https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Wie past er bij de Maagd?

23 AUG - 22 SEP

Wie past er bij de Maagd beschrijft wie er goed en minder goed bij het sterrenbeeld Maagd past.

Maagd
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Wie past er bij de Maagd:

.


.

Maagd met Maagd:

Wie past er bij de Maagd
Maagd

Als twee Maagden samenkomen, kan het voelen alsof elk hun ontbrekende stuk heeft gevonden, ze hebben hun soulmaatje gevonden. Iemand die ook hun eigen Maagd karaktereigenschappen en manieren heeft. De Maagd is een aardeteken.
Naarmate de relatie groeit, zijn de Maagden op hun best als ze met elkaar zijn. Zij brengen nachten en weekenden met elkaar door, laten bezorgmaaltijden komen en voeren zinvolle gesprekken, waarbij heel weinig stiltes vallen. Want spreken doen ze beiden graag.
Weinig dingen zijn zo plezierig voor een Maagd als stil zitten met hun gedachten of een goed boek en wanneer dit gepaard gaat met het delen van wat ze leuk vinden met iemand van wie ze houden en die van hetzelfde geniet, is het pure gelukzaligheid.
Ze bezoeken samen musea en wandelen graag met elkaar. De Maagd is dan ook één van de goede Maagd partners.
.


.

Maagd met Weegschaal:

Wie past er bij de Maagd
Weegschaal

De Weegschaal en de Maagd zijn twee zachtaardige individuen die liefde en vertrouwen echt waarderen. De Weegschaal kan een zeer charmante persoon zijn, die de verlegen Maagd in twee of drie dates op haar gemak kan stellen. Beiden genieten van elkaars gezelschap en geen van hen wordt bedreigd door een ander.
Als de Maagd echt verliefd is op iemand, zal hij/zij alles geven in die relatie. Jarenlang kunnen zij met plezier alle beperkingen, teleurstellingen enz. accepteren. Zij zullen hun ego, dromen en verlangens opofferen en zich volledig wijden aan het geluk van de Weegschaal.
Aan de andere kant zal de Weegschaal, die wordt geregeerd door de vrouwelijke Venus, de Maagd overladen met zijn tederheid, genegenheid en aandacht.
Problemen in deze mooie relatie kunnen er echter ook zijn en komen naar voren als de Weegschaal de toewijding voor de Maagd als vanzelfsprekend gaat beschouwen.
Wie past er bij de Maagd? De Weegschaal?
.


.

Maagd met Schorpioen:

schorpioen
Schorpioen

De persoonlijkheden van de Maagd en de Schorpioen zijn zeer divers. Hoewel de Maagd gereserveerd en timide kan zijn, kan de Schorpioen met zijn of haar sterke persoonlijkheid intimiderend zijn. Schorpioenen willen de heerschappij van de relatie in handen houden en met Maagd kan dat gemakkelijk worden bereikt.
Jullie huis zal comfortabel zijn voor je ieders interesse en je zult gemakkelijk naast elkaar kunnen bestaan. Als jullie besluiten om kinderen te krijgen, zullen jullie geduldige en toegewijde ouders zijn die hun kinderen een wereldse, goed afgeronde opleiding geven. Zowel de Maagd als de Schorpioen is spiritueel en gefascineerd door de kleine details van het leven. Jullie onderzoeken beiden in een tempo waar de ander zich prettig bij voelt. Niet te snel en evenmin te langzaam.
Jullie zijn twee van de meest analytische denkers in de dierenriem. Hoewel de Waterman er ook wat van kan. Jullie zouden zelfs therapeut voor elkaar kunnen zijn, wat je relatie wel onder druk kan zetten. De behoefte aan controle kan ontaarden in een machtsstrijd als je jouw grenzen niet markeert. Elkaar strak binden aan jouw normen kan tot muggenzifterij leiden en tot een totale verwijdering. Wie past er bij de Maagd? De Schorpioen staat niet bovenaan het lijstje van de Maagd partners.
.


.

Maagd met Boogschutter:

Wie past er bij de Maagd
Boogschutter

De Maagd kan van tijd tot tijd te kritisch worden over de zorgeloze houding van de Boogschutter. Dit irriteert de laatste en dat kan leiden tot een emotionele uitbarsting bij de Boogschutter. Echter, de grootste kracht van dit stel is dat zowel de Maagd als de Boogschutter zeer flexibel is voor hun partner. Ze zullen niet te veel nadenken terwijl ze zichzelf veranderen voor het soepel functioneren van hun relatie. Iedereen weet dat dat belangrijk is.
De Maagd leeft een zeer stabiel leven. De Boogschutter straalt voortdurend uitbundige energie uit. Zij functioneren totaal verschillend. Dat is waar het grootste probleem ontstaat tussen de Boogschutter en de Maagd. De Maagd denkt graag voorzichtig en nauwgezet na over de gevolgen van elke stap in het leven. En de Boogschutter vliegt graag met spontaniteit en opwinding door het leven.
.


.

Maagd met Steenbok:

Steenbok
Steenbok

Ondanks een paar verschillen tussen de twee tekens, kan de seksuele overeenkomst van de Maagd en de Steenbok, als het erop aankomt, als meer dan goed worden bestempeld. De Maagd en de Steenbok zijn beide aardetekens waardoor ze een beetje stram en stijfjes zijn tijdens hun seksuele activiteiten. Als ze hier overheen kunnen komen, kan het toch spannend zijn tussen deze twee. Als aardetekens hebben ze ook het geduld dat nodig is om aan elkaars fysieke aanwezigheid in de echtelijke sponde te wennen. Hierdoor kunnen ze hun seksuele intimiteit ontwikkelen, wat uiterst belangrijk is voor hen.
De Maagd staat bekend om zijn communicatieve vaardigheden. De Steenbok is uiterst ijverig en nauwgezet in zijn of haar werk. Dit maakt de vriendschapsband tussen de Maagd en de Steenbok ongelooflijk goed. In een vriendschap tussen de Maagd en de Steenbok brengt de Maagd virtuositeit en de Steenbok neemt de leiding over het daarmee samenhangende werk en motiveert iedereen mee te doen om het doel te bereiken.
De Maagd is ook heel goed in zijn of haar aanpassingsvermogen. Omdat ze een veranderlijk teken zijn, kunnen ze zichzelf aanpassen aan de meeste situaties en bij de meeste mensen, vooral als de andere persoon gedisciplineerd is. En dat is de Steenbok!
Beide tekens zijn ook perfect in staat om geduldig te zijn en de ander de tijd te geven om zijn gedachten bij te stellen tijdens woordenwisselingen.
Wie past er bij de Maagd?
Het kan heel goed gaan tussen deze twee! Hij staat vrijwel bovenaan in het lijstje van de mogelijke Maagd partners.
.


.

Maagd met Waterman:

Waterman
Waterman

De Maagd en de Waterman zijn compleet verschillend van elkaar. De aardse Maagd is serieuzer en gereserveerder. Ze zijn beiden zeer georganiseerd en functioneren het beste als alles beweegt zoals het hoort. De Waterman daarentegen is wat speelser. Hij /zij staat ​​bekend als een zeer unieke individu, die volgens hun eigen regels leven en nooit met de stroom meegaat.
Beide tekens hebben een innerlijk verlangen om anderen te helpen. De Waterman is de humanitaire van de dierenriem, terwijl de Maagd gedreven is jn om anderen te dienen. Als koppel kunnen deze twee alle kanten op. Maar als we dieper ingaan op de basiskenmerken van beiden, zal je ontdekken hoe vergelijkbaar ze kunnen zijn.
Ten eerste zijn ze allebei probleemoplossers. Ze bekijken de zaken graag van alle kanten om tot creatieve oplossingen te komen. Omdat de Maagd een door Mercurius geregeerd teken is en de Waterman een luchtteken is, denken beiden meer logisch dan emotioneel. Ze vinden het allebei leuk om te leren en op de hoogte te blijven van de actualiteit e.d., dus ze zullen veel plezier beleven aan het heen en weer gaan over zaken die voor hen het belangrijkst zijn, en ze zullen nooit zonder onderwerpen dingen komen te zitten om over te praten.
.


.

Maagd met Vissen:

Vissen
Vissen

De Maagd is een solide, stabiele basis voor de meer emotionele Vissen.
De Vissen geven vriendelijkheid en een emotionele diepte die de Maagd op prijs stelt. De Maagd en de Vissen hebben in het algemeen een gezonde relatie met elkaar. Zij staan exact tegenover elkaar in de cirkel van de dierenriem en dat heeft tot gevolg dat ze meestal goed uitgebalanceerd zijn, omdat de ene de eigenschappen compenseert die de andere mist.
De Maagd houdt van materieel comfort en kan soms de houding daaromtrent van de Vissen niet altijd begrijpen. Hun levensambities kunnen heel verschillend zijn, maar als en zodra ze dit verschil kunnen overbruggen is hun relatie een uiterst goede.
Ze zijn een gemakkelijk, prettig duo en besteden vaak hun tijd aan het helpen van anderen en elkaar. Zij brengen het bij elkaar naar boven. Ze aanbidden elkaar ook. Ze streven naar een harmonieuze relatie en zijn beiden in de kern heel sympathieke mensen. De Maagd kan de Vissen helpen dromen en ambities om te zetten in de realiteit. Wie past er bij de Maagd? De Vissen is zeker één van de mogelijke Maagd partners!

.


.

Maagd met Ram:

Ram
Ram

De Maagd lijkt een slechte reputatie op seksueel gebied te hebben en hij of zij wordt vaak afgeschilderd als de minst seksuele van alle tekens. De Ram heeft een andere behoefte aan seksueel contact dan de Maagd. De Ram kan ordinair beginnen en daar heeft de Maagd niets mee. Als de Ram er te onstuimig mee begint, geeft de Maagd niet thuis. En dan moeten de andere eigenschappen wel met elkaar in evenwicht zijn om deze relatie lang vol te houden.
Maar als het op hun emotionele compatibiliteit aankomt dan is de conclusie dat die beter is dan hun seksuele. Echter, omdat de Maagd meer een intellectueel teken is en de Ram liefde en seksuele aantrekkingskracht door elkaar haalt, is het niet gemakkelijk, zelfs moeilijk om een ​​goede emotionele band tussen hen te bereiken.
Hun beste kans op liefde zou de stille observatie door de Ram zijn voordat ze gaan samenleven, omdat dit een rationeel voordeel zou geven. Het zou ook goed zijn voor de Ram om na te denken voordat hij handelt en dat is niet iets wat de Ram normaal doet.
Zonder de seksuele betrokkenheid is de Ram tolerant en een goede luisteraar en dan kan de vriendschap ten goede komen aan hun romantische relatie. Hij behoort daardoor tot de mogelijke Maagd partners.
.


.
Maagd met Stier:

Stier
stier

Omdat de Stier en de Maagd twee aardetekens zijn, is de basis voor een relatie aanwezig. Ondanks dat deze twee tekens verschillend genoeg zijn om elkaar te leren kennen, lijken ze niet genoeg op elkaar om een langdurige relatie aan te gaan. En als ze die relatie met elkaar aangaan, kunnen ze stevig met elkaar botsen. Ze zijn beiden zeer kritisch ze hebben de neiging om te denken dat ze altijd gelijk hebben. De Maagd heeft er weliswaar minder probleem mee om iets toe te geven. De Stier is veel koppiger. En als je het tegen de Stier opneemt, kun je maar beter hun koppigheid vermijden.
Het kritische karakter van de Maagd kan goed bedoeld zijn, maar ze houden niet altijd rekening met de gevoelens van anderen. De weigering van de Stier om toe te geven, kan voortdurend een heftige strijd tussen deze twee veroorzaken. Dat maakt hem tot één van de lastigere Maagd partners.
Wie past er bij de Maagd? De Stier? Nog even lezen dan!
.


.

Maagd met Tweelingen:

Tweelingen
Tweelingen

De ambitie van de Maagd kan wonderen doen om de Tweelingen te motiveren, die is namelijk heel vaak op veel fronten in de war. Maagden kunnen zelfs na een kleine tegenslag heel streng voor zichzelf zijn. Dit is waar hun Tweelingen partner hen veel helpt door hen naar het grotere geheel laat kijken. De Tweelingen brengt opwinding in het leven van de Maagd, terwijl ze de Maagd leert waarom het belangrijk is om af en toe te ontspannen.
Zowel de Tweelingen als de Maagd praten met gemakkelijk met elkaar en met anderen op bijna elk niveau. Ze hebben er geen probleem mee om de kleinste dingen elkaar te communiceren.
Wie past er bij de Maagd? De Tweelingen misschien?
.


.

Maagd met Kreeft:

Wie past er bij de Maagd
Kreeft

De Maagd kletst de oren van de kop van de Kreeft. Daar moet hij of wel tegen kunnen of het voortdurend pareren. De Maagd kan met de Kreeft een zeer harmonieus koppel zijn, waarbij je het beste in de ander naar boven haalt. Jullie hebben veel gemeen en jullie zullen elkaar intuïtief begrijpen en de steun en stabiliteit bieden die jullie beiden nodig hebben. In tegenstelling tot sommige partners is de Maagd een persoon die consequent het zelfvertrouwen van de Kreeft zal versterken.
Jullie voelen je allebei graag nodig, geborgen en geliefd en zullen dit aan elkaar geven. Jullie houden ook allebei van orde, stabiliteit en routine in een relatie, jullie zijn allebei erg aanhankelijk en vinden het leuk om een ​​partner te plezieren. Het is waarschijnlijk dat jullie op je gemak zullen voelen bij elkaar. Jullie kunnen beiden heel hard werken, weliswaar om verschillende redenen. De Kreeft verzamelt graag dat appeltje voor de dorst, terwijl de Maagd de intrinsieke behoefte heeft om altijd productief te zijn. Het resultaat is identiek en je gaat elkaar op dit gebied respecteren. Jullie staan financieel op dezelfde lijn. Beiden geven er de voorkeur aan conservatief geld te besteden en beiden hebben een grote waardering voor het huis. Jullie zullen vaak liever binnen blijven dan uitgaan om te feesten. De Kreeft is dan ook één van de mogelijke Maagd partners.
.


.
Maagd met Leeuw:

Wie past er bij de Maagd
Leeuw

De Maagd biedt een gezonde dosis realisme in het leven van de Leeuw, wat die Leeuw soms nodig heeft. Het uitstellen van verantwoordelijkheden is een van de favoriete zaken van de Leeuw, maar Maagden laten zien dat ze om je geven door je te helpen alles op een rijtje te krijgen! Ze zullen je helpen om beter voor jezelf te zorgen, en in ruil daarvoor geef je hen een constante bron van genegenheid en dankbaarheid.
Wanneer de ogenschijnlijk meest zelfverzekerde en extraverte Leeuw van de dierenriem de verlegen perfectionistische Maagd ontmoet, vliegen de vonken er misschien niet meteen vanaf. Deze twee sterrenbeelden hebben niet veel met elkaar gemeen. De Leeuw is erg flitsend en houdt van grote gebaren, terwijl de Maagd gereserveerder en praktischer is. De vurige Leeuw heeft de neiging om op zichzelf gericht te zijn, terwijl de aardse Maagd leeft om dienstbaar te zijn aan anderen. Het is een wedstrijd die niet zou moeten werken, maar dat is gedeeltelijk schijn. Deze vuur- en aardetekens hebben toch meer met elkaar gemeen.
Hoewel de Maagd staat voor zuiverheid, zijn haar of zijn seksuele verlangens verrassend primair. Bij de Leeuw straalt het er van verre al vanaf. Zij zijn beiden perfectionisten die het niet erg vinden om zich in te spannen als het op seks aankomt en hebben de neiging zich erop te concentreren en zijn altijd op zoek naar manieren om zich erin te verbeteren.
Wie past er bij de Maagd? De Leeuw?