen met een Vissen:

Vissen
Vissen

Het is algemeen aanvaard onder astrologen dat de Schorpioen en de Vissen een perfecte match vormen. Deze koppeling kan anderen zelfs behoorlijk jaloers maken, want ze verbinden op een zeer diep en bevredigend niveau. Hoewel beide extreem bezitterig van aard zijn, kan dit de relatie versterken. Omdat Vissen en Schorpioenen beide worden geregeerd door water, verhouden ze zich bijna moeiteloos tot elkaar. Beiden begrijpen de overtuigingen en waarden die elk vertegenwoordigt en hebben een daaruit voortvloeiend gevoel van respect voor elkaar.
Ze denken te functioneren op intuïtie en instinct. Dit is de reden voor hun enorme aantrekkingskracht op elkaar en is ook verantwoordelijk voor een gevoel van verbondenheid tussen de Schorpioen en de Vissen.
De sterke en geheimzinnige persoonlijkheid van de Schorpioen lokt de Vis, terwijl het vriendelijke en medelevende gedrag van de Vissen de Schorpioen aantrekt. De Vissen en Schorpioen hebben de wederzijdse aantrekkingskracht vanaf de kennismaking en het groeit voortdurend.
Het grillige gedrag en de complexe persoonlijkheid van de Schorpioen kan frustrerend zijn voor de meeste sterrenbeelden, maar het schrikt de Vissen allerminst af.
Wie past er bij de Schorpioen? De Vissen? Het zijn zachtaardige, vriendelijke en geduldige mensen die de potentie hebben om de muren rond de emotionele kant van de Schorpioen te breken en ze zijn daarmee één van de betere Schorpioen partners.
.


.

Schorpioen met een Ram:

Wie past er bij de Schorpioen
Ram

De Ram met de Schorpioen is een explosieve match. Oppassen dus! Vroeg of laat zul je je gaan realiseren dat jij, Schorpioen, een veel dieper emotioneel niveau heeft dan hij.
Jullie willen beiden de controle vasthouden en jullie hebben een sterke wil. De Ram zal proberen om agressief de overhand te krijgen, terwijl de Schorpioen dit meer heimelijk en passief zal proberen. Als dat klinkt als een gemakkelijke overwinning, denk dan nog eens goed na. De Schorpioen zal je gek maken met hun jaloezie, inzicht en nieuwsgierige blikken. Het goede nieuws is dat je van nature een open persoon bent, dus ze zullen vooral leuk vinden wat ze vinden. Maar voordat je het weet, begrijpt deze partner jou beter dan jij jezelf. Je zult weten dat het om de juiste redenen is, waardoor het zowel flatterend als vervelend zal zijn.
.


.

Schorpioen met een Stier:

Stier
Stier

Met de Stier zal je het als Schorpioen best goed kunnen vinden. Die Stier is praktisch, loyaal en betrouwbaar in zijn relaties.
Van belang is dat er veel seksuele chemie zal zijn. Binnen de dierenriem zijn jullie elkaars tegenpolen en je zult elkaar zowel fascinerend als frustrerend vinden. Je kunt allebei eindeloos veel van de ander leren.
De Schorpioen zal genieten van de stabiliteit, betrouwbaarheid van de Stier. De Stier haalt het beste in de Schorpioen naar boven. Hij zal genieten van de openheid van de Stier en vooral hoe weinig ze van je verwachten in ruil daarvoor.
Aan de oppervlakte lijken jullie veel op elkaar, maar daaronder zijn jullie heel anders.
De jaloezie van de Schorpioen kan mogelijk botsen met de koppigheid van Stier, maar jullie zijn allebei zo loyaal dat dat niet een heel groot probleem hoeft te zijn. Jullie hebben ook een gelijk niveau van bezitterigheid, waardoor jullie je waarschijnlijk beiden meer op je gemak zullen voelen dan de meeste andere koppels.
De Schorpioen is gepassioneerd en emotioneel, terwijl de Stier sensueel en nuchter is. Dat is een geweldige match!
Maar pas op voor botsingen! Jullie kunnen allebei ongelooflijk koppig zijn en jullie zouden er goed aan doen om die in goede banen te leiden!
Wie past er bij de Schorpioen? Een Stier zou best kunnen.
.


.

Schorpioen met een Tweelingen:

Wie past er bij de weegschaal
Tweelingen


Tweelingen kunnen heel aantrekkelijke Schorpioen partners zijn. De Tweelingen is charmant, intrigerend en het beste van alles, mentaal ongrijpbaar. Hij zal je moeilijk begrijpen, en hun ‘diepte’ op dit gebied kan een misleidend voorteken zijn.
De Tweelingen is een lichte, leuke en sociale partner die hoogstwaarschijnlijk niet op jouw emotionele niveau zit met betrekking tot de relatie.
Wellicht merkt de Schorpioen al snel dat de Tweelingen naar zijn maatstaven vrij oppervlakkig is. Jullie zitten vaak op verschillende golflengten als het gaat om communicatie. Jij houdt van de intense en directe benadering, en de Tweelingen houdt van alles behalve dat.
De Tweelingen kunnen heel speels zijn en vaak op de meest onmogelijke momenten!
Gebieden zoals gezelligheid en vrienden kunnen een hot topic zijn in een Schorpioen Tweelingen-relatie. De Tweelingen houdt van beide, en de Schorpioen niet. De Schorpioen houdt van wat privacy en wil ook tijd hebben om alleen te zijn en zich op te laden, terwijl de Tweelingen er echt de voorkeur aan geeft om in de wereld te zijn en met mensen te spelen.
Het is een van de minst waarschijnlijke matches om te werken zonder dat er aan beide kanten substantiële compromissen moeten worden gesloten. Natuurlijk zijn sommige partners dat zeker waard.
.


.

Schorpioen met een Kreeft:

Wie past er bij de Schorpioen
Kreeft


Schorpioenen en Kreeften zijn van nature beide zeer emotioneel, bezitterig, intuïtief. Daarom is hun liefde meestal een wervelende romance waarbij beide partners toewijding waarderen.
Als de Kreeft eenmaal geleerd heeft om niet alles van de Schorpioen persoonlijk te nemen, dan zal de relatie vrij soepel verlopen. Veiligheid is voor hen allebei heel belangrijk. Echter, de Schorpioen zal degene zijn die de controle wil hebben en ook nemen. De Kreeft hecht ook erg aan veiligheid, maar niet zo heftig als de Schorpioen. Die Schorpioen kan weer extreem bezitterig overkomen, maar wil absoluut zelf niet als een bezit behandeld worden. De Kreeft is enorm vindingrijk en ze herstellen sneller dan Schorpioen, hoewel de laatste dat uiterlijk veel eerder doet. Maar dan nog, ze blijven nog steeds lang “geraakt” door onaangename opmerkingen en kritiek. Waar de Schorpioen wrok laat zien, laat de Kreeft eerder zijn of haar emoties anders zien.
Wie past er bij de Schorpioen? De Kreeft is in de astrologie één van de betere Schorpioen partners. Beiden zijn watertekens.
.


.

Schorpioen met een Leeuw:

Wie past er bij de Schorpioen
Leeuw

Er is niemand zo trouw aan zijn of haar partner en aan vrienden als de Schorpioen. Het is een eigenschap die de Leeuw een veilig gevoel geeft. Omdat de Schorpioen meer bezig is met het vervullen van zijn of haar eigen behoeften dan de behoeften van de Leeuw, of ieder ander, kunnen er conflicten ontstaan. De Schorpioen kan over onenigheden lang wrok houden en de Leeuw blijven overtuigen totdat hij/zij zijn of haar zin krijgt.
De Leeuw en de Schorpioen maken hun onenigheden gemakkelijk goed onder de wol, maar na verloop van tijd brengt een vrijpartij hen niet nog dichter bij elkaar. Als de Leeuw niet meer reageert op de initiatieven van de Schorpioen wordt de afstand emotioneel tussen hen groter. Het kan zelfs zo ver gaan dat de Schorpioen teleurgesteld raakt omdat Leeuw niet voldoet aan het beeld dat zij of hij in gedachten had.
Wie past er bij de Schorpioen? De Leeuw? Het zou toch wel kunnen!
.


.

Schorpioen met een Maagd:

Wie past er bij de Schorpioen
Maagd

De persoonlijkheden van de Maagd en de Schorpioen zijn zeer divers. Hoewel de Maagd gereserveerd en timide kan zijn, kan de Schorpioen met zijn of haar sterke persoonlijkheid intimiderend zijn. Schorpioenen willen de heerschappij van de relatie in handen houden en met Maagd kan dat gemakkelijk worden bereikt.
Jullie huis zal comfortabel zijn voor je ieders interesse en je zult gemakkelijk naast elkaar kunnen bestaan. Als jullie besluiten om kinderen te krijgen, zullen jullie geduldige en toegewijde ouders zijn die hun kinderen een wereldse, goed afgeronde opleiding geven. Zowel de Maagd als de Schorpioen is spiritueel en gefascineerd door de kleine details van het leven. Jullie onderzoeken beiden in een tempo waar de ander zich prettig bij voelt. Niet te snel en evenmin te langzaam.
Jullie zijn twee van de meest analytische denkers in de dierenriem. Hoewel de Waterman er ook wat van kan. Jullie zouden zelfs therapeut voor elkaar kunnen zijn, wat je relatie wel onder druk kan zetten. De behoefte aan controle kan ontaarden in een machtsstrijd als je jouw grenzen niet markeert. Elkaar strak binden aan jouw normen kan tot muggenzifterij leiden en tot een totale verwijdering.
.


.

Schorpioen met een Weegschaal:

Weegschaal
Weegschaal

Dit is een koppel met een seksuele relatie die tegelijkertijd opwindend en uitdagend is. Ze zijn met elkaar verbonden door hun erotische drive. De worden geregeerd door planeten die ook hun tegengestelde tekens beheersen. Ze hebben een gecompliceerd seksueel contact, want ze worden geregeerd door Venus en Mars, alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. Hun seksleven kan ongelooflijk emotioneel en veeleisend zijn, want de aantrekkingskracht van beiden is extreem sterk en maakt hen zowel obsessief als bezitterig naar elkaar toe. Ze zijn zo aan elkaar gehecht, bijna letterlijk, dat hun relatie onmogelijk is te verbreken.
De Weegschaal zal de heel soms humeurige Schorpioen een gevoel van veiligheid kunnen geven, waardoor die emotioneel opener kan worden.
Wie past er bij de Schorpioen? De Weegschaal? Wellicht, als jaloezie, woede en controleproblemen de belangrijkste oorzaken zijn waar dit paar doorheen zal moeten komen.
.