https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Wie past er bij de Leeuw?

23 JUL - 22 AUG

In wie past er bij de Leeuw wordt beschreven wie er goed en minder goed bij het sterrenbeeld Leeuw past.

Leeuw
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Bij wie past de Leeuw?


.

Leeuw met Leeuw:

Leeuw
Leeuw


Dit is een koninklijk paar. Zij zijn vol charisma en charme. Natuurlijk zullen er drama’s tussen hen zijn. Wanneer je twee vuurtekens aan elkaar koppelt, zie je zeker vuurwerk. In een romantische relatie komen hun vonken het beste tot uiting wanneer beiden samen iets creatiefs nastreven, zoals muziek maken, dansen of een aantal kunst gerelateerde uitoefenen.
Leeuwen zijn verliefd op zichzelf! Het is geweldig om te zien hoe twee egoïstische en ongeneeslijke, zich koningen van de dierenriem noemende, sterrenbeelden elkaar als helden aanbidden in een relatie. Leeuwen sparen geen moeite om zichzelf te (laten) verheerlijken.
Als twee Leeuwen elkaar ontmoeten, kan men een opgewekt, vreugdevol en speels, sociaal leven zien.
Dit paar vormt vaak een op en top romantische en erotische liefdesrelatie!
.


.

Leeuw met Maagd:

Leeuw
Maagd

De Maagd biedt een gezonde dosis realisme in het leven van de Leeuw, wat die Leeuw soms nodig heeft. Het uitstellen van verantwoordelijkheden is een van de favoriete zaken van de Leeuw, maar Maagden laten zien dat ze om je geven door je te helpen alles op een rijtje te krijgen! Ze zullen je helpen om beter voor jezelf te zorgen en in ruil daarvoor geef je hen een constante bron van genegenheid en dankbaarheid.
Wanneer de ogenschijnlijk meest zelfverzekerde en extraverte Leeuw van de dierenriem de verlegen perfectionistische Maagd ontmoet, vliegen de vonken er misschien niet meteen vanaf. Deze twee sterrenbeelden hebben niet veel met elkaar gemeen. De Leeuw is erg flitsend en houdt van grote gebaren, terwijl de Maagd gereserveerder en praktischer is. De vurige Leeuw heeft de neiging om op zichzelf gericht te zijn, terwijl de aardse Maagd leeft om dienstbaar te zijn aan anderen. Het is een wedstrijd die niet zou moeten werken, maar dat is gedeeltelijk schijn. Deze vuur- en aardetekens hebben toch meer met elkaar gemeen.
Hoewel de Maagd staat voor zuiverheid zijn haar of zijn seksuele verlangens verrassend primair. Bij de Leeuw straalt het er van verre al vanaf.  Zij zijn beiden perfectionisten die het niet erg vinden om zich in te spannen als het op seks aankomt en hebben de neiging zich erop te concentreren en zijn altijd op zoek naar manieren om zich erin te verbeteren.
.


.

Leeuw met Weegschaal:

Leeuw
Weegschaal

De relatie tussen de Leeuw en de Weegschaal is ongelooflijk. Ze kan het tempo bepalen of haar vurige partner ondersteunen. Als de Weegschaal hem met liefde, zorg en genegenheid overlaadt, zal hij nooit weglopen van de Weegschaal. Zij komen in de problemen als het gaat om geld en het ondersteunen van elkaars carrière. Hoewel beiden elkaars privacy respecteren, is geen van beiden ooit bijzonder enthousiast om samen een gezin te stichten. Over het algemeen zijn de Leeuw en de Weegschaal een spannend koppel, maar de vraag is of dat een lang leven is beschoren.  Hoewel het zeker mogelijk is, is het geen gemakkelijke taak om in deze relatie het vuur te laten blijven branden.
Wie past er bij de Leeuw? De Weegschaal? Niet alledaags.
.


.

Leeuw met Schorpioen:

Leeuw
Schorpioen

Er is niemand zo trouw aan zijn of haar partner en aan vrienden als de Schorpioen. Het is een eigenschap die de Leeuw een veilig gevoel geeft. Omdat de Schorpioen meer bezig is met het vervullen van zijn of haar eigen behoeften dan de behoeften van de Leeuw, of ieder ander, kunnen er conflicten ontstaan. De Schorpioen kan over onenigheden lang wrok houden en de Leeuw blijven overtuigen totdat hij/zij zijn of haar zin krijgt.
De Leeuw en de Schorpioen maken hun onenigheden gemakkelijk goed in het slaapvertrek, maar na verloop van tijd brengt een vrijpartij hen niet nog dichter bij elkaar. Als de Leeuw niet meer reageert op de initiatieven van de Schorpioen wordt de afstand emotioneel tussen hen groter. Het kan zelfs zo ver gaan dat de Schorpioen teleurgesteld raakt omdat Leeuw niet voldoet aan het beeld dat zij of hij in gedachten had.
.


.

Leeuw met Boogschutter:

Leeuw
Boogschutter

Beiden zijn vuurtekens. Het vuurteken Leeuw straalt kleur en creativiteit uit, waardoor die eindeloos fascinerend is voor een Boogschutter, die altijd probeert meer te leren. Hoewel de veranderlijke Boogschutter een onverzadigbaar verlangen heeft om dichtbij en ver te reizen, biedt de vaste Leeuw een huis dat zo boeiend is dat een Boogschutter liever thuis blijft dan erop uit trekt. Zie deze twee als een met juwelen bezette kroon van goud. De Boogschutter is een sieraad en de Leeuw is het goud. En die erotische onverzadigbaarheid van de Boogschutter is in goede handen bij die Leeuw.
Wie past er bij de Leeuw. De Boogschutter? Goede kans!
.


.

Leeuw met Steenbok:

leeuw
Steenbok

Leeuw wordt geregeerd door de Zon en de Steenbok door Saturnus. Maar ondanks alle gemeenschappelijke kenmerken, hebben zij niet altijd een evenwichtige relatie. De Zon geeft vertrouwen en leiderschapskwaliteiten aan de Leeuw. Steenbok is eerder conventioneel en heeft de ook neiging om lange tijd wrok te houden. Leeuw en Steenbok kunnen geheel verschillende inzichten in het leven hebben.
Daarom is het samengaan van deze twee tekens niet altijd gemakkelijk. Maar relaties kunnen sterk worden gemaakt met wederzijds begrip en empathie. De positieve eigenschappen van dit Vuur-Aarde-stel kunnen hen zelfs helpen een goed leven en een mooie toekomst voor zichzelf te creëren.
De overeenkomsten van de Leeuw en de Steenbok kunnen lastig zijn. Deze tekens worden gekenmerkt door vriendelijkheid, ambitie, vastberadenheid en loyaliteit jegens hun dierbaren. De eigenschappen van betrouwbaarheid en vrijgevigheid komen ook veel voor bij beiden. Maar de Steenbok kan moeite hebben met de extravagante eigenschappen van de Leeuw. In plaats daarvan draait het bij Steenbok om eenvoudige zaken en ontwijkt zo mogelijk de theatrale “acties” van de Leeuw.
.


.

Leeuw met Waterman:

Leeuw
Waterman

Ondanks verschillen in sommige aspecten, vinden ze elkaar voortdurend aantrekkelijk. Dit is het paar tegenovergestelde aantrekkingskracht en deze twee weerspiegelen twee kanten van dezelfde medaille. Terwijl de luchtige Waterman de denker en waarnemer is in deze relatie, is de vurige Leeuw natuurlijk de uitvoerder. Door elkaar goed in evenwicht te brengen en te houden, zullen ze een langdurig huwelijk hebben.
De Waterman en de Leeuw zijn koppige tekens, maar het gaat goed met elkaar als ze zich concentreren op de behoeften van hun partner.
Waterman kan emotioneel afstandelijk lijken, vooral omdat ze hun ruimte waarderen. Omdat de Leeuw meer in contact staat met zijn of haar  gevoelens, denken ze misschien dat de Waterman koud of afstandelijk is. De Leeuw gedijt bij het gezien en gewaardeerd worden, dus dit kan enige wrijving veroorzaken. De Waterman denkt misschien dat de Leeuw soms te dramatisch is.
Wie past er bij de Leeuw? De Waterman? Nog even alles lezen dan!
.


.

Leeuw met Vissen:

Vissen
Vissen

De Leeuw vindt zichzelf, terwijl hij vaak helemaal niet in astrologie gelooft, wel de koning van de dierenriem. De Vissenmens is bijna niet te vangen.
Hun liefdesrelatie is niet alleen daarom vol passie, warmte en dynamiek. Ze zijn beiden expressief als het gaat om het onthullen van hun gevoelens aan elkaar. Vissen zullen worden aangetrokken door de zichtbare en overheersende kracht en vastberadenheid van de Leeuw, terwijl de Leeuw zal worden aangetrokken door de warme en meelevende aard van de Vissen.
Zij geloven beiden dat liefde geheime krachten heeft om hun leven in te vullen. Beiden zullen er alles aan doen om hun partners gelukkig te maken en houden en zich geliefd te voelen in hun relatie. De leeuw zal die kwaliteit van de Vissen zeer waarderen.
Echter, de Leeuw zoekt constant aandacht van zijn partner en dat is niet altijd gemakkelijk voor de Vissenmens. De Vissenmens heeft een ander tempo dan de Leeuw en dat kan soms botsen. Ze communiceren wel gemakkelijk met elkaar en daarmee kunnen ze verschillen in inzichten overbruggen.

.


.

Leeuw met Ram:

Wie past er bij de Leeuw
Sterrenbeeld Ram

Je past uitstekend bij een Leeuw. Jullie zijn beiden vuurtekens. Dat houdt in dat jullie beiden kunnen vlammen, maar de vlammen doven ook weer net zo gemakkelijk en dan is alles koek en ei. Want blijven mokken is er voor geen van tweeën bij.
In potentie is dit een fantastische match. De Leeuw met de Ram zullen elkaar begrijpen zonder echte problemen. Jullie hebben persoonlijkheden die elkaar goed en gemakkelijk aanvullen. Beiden zijn behoorlijk agressief, egoïstisch en gepassioneerd, maar bovenal  leuk. Jullie kunnen elkaar continu inspireren en de zwakheden van de ander afdekken.
Beiden willen leiden en dit stoort niet in tegenstelling tot wat het bij anderen vaak leidt tot rivaliteit en onmin. De beste aanpak is om de Ram te laten denken dat alles hun idee is. Als de Leeuw deze vaardigheid beheerst zal het enorm veel goed doen in jullie relatie!
Er is één mogelijke dissonant. De Ram wil niet weten of je eerder een seksuele topper hebt gehad! Dus beste Leeuw houd je mond daarover.
Wie past er bij de Leeuw? Dat antwoord is duidelijk.
.


.
Leeuw met Stier:

Stier
Stier

De Stier is een aardeteken waar de Leeuw veel harmonieuze energie mee heeft. Aardetekens staan over het algemeen niet bekend als emotioneel bedreven, maar de geheime gevoelige kant van Stier kan veel warme, vage gevoelens in de relatie brengen. De Stier is betrouwbaar en zal nooit plotseling dingen veranderen of plannen wijzigen, wat de Leeuw op prijs stelt. Wanneer een relatie tussen de Leeuw en een Stier serieus wordt, zetten jullie allebei echt alles in het werk om die te laten slagen.
Echter, de Leeuw houdt van het goede leven en de Stier zal aardse geneugten zoals lekker eten of bubbelbaden nooit voorbij laten gaan. Je zou denken dat deze twee een band zouden kunnen hebben over hun gedeelde liefde voor luxe, maar omdat de Leeuw en de Stier beide sterke tekens zijn, kunnen ze voortdurend met elkaar in aanvaring kunnen komen.
De Stier wordt geregeerd door Venus, de planeet van decadentie en liefde. Natuurlijk, de Stier houdt van het idee van romantiek, maar ze nemen toewijding absoluut serieus. Leeuw daarentegen wordt meer geregeerd door de vurige passie van de zon. Dit gewaagde teken is charmant in sociale omgevingen, maar ze kunnen een beetje een controlefreak zijn.
.


.

Leeuw met Tweelingen:

Tweelingen
Tweelingen


Deze twee kunnen gemakkelijk de aandacht van anderen trekken zodra ze de kamer binnenkomen. Het is dus niet verwonderlijk als ze elkaar in het hart weten te boeien. Het compatibiliteitspercentage van de Leeuw en de Tweeling is goed; de vrouw neemt de ondersteunende rol en ondersteunt haar Leeuw perfect.
Ze passen seksueel heel goed bij elkaar, want de Tweelingen geeft hun relatie ideeën en opwinding, terwijl de Leeuw energie, creativiteit en liefde inbrengt. Als de Leeuw zich goed voelt in intieme relaties met zijn of haar Tweelingen, zullen ze hen als een vast teken stabiliteit geven en een kans om heel lang samen te blijven.
Zowel de Tweelingen als de Leeuw kunnen slechte luisteraars zijn als het gaat om de behoeften van anderen. De een wordt door alles afgeleid en de ander is uitsluitend gericht op zijn of haar eigen behoeften. Hierdoor kunnen ze in een situatie belanden waarin hun relatie geen vertrouwen meer heeft en het even kan duren voordat ze het opmerken. Het is belangrijk dat ze vanaf het begin van hun relatie naar elkaar luisteren, zodat ze allebei in staat zijn om aan de behoeften van hun partner te voldoen in plaats van ze uit hun handen te laten glippen.
De Tweelingen en de Leeuw zijn beide rationeel en gericht op hun mentale activiteit. Als ze een emotionele relatie met elkaar hebben, zullen ze waarschijnlijk over al het andere praten, behalve over hun gevoelens.
Leeuw heeft daar wellicht behoefte aan, maar de Tweelingen is gemakkelijk te verleiden om een ​​andere richting op te gaan.
.


.

Leeuw met Kreeft:

Kreeft
Kreeft

De mannelijke Leeuw doet en heeft niets met astrologie. De Kreeft  wel en het gaat goed zo lang jullie dit onderwerp vermijden. De kreeft is wat gevoeliger dan die Leeuw.
Onder stress wordt de Leeuw eigenwijs en koppig en de Kreeft kan fungeren als een subtiele manipulatieve persoonlijkheid.

De mannelijke Leeuw doet en heeft niets met astrologie. De Kreeft wel en het gaat goed zo lang jullie dit onderwerp vermijden. De kreeft is veel gevoeliger dan die Leeuw.Kreeften (Cancer) en Leeuwen (Leo) hebben verschillende persoonlijkheidskenmerken die van invloed kunnen zijn op hoe goed ze met elkaar overweg kunnen. Hier zijn enkele punten om te overwegen:

Kreeften zijn over het algemeen emotioneel en gevoelig, terwijl Leeuwen vaak zelfverzekerd en expressief zijn. Deze verschillen kunnen leiden tot onbegrip als ze niet worden erkend en overwonnen.

Leeuwen houden van aandacht en genieten van het middelpunt van de belangstelling staan, terwijl Kreeften over het algemeen meer geneigd zijn om zich terug te trekken in hun schulp en te genieten van intieme momenten met hun dierbaren. Dit verschil in behoefte aan sociale interactie kan tot spanningen leiden als het niet wordt aangepakt.

Leeuwen hebben vaak een sterke leiderschapsdrang en willen graag de controle hebben, terwijl Kreeften vaak meer geneigd zijn om anderen te ondersteunen en zich aan te passen. Als beide partners niet bereid zijn om compromissen te sluiten en elkaars sterke punten te waarderen, kan dit tot conflicten leiden.

Beide sterrenbeelden zijn op hun eigen manier warm en genegen, maar ze uiten dit mogelijk op verschillende manieren. Kreeften uiten hun genegenheid vaak subtieler en zijn erg attent, terwijl Leeuwen hun genegenheid vaak openlijk tonen.

Hoewel Kreeften en Leeuwen verschillende persoonlijkheden hebben, kunnen ze een sterke relatie opbouwen als ze bereid zijn om elkaars verschillen te begrijpen en te respecteren. Communicatie, compromis en empathie zijn essentieel voor het succes van een relatie tussen een Kreeft en een Leeuw.

Wie past er bij de Leeuw? Een Kreeft? Wellicht! Maar lees die handleiding van de ander.
.


.