https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Wie past er bij de Tweelingen

21 MEI - 20 JUNI

Wie past er bij de Tweelingen beschrijft wie er goed en minder goed bij de Tweelingen past.

Tweelingen
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Wie past er goed bij de Tweelingen?


.

Tweelingen met Tweelingen:

Tweelingen
Tweelingen

Jullie zijn beiden nogal rusteloos en jullie kunnen wat minder stabiel zijn met elkaar. In veel opzichten is deze relatie veel meer geschikt om geen lovers van elkaar te zijn,
Jullie hebben een hectische levensstijl en de kans is daarom groot dat je op de lange termijn weinig tijd voor elkaar hebt.
Twee Tweelingen begrijpen elkaar anderzijds beter dan ieder ander koppel, maar het kan ook voelen alsof er vier mensen in de relatie zijn. Tweelingen 1 en Tweelingen 2 en dan van twee kanten. Alles kan telkens veranderen. Van elkaars seksposities tot gecompliceerde regels in hun relatie en beide Wie past er bij de Tweelingen? Tweelingen hebben het idee dat ze vrij zijn om altijd zichzelf te zijn. Dat kan wat vuurwerk geven in de relatie.
.


.

Tweelingen met Kreeft:

Wie past er bij de Tweelingen
Kreeft

De sentimentele Kreeft moet zich emotioneel veilig en gehecht voelen in een relatie en hij en zij leiden met hun hart, terwijl de Tweelingen met hun hoofd leiden. Om ervoor te zorgen dat hun relatie standhoudt, moeten ze zich beiden wat aanpassen. De Tweelingen zullen bijna nooit voor iemand veranderen. Het beste wat de Kreeft kan doen is de Tweelingen genoeg vrijheid geven.
De Tweelingen moet het interessant houden en de Kreeft moet gehoord en gevoeld worden. Als ze elkaar voldoende vrijheid en begrip geven, kunnen ze als verliefde kinderen zijn en daarom is de Kreeft misschien één van de Tweelingen partners.
.


.

Tweelingen met Leeuw:

Wie past er bij de Tweelingen
Leeuw

Deze twee kunnen gemakkelijk de aandacht van anderen trekken zodra ze de kamer binnenkomen. Het is dus niet verwonderlijk als ze elkaar in het hart weten te boeien. Het compatibiliteitspercentage van Leo en de Tweeling is goed: de vrouw neemt de ondersteunende rol en ondersteunt haar Leeuw perfect.
Ze passen seksueel heel goed bij elkaar, want de Tweelingen geeft hun relatie-ideeën en opwinding, terwijl de Leeuw energie, creativiteit en liefde inbrengt. Als de Leeuw zich goed voelt in intieme relaties met zijn of haar Tweelingen, zullen ze hen als een vast teken stabiliteit geven en een kans om heel lang samen te blijven.
Zowel de Tweelingen als de Leeuw kunnen slechte luisteraars zijn als het gaat om de behoeften van anderen. De een wordt door alles afgeleid en de ander is uitsluitend gericht op zijn of haar eigen behoeften. Hierdoor kunnen ze in een situatie belanden waarin hun relatie geen vertrouwen meer heeft en het even kan duren voordat ze het opmerken. Het is belangrijk dat ze vanaf het begin van hun relatie naar elkaar luisteren, zodat ze allebei in staat zijn om aan de behoeften van hun partner te voldoen in plaats van ze uit hun handen te laten glippen.
De Tweelingen en de Leeuw zijn beide rationeel en gericht op hun mentale activiteit. Als ze een emotionele relatie met elkaar hebben, zullen ze waarschijnlijk over al het andere praten, behalve over hun gevoelens.
De Leeuw heeft daar wellicht behoefte aan, maar de Tweelingen is gemakkelijk te verleiden om een ​​andere richting op te gaan.
Wie past er bij de Tweelingen? De Leeuw? Zou kunnen!
.


.

Tweelingen met Maagd:

Wie past er bij de Tweelingen
Maagd

De ambitie van de Maagd kan wonderen doen om de Tweelingen te motiveren, die is namelijk heel vaak op veel fronten in de war. Maagden kunnen zelfs na een kleine tegenslag heel streng voor zichzelf zijn. Dit is waar hun Tweelingen partner hen veel helpt door hen naar het grotere geheel laat kijken. De Tweelingen brengt opwinding in het leven van de Maagd, terwijl ze de Maagd leert waarom het belangrijk is om af en toe te ontspannen.
Zowel Tweelingen als Maagd praten met gemakkelijk met elkaar en met anderen op bijna elk niveau. Ze hebben er geen probleem mee om de kleinste dingen elkaar te communiceren. De Maagd is daarom één van de mogelijke Tweelingen partners.
.


.

Tweelingen met Weegschaal:

Wie past er bij de Tweelingen
Weegschaal

De Tweelingen is een eigenwijze partner en de Weegschaal heeft de neiging om veel dingen die hun partner zegt als kritiek te beschouwen. Hoewel de Tweelingen in de meeste gevallen gewoon hun rationele aard zullen volgen en commentaar zullen geven, zal het moeilijk zijn voor Weegschaal om sommige argumenten die ze zouden kunnen opvoeren ook te geven.
De Tweelingen en de Weegschaal kunnen een zeer kwetsende en moeilijke communicatie met elkaar hebben omdat er wederzijds gebrek is aan tolerantie. De Tweelingen accepteert niet snel dat ze een gebrek aan tolerantie hebben. De Weegschaal is in de meeste gevallen genoeg gekwetst door de druk op hun persoonlijkheid, zelfs als Tweelingen dat of niets verkeerds bedoelt.
De Weegschaal kan leren van een leraar, maar nauwelijks van de in hun ogen betweterige Tweelingen.
.


.

Tweelingen met Schorpioen:

Schorpioen
Schorpioen

Tweelingen kunnen heel aantrekkelijk voor de Schorpioen zijn: De Tweelingen zijn charmant, intrigerend en het beste van alles, mentaal ongrijpbaar. De Tweelingen zullen je moeilijk begrijpen, en hun ‘diepte’ op dit gebied kan een misleidend voorteken zijn.
De Tweelingen mens is een lichte, leuke en sociale partner die hoogstwaarschijnlijk niet op jouw emotionele niveau zit met betrekking tot de relatie.
Wellicht merkt de Schorpioen al snel dat de Tweelingen naar zijn maatstaven vrij oppervlakkig is. Jullie zitten vaak op verschillende golflengten als het gaat om communicatie. Jij houdt van de intense en directe benadering, en de Tweelingen mens houdt van alles behalve dat.
De Tweelingen kunnen heel speels zijn en vaak op de meest onmogelijke momenten!
Gebieden zoals gezelligheid en vrienden kunnen een hot topic zijn in een Schorpioen Tweelingen-relatie. De Tweelingen houdt van beide, en de Schorpioen niet. De Schorpioen houdt van wat privacy en wil ook tijd hebben om alleen te zijn en zich op te laden, terwijl de Tweelingen mens er echt de voorkeur aan geeft om in de wereld te zijn en met mensen te spelen.
Wie past er bij de Tweelingen? De Schorpioen is waarschijnlijk één van de lastigere Tweelingen partners.
.


.

Tweelingen met Boogschutter:

Wie past er bij de Tweelingen
Boogschutter

De Tweelingen en de Boogschutter hebben ieder wat de ander mist. De helft van de tijd kan dit paar elkaar niet uitstaan. (bijv. Jolie en Pitt) Maar de andere helft? Het is verbazingwekkend genoeg om je in magie te laten geloven. Wanneer een Boogschutter en de Tweelingen klikken, is het vuurwerk dat je ooit eerder hebt gezien. Het enige probleem? Hun verschillen kunnen hen naar elkaar zodanig blokkeren, zodat ze nooit de kans krijgen om het te op te lossen. Ze zien het dan domweg veel te laat.
De Tweelingen en de Boogschutter kunnen geweldige partners zijn. Zowel in vriendschap, liefde of huwelijk. Hoewel hun aard enigszins contrasteert, wordt de samenwerking van de Tweelingen en de Boogschutter vaak hoog gewaardeerd. Het krediet gaat grotendeels naar de Boogschutter. De Boogschutter is stabiel en conservatief, terwijl de Tweelingen speels en serieus kunnen zijn.
Hoewel ze met zulke contrasten op gespannen voet kunnen staan, zal de Boogschutter gemakkelijk indruk maken op de Tweelingen. De Boogschutter moet echter rekening houden met hun persoonlijkheidskenmerken en hoe ze communiceren.
.


.

Tweelingen met Steenbok:

Steenbok
Steenbok

In het begin voel je je waarschijnlijk aangetrokken tot de snelle geest, het slimme gevoel voor humor en de lichte persoonlijkheid van de Tweelingen. Hij of zij is een partner die leeft om plezier te hebben. Dat kan problemen geven als je een Steenbok bent met een strikt ‘werk eerst, speel later’ visie.
De Tweelingen geven volgens de normen van de Steenbok vaak de voorkeur aan een vrij wilde en roekeloze levensstijl in tegenstelling tot die van de Steenbok. Het is ook bekend dat De Tweelingen graag spelletjes spelen binnen een relatie en sommige hiervan kunnen de Steenbok irriteren. Die hecht veel waarde aan veiligheid en trouw en de meeste Tweelingen kunnen hun partners gemakkelijk jaloers maken!
Hoewel jullie allebei vaak hard werken, is de Tweelingen meestal niet zo ambitieus als de Steenbok en geeft hij eerder de voorkeur aan gelukkige treffers dan aan ouderwets hard werken. Geld kan een probleem zijn in deze relatie. De Steenbok bewaart het graag, terwijl de Tweelingen het liever uitgeeft.
.


.

Tweelingen met Waterman:

Waterman
Waterman

De Waterman is origineel. Hij en zij zijn interessant, maar zeggen ook wat zij bedoelen. De Waterman wil vrij zijn, maar hij en zij willen tegelijk ook een vaste relatie. Daarom is de Tweelingen mens de perfecte match. Ze geven elkaar de ruimte en onenigheden monden zelden uit in heftige ruzies. En als dat al wel gebeurt, is het snel weer goed.
Beide tekens hebben de neiging om te voorkomen dat zij stranden in emoties en hoewel dat in praktische zin misschien acceptabel is, zal het leiden tot een onthechting binnen hun relatie. Daarom is het belangrijk voor de Tweelingen en de Waterman om een manier te vinden om hun gevoelens op een natuurlijke wijze aan elkaar te uiten. Het is voor deze twee sterrenbeelden belangrijk dat een relatie gedijt op zowel fysieke als emotionele intimiteit.
Daarom moet de Waterman zich in de loop van de tijd in de relatie verder openstellen. De Tweelingen moet zijn/haar extreme stemmingen in bedwang houden. Dit zal de Waterman aanmoedigen om de emotionele blokkades omver te werpen om zijn/haar partner binnen te laten.
Wie past er bij de Tweelingen? De Waterman is één van de mogelijke Tweelingen partners.
.


.

Tweelingen met Vissen:

Vissen
Vissen

De Tweelingen zal naar de maatstaven van de Vissen een veel te actieve partner zijn, terwijl de Vissen geen muurbloempje is. Het is een waterteken. Bovendien is de Tweelingen een intellectuele en analytische denker, terwijl de Vissen emotioneler zijn.
Jullie zijn allebei flexibel. Dat is over het algemeen een goede zaak, maar jullie kunnen beiden ook besluiteloos zijn en dan is er de kans dat er geen besluit wordt genomen. Laat dat niet gebeuren!
Het grootste probleem in deze relatie is dat de Tweelingen een extreem dynamisch persoon is, die van minuut tot minuut van gedachten kan veranderen. De Vissen is zeer emotioneel en gevoelig en daar moeten jullie beiden voor oppassen.

.


.
Tweelingen met Ram:

Wie past er bij de Tweelingen
Ram

Je past goed bij de Tweelingen. Hij of zij geeft je de lucht die je nodig hebt om het vuur van de Ram te laten branden. Dit is een geweldige match en je complimenteert elkaar vrijwel continu. Je hebt veel gemeen, en je zult merken dat je Ram minnaar je geweldig kan opwinden. Gejuich onder de wol!
Jullie behoefte aan communicatie is in evenwicht. De Ram is weliswaar gepassioneerder en avontuurlijker dan de Tweelingen en de Ram maakt dat bij de Tweelingen ook helemaal wakker.
De Ram is ook enigszins agressiever van aard dan de Tweelingen en dat maakt het voor jou wel zo opwindend. Jullie zijn geen van tweeën bijzonder emotioneel, noch behoeftig en evenmin jaloers. Is de Ram daardoor één van de Tweelingen partners?
Geen van jullie beiden wil een echte vaste relatie, maar jullie kunnen ook niet zonder elkaar. Afmaken is voor geen van jullie tweeën een doel op zich, hoewel het wel vaak tot een goed einde komt. En als dat niet gebeurt, zullen jullie er geen van beiden een probleem mee hebben.
Wie past er bij de Tweelingen? De Ram? Zou kunnen!
.


.
Tweelingen met Stier:

Wie past er bij de Tweelingen
Stier

De Tweelingen geeft er de voorkeur aan een vrij mens te zijn. Tweelingen krijgen soms een slechte reputatie omdat ze een dubbel leven leiden, maar de waarheid is dat ze genoegen nemen met de juiste match. Aan de Stier voelt de Tweelingen zich aanvankelijk aangetrokken door hun gezamenlijke levensvreugde. Beiden zijn eeuwige optimisten die tot ver in de volwassenheid doorgaan en een kinderlijk gevoel van avontuur houden.
Waar ze echter botsen, is dat Stier de culturele interesses van de Tweelingen niet altijd kan of wil bijhouden. De Stier heeft niet die continue behoefte aan nieuwigheid en analyse.
De conclusie is dat tenzij deze twee dezelfde smaak hebben, het moeilijk zal zijn voor hen om niet verveeld en gefrustreerd te raken..
.