https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Wie past er bij de Stier?

20 APR - 20 MEI

Wie past bij de Stier beschrijft wie er goed en minder goed bij de Stier passen.

Stier
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Wie past goed en wie minder goed bij de Stier?


.

Stier en een Stier?

Stier
Stier

Seksueel is dit een fantastische match. Jullie zijn beiden langzame, sensuele en erotische minnaars. De seks tussen twee Stieren is één van de meest stomende van de dierenriem! Misschien geldt dat ook voor het koninklijke stel in Den Haag! Beiden nuchter, verstandig, loyaal. Ze hebben een hoge moraal en zijn betrouwbaar en respecteren dezelfde eigenschappen in elkaar. Waren alle koppels met een gelijk sterrenbeeld maar zo goed met elkaar.
Wie past er bij de Stier? Een andere Stier lijkt een heel goede partner!
.


.

Stier en een Tweelingen?

Tweelingen
Tweelingen

De Tweelingen geeft er de voorkeur aan een vrij mens te zijn. Tweelingen krijgen soms een slechte reputatie omdat ze een dubbel leven leiden, maar de waarheid is dat ze genoegen nemen met de juiste match. Aan de Stier voelt de Tweelingen zich aanvankelijk aangetrokken door hun gezamenlijke levensvreugde. Beiden zijn eeuwige optimisten die tot ver in de volwassenheid doorgaan en een kinderlijk gevoel van avontuur houden.
Waar ze echter botsen, is dat Stier de culturele interesses van de Tweelingen niet altijd kan of wil bijhouden. De Stier heeft niet die continue behoefte aan nieuwigheid en analyse.
Daarom is de conclusie dat tenzij deze twee dezelfde smaak hebben, het moeilijk zal zijn voor hen om niet verveeld en gefrustreerd te raken..
.


.

Stier en een Kreeft:

Wie past er bij de Stier
Kreeft

De Stier kan ook zeer compatibel zijn met de watertekens Kreeft en Vissen, omdat deze emotionele tekens kunnen helpen de zachtere kant van de Stier naar voren te brengen. Met de Kreeft is de relatie als een passende pantoffel. Je erotische en attente liefdesstijl zal volledig worden gewaardeerd door deze emotionele en gevoelige Kreeft. Over het algemeen is dit waarschijnlijk een bijna perfecte match voor jullie beiden. Grijp het met beide handen en laat niet los!
Maar pas op Kreeft! Als je jouw andere idee over trouw laat prevaleren, dan is de Stier lang geduldig, maar als dat op is, is het op!
Wie past er bij de Stier? De Kreeft is één van de betere partners van de Stier.
.


.

Stier en een Leeuw:

Wie past er bij de Stier
Leeuw

De Stier is een aardeteken waar de Leeuw veel harmonieuze energie mee heeft. Een gevoelige kant van Stier kan veel warme, vage gevoelens in de relatie met de Leeuw brengen. Stieren zijn betrouwbaar en zullen nooit plotseling dingen veranderen of plannen wijzigen, wat de Leeuw op prijs stelt. Wanneer een relatie tussen de Leeuw en een Stier serieus wordt, zetten jullie allebei alles in het werk om het te laten slagen.
Echter, de Leeuw houdt van het goede leven en de Stier zal aardse geneugten zoals lekker eten of bubbelbaden nooit voorbij laten gaan. Je zou denken dat deze twee een band zouden kunnen hebben over hun gedeelde liefde voor luxe, maar omdat Leeuw en Stier beide vaste tekens zijn, kunnen ze voortdurend met elkaar in aanvaring kunnen komen.
De Stier wordt geregeerd door Venus, de planeet van decadentie en liefde. Natuurlijk, de Stier houdt van het idee van romantiek, maar ze nemen toewijding absoluut serieus. Een Leeuw daarentegen wordt meer geregeerd door de vurige passie van de zon. Dit gewaagde teken is charmant in sociale omgevingen, maar ze kunnen een beetje een controlefreak zijn.
.


.

Stier en een Maagd:

Wie past er bij de Stier
Maagd

Omdat de Stier en de Maagd twee aardetekens zijn, is de basis voor een relatie aanwezig. Ondanks dat deze twee tekens verschillend genoeg zijn om elkaar te leren kennen, lijken ze niet genoeg op elkaar om een langdurige relatie aan te gaan. En als ze die relatie met elkaar aangaan, kunnen ze stevig met elkaar botsen. Ze zijn beiden zeer kritisch ze hebben de neiging om te denken dat ze altijd gelijk hebben. De Maagd heeft er weliswaar minder probleem mee om iets toe te geven. De Stier is veel koppiger. En als je het tegen de stier opneemt, kun je maar beter hun koppigheid vermijden.
Het kritische karakter van de Maagd kan goed bedoeld zijn, maar ze houden niet altijd rekening met de gevoelens van anderen. De weigering van de Stier om toe te geven, kan voortdurend een heftige strijd tussen deze twee veroorzaken.
Wie past er bij de Stier? Een Maagd? Het zou kunnen!
.


.

Stier en een Weegschaal:

Wie past er bij de Stier
Weegschaal

De relatie tussen de Stier en de Weegschaal heeft een speciale eigenschap, omdat de Stier graag comfortabel is en vertrouwt op zijn tastzin en smaak en de Weegschaal alles mooi willen hebben en vertrouwt op zijn of haar gezichts- en reukvermogen.
Ze hebben beiden Venus als oorzaak van hun seksuele plezier. De Stier zorgt voor emoties en tederheid in een seksuele relatie en de Weegschaal vertrouwt op zijn diepte en goede timing. Het zal niet gemakkelijk voor hen zijn om te begrijpen wat de andere wil en ze kunnen allebei behoeftig voor elkaar lijken. Ondanks hun verschillen kunnen ze behoorlijk tot elkaar zijn aangetrokken. Het zijn allebei zachtaardige minnaars die van hun relatie houden zonder stress en drama, dus met voldoende geduld zouden ze heel goed bij elkaar passen.
.


.

Stier en een Schorpioen:

Wie past er bij de Stier
Schorpioen

De beste sterrenbeelden om een stabiele relatie mee te hebben voor de Stier zijn de Kreeft, Steenbok en zeker ook de Schorpioen.
Met de Schorpioen zal je het best goed kunnen vinden. Die Stier is praktisch, loyaal en betrouwbaar in zijn relaties.
Van belang is dat er veel seksuele chemie zal zijn. Binnen de dierenriem zijn jullie elkaars tegenpolen en je zult elkaar zowel fascinerend als frustrerend vinden. Je kunt allebei eindeloos veel van de ander leren.
De Schorpioen zal genieten van de stabiliteit, betrouwbaarheid van de Stier. De Stier haalt het beste in de Schorpioen naar boven. Hij zal genieten van de openheid van de Stier en vooral hoe weinig ze van je verwachten in ruil daarvoor.
Aan de oppervlakte lijken jullie veel op elkaar, maar daaronder zijn jullie heel anders.
De jaloezie van de Schorpioen kan mogelijk botsen met de koppigheid van Stier, maar jullie zijn allebei zo loyaal dat dat niet een heel groot probleem hoeft te zijn. Jullie hebben ook een gelijk niveau van bezitterigheid, waardoor jullie je waarschijnlijk allebei meer op je gemak zullen voelen dan in de meeste andere koppels.
De Schorpioen is gepassioneerd en emotioneel, terwijl de Stier sensueel en nuchter is. Dat is een geweldige match!
Maar pas op voor botsingen! Jullie kunnen allebei ongelooflijk koppig zijn en jullie zouden er goed aan doen om die in goede banen te leiden!
Wie past er bij de Stier? De Schorpioen lijkt de sterkste, maar als de Stier boos is, vertrapt hij die Schorpioen.
.


.

Stier en een Boogschutter:

Boogschutter
Boogschutter

Dit is een paar dat elkaar niet snel zal begrijpen. Deze tekens hebben heel weinig gemeen. De vrolijke en impulsieve Boogschutter is het tegenovergestelde van de Stier, die altijd meer op stabiliteit is gesteld. De Stier zal waarschijnlijk ook worden getergd door de snelheid van de wisselende gedachten van de Boogschutter. Dat is niets voor de Stier. Het ene moment smeekt Boogschutter om aandacht en het andere moment eisen ze ruimte. Deze snel veranderende gedachten botst met de gedachten wereld van de Stier. Hoe verder de Stier wordt gedwongen iets anders te moeten gaan doen dan een minuut daarvoor, omdat de Boogschutter weer iets nieuws in gedachten heeft, hoe meer de Stier zijn hakken in het zand zal zetten en niet gaat toegeven.
.


.

Stier en een Steenbok:

Wie past er bij de Stier
Steenbok

Deze twee tortelduifjes zullen voor altijd samen zijn en tot het einde van elkaars gezelschap kunnen genieten. De reden dat hun band zo hecht is, is omdat ze het oprechtste respect en de liefde voor elkaar kunnen hebben die alleen echte zielsverwanten kunnen bieden. Hun bewondering voor de ander is bijna zenuwslopend, maar ook ongelooflijk ontroerend. Maar als de Steenbok andere interesses heeft, is het verhaal ineens helemaal voorbij voor de Stier.
Er kan een bijzonder sterke relatie zijn als zij wel nauw samenwerken. Ongeacht of de Steenbok dit doet, jullie zullen waarschijnlijk elkaars carrières helpen waarbij de Stier zeer tolerant is ten opzichte van de lange werkdagen en de steenbok die werk altijd op de eerste plaats zet.
In het verlengde hiervan is het de moeite waard om te erkennen dat dit tussen deze twee een match geeft, die alles kan doen wat je maar wilt! De Stier is een absolute krachtpatser van vastberadenheid en doorzetten.
Wie past er bij de Stier? De samenwerking als een team zal deze relatie versterken en ervoor zorgen dat jullie elkaar kunnen gaan waarderen.
.


.

Stier en een Waterman:

Waterman
Waterman

De Stier met de Waterman kunnen op de lange termijn een geweldig goede match zijn. Hij is een meer conservatieve, traditionele, voorspelbare en nuchtere partner. Stieren zijn heel betrouwbaar. Zij hebben een sympathieke persoonlijkheid, die gehecht is aan routine en van reguliere taken houdt, die hij of zij graag en ijverig blijft uitvoeren. Die methodiek verandert de Stier niet graag. De Stier is een bewaker van het verleden, terwijl de Waterman meer een hightech ontdekkingsreiziger is van de toekomst.
Jullie zijn beiden in staat om heel erg koppig te zijn. Hoewel dit individueel geen probleem is, kan dit in combinatie met iemand met een volledig andere kijk op het leven heeft wat problemen veroorzaken.
De Stier plant graag alles van tevoren, terwijl de Waterman eerder de voorkeur geeft aan een spontane benadering van het leven. Het is waarschijnlijk dat de Stier veel eerder een vaste verbintenis van de Waterman wil dan andersom. Hij wil weten waar hij of zij op de lange termijn aan toe is terwijl de Waterman zich afvraagt ​​wat er vanavond wordt gegeten.
In het uiterste geval vindt de Waterman de Stier soms fantasieloos en voorspelbaar, terwijl de Stier de Waterman wat onconventioneel en opstandig kan vinden.
Zoals bij alles zijn compromissen, begrip en respect de sleutelwoorden.
.


.

Stier en een Vissen:

Wie past er bij de Stier
Vissen

De Vissen met de Stier kunnen een heel goede match zijn zolang zij elkaars sterke punten blijven waarderen en niet elkaar willen veranderen. De Stier zal dit eerder proberen dan de Vissen.
Hij wil snel in de relatie een solide verbintenis. Jullie begrijpen elkaar goed en hebben sterke punten op gebieden die de ander mist. De kans is groot dat de Stier na verloop van tijd het gevoel krijgt dat de Vissen niet praktisch of verantwoordelijk genoeg is.
Jullie zijn beiden gepassioneerd, romantisch, zorgzaam en loyaal. De Vissen houden niet van confrontaties en ze zijn wat flexibeler dan de Stier. De positieve aspecten hiervan zijn dat de Stier stabiliteit biedt aan de Vissen, waardoor de Vissen zich veilig voelen. Echter, de Stier is een dominante partner. Ook al lijkt dat niet gelijk zo te zijn. De Stier is onder water behoorlijk materialistisch, terwijl de Vissen dat helemaal niet lijkt te zijn.
Wie past er bij de Stier? De Vissen en de Stier hebben een geweldige match op seksueel gebied, ook al hebben ze heel verschillende manieren om dat te beleven.

.


.

Stier en een Ram?

Ram
Ram

Een fundamenteel probleem tussen de Stier en de Ram is dat de Stier niet met de snelheid van de Ram acteert. De Ram is vele malen sneller in zijn of haar bewegingen dan de wat trage Stier. Dit kan uiteindelijk een heel goede zaak zijn, want beiden worden naar elkaar toe getrokken en dan zouden de snelheden wel eens in evenwicht met elkaar kunnen zijn.
Echter, beiden hebben een sterke wil om hun eigen tempo aan te houden.
Geld kan een probleem zijn in deze relatie. De Ram geeft er de voorkeur aan om het uit te geven en ervan te genieten, terwijl de Stier er meer plezier in heeft het te behouden en te sparen. Hij zal die Stier zien als zuinig, maar als je elkaars ‘snelheid’ in evenwicht kunt brengen, is het een goede zaak. De Ram zal dan de lange termijn planning en de betrouwbaarheid van de Stier gaan waarderen.
.