https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Wie past er bij de Weegschaal?

23 SEP - 22 OKT

Wie past er bij de Weegschaal geeft antwoord wie er bij de Weegschaal past en wie niet echt!

Weegschaal
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Wie past er bij de Weegschaal?


.

Weegschaal en Weegschaal:

Weegschaal
Weegschaal

De Weegschaal is het meest gelukkig als hij of zij hun leven met iemand kan delen. Een hechte en vaste relatie staat voor de Weegschaal bovenaan hun wensenlijst. De meeste Weegschalen eisen wel dat de ander steeds met hem of haar bezig is. Dat kan tot gevolg hebben dat twee Weegschalen regelmatig onenigheid kunnen hebben. Dat kan als oorzaak hebben dat de Weegschaal zich te weinig richt op zijn of haar partner.
Twee Weegschalen zullen elkaar niet snel kwetsen. Zij kunnen het vaak meteen goed met elkaar kunnen vinden. De Weegschaal flirt graag en twee Weegschalen flirten met elkaar zo gemakkelijk dat ze snel verder willen gaan. Ze genieten ervan en van elkaars flirt. De Weegschaal praat gemakkelijk en veel, maar zegt daarbij niet echt wat. De geheimen blijven intern. Het zijn luchttekens en houden het dan ook luchtig in hun gesprekken (met elkaar).
De Weegschaal is veelal een fysiek aantrekkelijke verschijning en twee Weegschalen bij elkaar ogen dan soms als een sterrenstel.
Wie past er bij de Weegschaal? Ja, de Weegschaal
.


.

Weegschaal en Schorpioen:

Wie past er bij de Weegschaal
Schorpioen

Dit is een koppel met een seksuele relatie die tegelijkertijd opwindend en uitdagend is. Ze zijn met elkaar verbonden door hun erotische drive. De worden geregeerd door planeten die ook hun tegengestelde tekens beheersen. Ze hebben een gecompliceerd seksueel contact, want ze worden geregeerd door Venus en Mars, alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. Hun seksleven kan ongelooflijk emotioneel en veeleisend zijn, want de aantrekkingskracht van beiden is extreem sterk en maakt hen zowel obsessief als bezitterig naar elkaar toe. Ze zijn zo aan elkaar gehecht, bijna letterlijk, dat hun relatie onmogelijk is te verbreken.
De Weegschaal zal de heel soms humeurige Schorpioen een gevoel van veiligheid kunnen geven, waardoor die emotioneel opener kan worden.
Maar jaloezie, woede en controleproblemen kunnen de belangrijkste oorzaken zijn waar dit paar doorheen zal moeten komen.
.


.

Weegschaal en Boogschutter:

Boogschutter
Boogschutter

De Boogschutter en de Weegschaal zijn de meest optimistische mensen van de dierenriem. Beiden zijn extravert, charismatisch, energiek en heel sociaal. Ze houden van vriendschap en ze zijn aantrekkelijk voor het andere geslacht.
De erotiek tussen hen zal nooit saai zijn. Eén van de beste aspecten van deze relatie is hun wederzijdse behoefte aan de intellectuele stimulering van verschillende en uiteenlopende onderwerpen. Dat kunnen mensen, plaatsen en zaken zijn.
Beiden zijn echter bang om te worden vastgelegd. Bovendien past geen van beide temperamenten goed bij het huiselijke van een gezin. Het duurt daarom lang voordat de leuke vriendschap tussen hen tot echte liefde en tot een verbintenis leiden. Maar als dat eenmaal het geval is, kun je er zeker van zijn dat zowel liefde als seks altijd vrolijke, speelse avonturen zullen zijn.
Wie past er bij de Weegschaal? De Boogschutter?
.


.

Weegschaal en Steenbok:

Steenbok
Steenbok

De overeenkomsten van de Weegschaal en de Steenbok zijn laag. Deze twee tekens hebben verschillende waarden en prioriteiten. De Weegschaal geeft veel om hoe de wereld ze ziet en ziet al het onrecht. De Steenbok kan het nauwelijks iets schelen wat iemand denkt. Hoewel deze twee tekens sterke verschillen hebben, kunnen ze een relatie laten werken zolang ze er moeite voor doen. De Weegschaal is een luchtteken dat wordt geregeerd door de planeet Venus. Ze vinden dat de wereld een eerlijke plek moet zijn waar iedereen gelijk wordt behandeld. Geen van tweeën kan tegen pesten en evenmin tegen racisme. Ze hebben niets met conflicten, maar vertellen misschien leugens om de vrede te bewaren.
De Steenbok is een aardeteken en de Steenbok wordt geregeerd door de planeet Saturnus. Steenbokken zijn trots en hebben veel verantwoordelijkheid. Hij is voortdurend aan het werk voor later. Zij nemen hun verantwoordelijkheid serieus en zullen nooit een belofte breken die ze aan een vriend of familielid hebben gegeven. Geen van beiden wordt graag gestoord, zeker als ze aan het werk zijn, want dat werk moet af. Eerder rusten ze niet. En die rust kan de Weegschaal als geen ander uitstralen. Al met al kan het een moeilijke relatie opleveren.
.


.

Weegschaal en Waterman:

Waterman
Waterman

De Waterman is niet het teken dat in liefde op het eerste gezicht gelooft. Ze zijn daar veel te analyserend voor en bedenken dat in de liefde niet als eerste hun hart moet komen, maar uit hun hersens. De Waterman neemt dus de tijd om iemand te leren kennen voordat ze beslissen of ze een relatie met die persoon willen aangaan. Zij vinden emotionele aantrekkingskracht veel belangrijker dan fysieke aantrekkingskracht en zijn daarom bedachtzamer dan welk ander teken dan ook. Watermannen beginnen daarom vaak eerst een vriendschap met diegene en komen dan langzaam in de fase dat ze een relatie aangaan.
De Weegschaal is vaak een mooi en charmant mens. De Weegschaal is zeer romantisch en zal in casu de Waterman verwennen! Hoewel hij zich aangetrokken voelt tot intelligente mensen en partners, is hij ook op zoek naar de goed ogende partner. Hijl is ook kieskeurig en wordt niet verliefd op iemand die niet aan zijn normen, zowel financieel als fysiek, voldoet. Als de Weegschaal je eenmaal ziet staan als partner, zal hij of zij het achterste van zijn/haar tong laten zien. De Weegschaal is een goede luisteraar en een goede gesprekspartner.
Wie past er bij de Weegschaal? De Waterman is een goede kandidaat! Jullie zijn beiden luchttekens.
.


.

Weegschaal en Vissen:

Vissen
Vissen

De Weegschaal en de Vissen kunnen een zeer evenwichtige romance opbouwen met elkaar. Beide sterrenbeelden zijn afgestemd op de esthetische kant van het leven. Ze hebben elkaar ook veel te bieden.
Weegschaal en Vissen zijn goede vrienden maar zeker ook elkaars geliefden. Ze begrijpen elkaar. Problemen tussen deze twee zijn zeldzaam, maar de Weegschaal kan soms te veel manipuleren voor de Vissen. Zij kunnen besluiteloos zijn en zij hebben de neiging om in meerdere richtingen tegelijk te werken. Als zij ruzie hebben, hebben ze de neiging om te vergeven en snel te vergeten. De Weegschaal verafschuwt ruzies en zal bijna alles doen om het te vermijden. De Vissen heeft een groot empathisch vermogen en kan vergeven uit begrip voor de positie van hun partner.

.


.

Weegschaal en Ram?

Wie past er bij de Weegschaal
Ram

In veel opzichten zijn jullie elkaars tegenpool. Dat kan tot zowel goede als slechte resultaten leiden, afhankelijk van hoe je het bekijkt en hoeveel elke partner bereid is compromissen te sluiten. Enerzijds geeft dat conflicten, maar anderzijds zal het niet zo snel saai zijn.
Soms zal de Ram meer compromissen moeten sluiten dan dat de Weegschaal wil en om een compromis is niet altijd de oplossing daarvoor.
Het goede nieuws is dat de erotiek tussen deze sterrenbeelden evenmin saai is! Jullie hebben de mogelijkheid om alle fantasieën van elkaar in te vullen.
De Ram is niet bepaald subtiel, timide of gemakkelijk beledigd, dus de Weegschaal kan van alles zeggen en doen zonder dat de Ram op zijn of haar tenen is getrapt.
Hij is vrolijk, d.w.z. dat kan hij of zij zijn, dus als de Weegschaal zijn of haar goede gevoel voor humor om de Ram voor de gek te houden, valt dat vaak in goede aarde.
Wie past er bij de Weegschaal? De Ram misschien?
.


.

Weegschaal en Stier?

Wie past er bij de Weegschaal
Stier

De relatie tussen de Stier en de Weegschaal heeft een speciale eigenschap, omdat de Stier graag comfortabel is en vertrouwt op zijn tastzin en smaak en de Weegschaal alles mooi willen hebben en vertrouwt op zijn of haar gezichts- en reukvermogen.
Ze hebben beiden Venus als oorzaak van hun seksuele plezier. De Stier zorgt voor emoties en tederheid in een seksuele relatie en de Weegschaal vertrouwt op zijn diepte en goede timing. Het zal niet gemakkelijk voor hen zijn om te begrijpen wat de andere wil en ze kunnen allebei behoeftig voor elkaar lijken. Ondanks hun verschillen kunnen ze behoorlijk tot elkaar zijn aangetrokken. Het zijn allebei zachtaardige minnaars die van hun relatie houden zonder stress en drama, dus met voldoende geduld zouden ze heel goed bij elkaar passen.
.


.

Weegschaal en Tweelingen:

Wie past er bij de Weegschaal
Tweelingen

De Tweelingen is een eigenwijze partner en de Weegschaal heeft de neiging om veel dingen die hun partner ze

Hun rationele aard zullen volgen en commentaar zullen geven, zal het moeilijk zijn voor Weegschaal om sommige argumenten die ze zouden kunnen opvoeren ook te geven.
De Tweelingen en de Weegschaal kunnen een zeer kwetsende en moeilijke communicatie met elkaar hebben omdat er wederzijds gebrek is aan tolerantie. Hij accepteert niet snel dat ze een gebrek aan tolerantie hebben. De Weegschaal is in de meeste gevallen genoeg gekwetst door de druk op hun persoonlijkheid, zelfs als Tweelingen dat of niets verkeerds bedoelt.
Hij of zij kan leren van een leraar, maar nauwelijks van de in hun ogen betweterige Tweelingen.
Wie past er bij de Weegschaal? De Tweelingen als hij minder betweterig is?
.


.

Weegschaal en Kreeft:

Wie past er bij de Weegschaal
Kreeft

De Kreeft bouwt graag het huis, terwijl de Weegschaal het graag inricht met mooie meubels, die de Kreeft dan vaak prachtig vindt. Hierdoor vullen ze elkaar op een mooie manier aan. Beide tekens vinden het leuk om hun partners te betrekken in hun keuze en zij zullen er dus alles aan doen om elkaar gelukkig en tevreden te stellen en te houden.
Kreeft en Weegschaal kunnen sociaal goed met elkaar overweg en ze vormen een paar dat wordt gerespecteerd door hun omgeving. Ze zijn beiden mensen die anderen behagen en ze zullen elkaars neigingen om publiekelijk een masker op te zetten begrijpen en te accepteren. Echter als de Weegschaal en de Kreeft een conflict hebben dan is de kans groot dat deze veel kapot maakt in hun relatie. De emotionele Kreeft kan de kritiek van de Weegschaal niet goed verwerken. Zij moeten ervoor zorgen dat zij hun woede niet kunnen opkroppen, want dan ontploft het echt. Daarbij komt dat de Weegschaal de neiging heeft om ruzies uit de weg te gaan en als het uit de hand loopt kan dat dramatisch voor de relatie zijn.
De emoties van de Kreeft kunnen ook moeilijk zijn voor de te allen tijde in evenwicht blijvende Weegschaal.
.


.

Weegschaal en Leeuw:

Leeuw
Leeuw

De relatie tussen de Weegschaal en de Leeuw is ongelooflijk. Laatstgenoemde kan het tempo bepalen of haar vurige partner ondersteunen. Als de Weegschaal hem met liefde, zorg en genegenheid overlaadt, zal hij nooit weglopen van de Weegschaal.. Zij komen in de problemen als het gaat om geld en het ondersteunen van elkaars carrière. Hoewel beiden elkaars privacy respecteren, is geen van beiden ooit bijzonder enthousiast om samen een gezin te stichten. Over het algemeen zijn de Leeuw en de Weegschaal een spannend koppel, maar de vraag is of dat een lang leven is beschoren. Hoewel het zeker mogelijk is, is het geen gemakkelijke taak om in deze relatie het vuur te laten blijven branden.
Wie past er bij de Weegschaal? De Leeuw?
.


.

Weegschaal en Maagd:

Wie past er bij de Weegschaal
Maagd

De Maagd en de Weegschaal zijn twee zachtaardige individuen die liefde en vertrouwen echt waarderen. De Weegschaal kan een zeer charmante persoon zijn, die de verlegen Maagd in twee of drie dates op haar gemak kan stellen. Beiden genieten van elkaars gezelschap en geen van hen wordt bedreigd door een ander.
Als de Maagd echt verliefd is op iemand, zal hij/zij alles geven in die relatie. Jarenlang kunnen zij met plezier alle beperkingen, teleurstellingen enz. accepteren. Zij zullen hun ego, dromen en verlangens opofferen en zich volledig wijden aan het geluk van de Weegschaal.
Aan de andere kant zal de Weegschaal, die wordt geregeerd door de vrouwelijke Venus, de Maagd overladen met zijn tederheid, genegenheid en aandacht.
Problemen in deze mooie relatie kunnen er echter ook zijn en komen naar voren als de Weegschaal de toewijding voor de Maagd als vanzelfsprekend gaat beschouwen.
Wie past er bij de Weegschaal? De Maagd? Nog maar eens lezen dan!
.