https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Wie past er bij de Ram? Het kan ieder teken zijn.

Wie past er bij de Ram?

21 MRT - 19 APR
Ram
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Bij wie past de Ram goed en bij wie minder goed?

.
Een Ram kun je áltijd opbellen om op pad te gaan. Een dagje erop uit gaan, shoppen, uit eten gaan of een weekendje weg. Geen idee is voor hen te gek. Een Ram maakt makkelijk contact en is spontaan en sociaal.
Het kost een Ram echter wat meer moeite om een langdurige band met een (vaste) partner aan te gaan. Ze zijn vluchtig en snel verveeld en ze zijn ook graag op zichzelf en dat botst soms met het vaste partnerschap.
Ben je benieuwd met wie zij die perfecte matches kunnen hebben? Je leest het hier.


1. Bij een andere Ram? Dus een Ram met een Ram

Wie past er bij de Ram
Ram

Jullie zijn gepassioneerde minnaars en voor een keer zal de andere persoon het niet alleen bij kunnen houden, maar het ook volledig waarderen. Let erop dat jij niet als enige er bovenop wilt liggen, maar geef de ander ook een kans.
Beiden zijn erg onafhankelijk en impulsief, en jullie houden allebei van een goed gevecht. Dat kan heel goed gaan. Veel beter dan bij andere paren, die hetzelfde sterrenbeeld hebben.
Wie past er bij de Ram. Een andere Ram?

.


.

2. Ram en een Stier?

Wie past er bij de Ram
Stier


Een fundamenteel probleem tussen de Stier en de Ram is dat de Stier niet met de snelheid van de Ram handelt. De Ram is vele malen sneller in zijn of haar bewegingen dan de wat trage Stier. Dit kan uiteindelijk een heel goede zaak zijn, want beiden worden naar elkaar toe getrokken en dan zouden de snelheden wel eens in evenwicht met elkaar kunnen zijn.
2a
Echter, beiden hebben een sterke wil om hun eigen tempo aan te houden.
Geld kan een probleem zijn in deze relatie. De Ram geeft er de voorkeur aan om het uit te geven en ervan te genieten, terwijl de Stier er meer plezier in heeft het te vast te houden en dus te sparen. Hij zal die Stier zien als zuinig, maar als je elkaars ‘snelheid’ in evenwicht kunt brengen, is het een goede zaak. Daarna zal de Ram een lange termijn planning en de betrouwbaarheid van de Stier gaan waarderen.

.


.

3. Ram en een Tweelingen:

Wie past er bij de Ram
Tweelingen

Je past goed bij de Tweelingen. Hij of zij geeft je de lucht die je nodig hebt om het vuur van de Ram te laten branden. Dit is een geweldige match en je complimenteert elkaar vrijwel continu. Je hebt veel gemeen en je zult merken dat jouw Ram minnaar je geweldig kan opwinden. Gejuich onder de wol!
Jullie behoefte aan communicatie is in evenwicht. De Ram is weliswaar gepassioneerder en avontuurlijker dan de Tweelingen en de Ram maakt dat bij de Tweelingen ook helemaal wakker.

3a.
Hij is ook enigszins agressiever van aard dan de Tweelingen en dat maakt het voor jou wel zo opwindend. Jullie zijn geen van tweeën bijzonder emotioneel, noch behoeftig en evenmin jaloers, of?
Geen van jullie beiden wil een echte vaste relatie, maar jullie kunnen ook niet zonder elkaar. Afmaken is voor geen van jullie tweeën een doel op zich, hoewel het wel vaak tot een goed einde komt. En als dat niet gebeurt, zullen jullie er geen van beiden een probleem mee hebben.
Wie past er bij de Ram? De Tweelingen lijkt een goede partij!

.


.

4. Ram en een Kreeft:

Wie past er bij de Ram
Kreeft

Als je je allebei kunt aanpassen aan de stijl van de ander, is dit een relatie die in de loop van de tijd gestaag zal verbeteren. Jullie moeten beiden geduldig, tolerant en waar mogelijk minder gevoelig zijn.
De Ram is naar de maatstaven van de Kreeft een gedurfde en botte partner en zal waarschijnlijk nooit het niveau van de Kreeft van gevoeligheid of empathie bereiken. Hoe eerder de Kreeft dat kan accepteren en waarderen, hoe gemakkelijker de zaken emotioneel voor de Ram zullen zijn.

4a.
Hij, de Ram, kan behoorlijk agressief worden als hij wordt bekritiseerd, wat vrij gemakkelijk een slechte situatie oplevert als de Kreeft niet op zijn hoede is.
De Kreeft kan de Ram minnaar soms zien als overdreven impulsief, onverschillig en dominant en de Kreeft zal je zien als overdreven gevoelig, emotioneel en nukkig.
Het is bijna continu een relatie van water en vuur! Die Kreeft is niet een van de belangrijkste Ram partners.

.


.

5. Ram en een Leeuw:

Wie past er bij de Ram
Leeuw

Je past uitstekend bij een Leeuw. Jullie zijn beiden vuurtekens. Dat houdt in dat jullie beiden kunnen vlammen, maar de vlammen doven ook weer net zo gemakkelijk en dan is alles koek en ei. Want blijven mokken is er voor geen van tweeën bij.
In potentie is dit een fantastische match. De Leeuw met de Ram zullen elkaar begrijpen zonder echte problemen. Jullie hebben persoonlijkheden die elkaar goed en gemakkelijk aanvullen. Beiden zijn behoorlijk agressief, egoïstisch en gepassioneerd, maar bovenal leuk. Beiden kunnen elkaar continu inspireren en de zwakheden van de ander afdekken.

daghoroscoop leeuw

5a
Jullie willen wel beiden leiden en dit stoort niet in tegenstelling tot wat het bij anderen vaak leidt tot rivaliteit en onmin. De beste aanpak is om de Ram te laten denken dat alles hun idee is. Als de Leeuw deze vaardigheid beheerst zal het enorm veel goed doen in jullie relatie!
Er is één mogelijke dissonant. De Ram wil niet weten of je eerder een seksuele topper hebt gehad! Dus beste Leeuw houd je mond daarover.
Wie past er bij de Ram? De Leeuw staat wel hoog op het lijstje van de Ram partners.

.


.

6. Ram en een Maagd:

Wie past er bij de Ram
Maagd

De Maagd lijkt een slechte reputatie op seksueel gebied te hebben en hij of zij wordt vaak afgeschilderd als de minst seksuele van alle tekens. De Ram heeft een andere behoefte aan seksueel contact dan de Maagd. Hij kan ordinair beginnen en daar heeft de Maagd niets mee. Als de Ram er te onstuimig mee begint, geeft de Maagd niet thuis. De andere eigenschappen moeten dan wel met elkaar in evenwicht zijn om deze relatie lang vol te houden.

6a.
Maar als het op hun emotionele compatibiliteit aankomt dan is de conclusie dat die beter is dan hun seksuele. Echter, omdat de Maagd meer een intellectueel teken is en de Ram liefde en seksuele aantrekkingskracht door elkaar haalt, is het niet gemakkelijk, zelfs moeilijk om een ​​goede emotionele band tussen hen te bereiken.
Hun beste kans op liefde zou de stille observatie door de Ram zijn voordat ze gaan samenleven, omdat dit een rationeel voordeel zou geven. Het zou ook goed zijn voor de Ram om na te denken voordat hij handelt en dat is niet iets wat de Ram normaal doet.
Zonder de seksuele betrokkenheid is de Ram tolerant en een goede luisteraar en dan kan de vriendschap ten goede komen aan hun romantische relatie. Die Maagd is daarom één van de mogelijke Ram partners.

.


.

7. Ram en een Weegschaal:

Wie past er bij de Ram
Weegschaal

In veel opzichten zijn jullie elkaars tegenpool. Dat kan tot zowel goede als slechte resultaten leiden, afhankelijk van hoe je het bekijkt en hoeveel elke partner bereid is compromissen te sluiten. Enerzijds geeft dat conflicten, maar anderzijds zal het niet zo snel saai zijn.
De Ram zal meer compromissen moeten sluiten dan dat de Weegschaal wil en om een compromis is niet altijd de oplossing daarvoor.

7a.
Het goede nieuws is dat de erotiek tussen deze sterrenbeelden evenmin saai is! Jullie hebben de mogelijkheid om alle fantasieën van elkaar in te vullen.
De Ram is niet bepaald subtiel, timide of gemakkelijk beledigd, dus de Weegschaal kan van alles zeggen en doen zonder dat de Ram op zijn of haar tenen is getrapt.
Hij, de Ram, is vrolijk, d.w.z. dat kan hij of zij zijn, dus als de Weegschaal zijn of haar goede gevoel voor humor om de Ram voor de gek te houden, valt dat vaak in goede aarde.
Wie past er bij de Ram? De Weegschaal één van de mogelijke Ram partners.

.


.

8. Ram en een Schorpioen:

Schorpioen

Schorpioen

Dit is een explosieve match. Oppassen dus! Vroeg of laat zul je je gaan realiseren dat jij een veel dieper emotioneel niveau heeft dan hij.
Jullie willen beiden de controle vasthouden en jullie hebben een sterke wil. De Ram zal proberen om agressief de overhand te krijgen, terwijl de Schorpioen dit meer heimelijk en passief zal proberen. Als dat klinkt als een gemakkelijke overwinning, denk dan nog eens goed na.

8a.
De Schorpioen zal je gek maken met hun jaloezie, inzicht en nieuwsgierige blikken. Het goede nieuws is dat je van nature een open persoon bent, dus ze zullen vooral leuk vinden wat ze vinden. Maar voordat je het weet, begrijpt deze partner jou beter dan jij jezelf. Je zult weten dat het om de juiste redenen is, waardoor het zowel flatterend als vervelend zal zijn.

.


.

9. Ram en een Boogschutter:

Wie past er bij de Ram

Boogschutter

De Boogschutter en de Ram zijn beide vuurtekens, dus je kunt een serieuze, erotische passie tussen deze twee verwachten. Dat zorgt voor een dynamisch stel. Ze hebben waanzinnige hoeveelheden energie om in de relatie te brengen, die alleen maar sterker wordt naarmate deze blijft bloeien. Jullie waarderen beiden elkaars wilde enthousiasme voor de ander en het leven om elkaar heen.
Wanneer de Ram en de Boogschutter een seksuele relatie aangaan, kan dat best grappig zijn. De Boogschutter heeft dit aangeboren vermogen om van bijna alles een grap te maken. De ernst van een Ram als het om seks gaat, geeft de Boogschutter een sterke impuls om een ​​grap te maken.

9a.
De één, de Boogschutter, is gepassioneerd over hun vrolijke persoonlijkheid.Als het gaat om het optimisme en het goede humeur van de Boogschutter dan beschermen ze zich tegen alles wat te serieus of moeilijk is.
Hoewel de Ram een ​​beetje ijdel kan zijn over zijn seksuele vermogens en prestaties, is de Boogschutter in de meeste gevallen in staat om deze muur van strikte, seksuele spanning te doorbreken en hen naar een meer ontspannen zone te leiden waar ze kunnen ontspannen.

.


.

10. Ram en een Waterman:

Waterman
Waterman

De Ram wordt aangetrokken door de onvoorspelbare, hoog analytische geest en de unieke stijl van de Waterman. Hij is een vuurteken en jij, Waterman, bent een luchtteken, hoewel menigeen denkt dat je een waterteken bent. De Ram zal plezier hebben hoe ongeremd en onafhankelijk jij bent.
Jullie zijn zowel impulsieve als gedurfde minnaars, en zullen elkaars remmingen en gevoel voor avontuur waarderen. Er is een kans dat die Ram wel vaker seks wilt dan jij.

10a.
De ruimdenkende Waterman zal een grote bijdrage leveren aan het opbouwen van bewondering door de Ram. De Ram zal op zijn beurt helpen de eigenzinnige dromen van de Waterman te materialiseren. Dit kan een belangrijk bestanddeel zijn om de relatie tussen de Ram en de Waterman goed te houden. Beide partners hebben veel van elkaar te leren, maar daarvoor moeten ze bereid zijn hun ego gemakkelijk aan de kant te zetten en zich echt open te stellen voor de ideeën van de ander.
Ze zullen elkaars gezelschap waarderen en zullen proberen het beste uit hun relatie te halen.Wie past er bij de Ram? De Waterman?

.


.

11. Ram en een Vissen:

Wie past er bij de Ram
Vissen

Jullie moeten beiden een compromis sluiten en elkaar in consensus weten te vinden. Deze twee hebben best wel aantrekkingskracht op elkaar. De Ram zal het ongetwijfeld goed bedoelen, maar emotioneel heeft de Ram de gewoonte om alles te vertrappen wat hen in de weg staat. Daar heeft de Vissen geen behoefte aan. Zodra de eerste spanning is uitgewerkt, is de kans groot dat de Ram zich gaat vervelen met het romantische, gevoelige karakter van de Vissen en minder aandacht gaat besteden aan het onder controle houden van hun vurige karakter.

11a.
Er zijn veel compromissen nodig in deze relatie.
Wie past er bij de Ram?
Met een Vissen blijft het een water en vuur relatie en die Vissen staat daarom niet op het lijstje van de belangrijke Ram partners.