https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Wie past er bij de Kreeft?

21 JUN - 22 JUL

Wie past er bij de Kreeft laat zien welke sterrenbeelden er goed en minder goed bij de Kreeft passen.

Kreeft
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Wie past er bij de Kreeft?


.

De Kreeft met een Kreeft:

Wie past er bij de Kreeft
Kreeft

Kreeften zijn behoorlijk emotioneel en jullie hebben constant genegenheid nodig en geven die ook voortdurend aan elkaar, waardoor jullie op dit gebied ideale partners zijn.
Kreeften delen enkele eigenschappen, zoals emotionele diepgang, gevoeligheid en zorgzaamheid. Dit kan hen helpen elkaar goed te begrijpen en te ondersteunen.
Beiden kunnen enigszins humeurig zijn, maar je begrijpt het snel van de ander. Jullie zijn allebei zeer attente minnaars en houden beiden van een mooi huis en je hebt de behoefte aan financiële zekerheid. Maar pas op voor die voortdurend onderhuidse jaloezie naar elkaar toe. Je weet dat die ander, net als jij,  andere ideeën heeft over trouw maar dat stoort je van je Kreeftenpartner! Als je lang bij elkaar blijft, gaat het over. Maar in de tussentijd kunnen jullie elkaar behoorlijk kwetsen. Het is belangrijk dat beide partners deze behoefte erkennen en respecteren. Ze moeten leren open en eerlijk met elkaar te praten om misverstanden te voorkomen en problemen op te lossen.

Kreeften hebben soms behoefte aan persoonlijke ruimte en tijd alleen om hun emoties te verwerken.
Wie past er bij de Kreeft? Een andere Kreeft? Best wel, maar wel met een handleiding.Of twee!
.


.

De Kreeft met een Leeuw:

Wie past er bij de Kreeft
Leeuw

De mannelijke Leeuw doet en heeft niets met astrologie. De Kreeft wel en het gaat goed zo lang jullie dit onderwerp vermijden. De Kreeft is veel gevoeliger dan die Leeuw. Kreeften en Leeuwen hebben verschillende persoonlijkheidskenmerken die van invloed kunnen zijn op hoe goed ze met elkaar overweg kunnen. Hier zijn enkele punten om te overwegen:

Kreeften zijn over het algemeen emotioneel en gevoelig, terwijl Leeuwen vaak zelfverzekerd en expressief zijn. Deze verschillen kunnen leiden tot onbegrip als ze niet worden erkend en overwonnen.

Leeuwen hebben vaak een sterke leiderschapsdrang en willen graag de controle hebben, terwijl Kreeften vaak meer geneigd zijn om anderen te ondersteunen en zich aan te passen. Als beide partners niet bereid zijn om compromissen te sluiten en elkaars sterke punten te waarderen, kan dit tot conflicten leiden.

Leeuwen houden van aandacht en genieten van het middelpunt van de belangstelling staan, terwijl Kreeften over het algemeen meer geneigd zijn om zich terug te trekken in hun schulp en te genieten van intieme momenten met hun dierbaren. Dit verschil in behoefte aan sociale interactie kan tot spanningen leiden als het niet wordt aangepakt.

Beide sterrenbeelden zijn op hun eigen manier warm en genegen, maar ze uiten dit mogelijk op verschillende manieren. Kreeften uiten hun genegenheid vaak subtieler en zijn erg attent, terwijl Leeuwen hun genegenheid vaak openlijk tonen.

Hoewel Kreeften en Leeuwen verschillende persoonlijkheden hebben, kunnen ze een sterke relatie opbouwen als ze bereid zijn om elkaars verschillen te begrijpen en te respecteren. Communicatie, compromis en empathie zijn essentieel voor het succes van een relatie tussen een Kreeft en een Leeuw.


.

De Kreeft met een Maagd:

Wie past er bij de Kreeft
Maagd

De Maagd kletst de oren van de kop van de Kreeft. Daar moet hij of wel tegen kunnen of het voortdurend pareren. Hij of zij kan met de Kreeft een zeer harmonieus koppel vormen, waarbij je het beste in de ander naar boven haalt. Jullie hebben veel gemeen en jullie zullen elkaar intuïtief begrijpen en de steun en stabiliteit bieden die jullie beiden nodig hebben. In tegenstelling tot sommige partners is de Maagd een persoon die consequent het zelfvertrouwen van de Kreeft zal versterken.
Beiden voelen elkaar graag nodig, geborgen en geliefd en zullen dit aan elkaar geven. Jullie houden ook allebei van orde, stabiliteit en routine in een relatie, jullie zijn allebei erg aanhankelijk en vinden het leuk om een ​​partner te plezieren. Het is waarschijnlijk dat jullie op je gemak zullen voelen bij elkaar. Jullie kunnen beiden heel hard werken, weliswaar om verschillende redenen. De Kreeft verzamelt graag dat appeltje voor de dorst, terwijl de Maagd de intrinsieke behoefte heeft om altijd productief te zijn. Het resultaat is identiek en je gaat elkaar op dit gebied respecteren. Financieel staan jullie op dezelfde lijn. Beiden geven er de voorkeur aan conservatief geld te besteden en beiden hebben een grote waardering voor het huis. Jullie zullen vaak liever binnen blijven dan uitgaan om te feesten.
Wie past er bij de Kreeft? Een Maagd? Misschien!
.


.

De Kreeft met een Weegschaal:

Wie past er bij de Kreeft
Weegschaal

De Kreeft bouwt graag het huis, terwijl Weegschaal het graag inricht met mooie meubels, die de Kreeft dan vaak prachtig vindt. Hierdoor vullen ze elkaar op een mooie manier aan. Beide tekens vinden het leuk om hun partners te betrekken in hun keuze en zullen er dus alles aan doen om elkaar gelukkig en tevreden te stellen en te houden.
De Kreeft en de Weegschaal kunnen sociaal goed met elkaar overweg en ze vormen een paar dat wordt gerespecteerd door hun omgeving. Ze zijn beiden mensen die anderen behagen en ze zullen elkaars neigingen om publiekelijk een masker op te zetten begrijpen en te accepteren. Echter als de Weegschaal en de Kreeft een conflict hebben dan is de kans groot dat deze veel kapot maakt in hun relatie. De emotionele Kreeft kan de kritiek van de Weegschaal niet goed verwerken. Zij moeten ervoor zorgen dat zij hun woede niet kunnen opkroppen, want dan ontploft het echt. Daarbij komt dat de Weegschaal de neiging heeft om ruzies uit de weg te gaan en als het uit de hand loopt kan dat dramatisch voor de relatie zijn.
De emoties van de Kreeft kunnen ook moeilijk zijn voor de te allen tijde in evenwicht blijvende Weegschaal.
.


.

De Kreeft met een Schorpioen:

Schorpioen
Schorpioen

Schorpioenen en Kreeften zijn van nature beide zeer emotioneel, bezitterig, intuïtief en emotioneel. Daarom is hun liefde meestal een wervelende romance waarbij beide partners toewijding waarderen. Beide tekens zijn watertekens.
Als de Kreeft eenmaal geleerd heeft om niet alles van de Schorpioen persoonlijk te nemen, dan zal de relatie vrij soepel verlopen. Veiligheid is voor hen allebei heel belangrijk. Echter, de Schorpioen zal degene zijn die de controle wil hebben en ook nemen. De Kreeft hecht ook erg aan veiligheid, maar niet zo heftig als de Schorpioen. Die Schorpioen kan weer extreem bezitterig overkomen, maar wil absoluut zelf niet als een bezit behandeld worden. De Kreeft is enorm vindingrijk en ze herstellen sneller dan Schorpioen, hoewel de laatste dat uiterlijk veel eerder doet.  Maar dan nog, ze blijven nog steeds lang “geraakt” door onaangename opmerkingen en kritiek. Waar de Schorpioen wrok laat zien, laat de Kreeft eerder zijn of haar emoties anders zien.
Wie past er bij de Kreeft? Dit stel wordt beschouwd als een van de betere in de astrologie.
.


.

De Kreeft met een Boogschutter:

Boogschutter
Boogschutter

De Kreeft is een waterteken en de Boogschutter is een vuurteken. Die zijn wat assertiever dan de Kreeft! Dus de Kreeft moet zich ertegen wapenen.
Water- en vuurtekens zijn twee uitersten van elkaar en dit is precies waar rekening mee moet worden gehouden voor de samenwerking en het samengaan van de Kreeft (waterteken) en de Boogschutter (het vuurteken). Hun persoonlijkheidskenmerken zijn verschillend in elke opzicht.. Kreeften zijn bijvoorbeeld behoorlijk emotioneel en vredelievend. Ze houden ervan om in hun comfortzone te blijven en hebben een groot verlangen naar stabiliteit, veiligheid, familie en thuis. Bovendien zijn Kreeften zo gevoelig dat ze niet kunnen luisteren naar iets slechts dat om hen heen gebeurt.

Als de Kreeft discussies met die Boogschutter vermijdt, want ze zijn daarin uiteindelijk best heel goed, kan het goed gaan. Er is wel veel gejuich onder de wol.

De Boogschutter is veel positiever en altijd hoopvol. Hij / zij maakt zich niet te veel zorgen over wat hen te wachten staat. Ze gaan graag over de grens van gevoeligheid. De Boogschutter is ook attent genoeg om een ​​patiënt te laten horen hoe goed het kan gaan. Gezien deze tegengestelde kenmerken zou men zeker niet positief zijn over hun verbintenis. Maar er is hoop. Ze moeten rekening houden met elkaar om hun relatie te laten werken en de neuzen in dezelfde richting te laten blijven wijzen.
!
.


.

De Kreeft met een Steenbok: .

Steenbok
Steenbok

Jullie zijn een aarde- en een waterteken. Zowel aarde- als watertekens zoeken troost, veiligheid en evenwicht in een relatie. Deze relatie kan al heel vroeg beginnen en tot aan het ouderschap kunnen jullie samen uitblinken.

De Steenbok kan koud of overdreven hard lijken voor de Kreeft, maar is dat voor zijn gevoel helemaal niet.

Er zijn wel verschillen. De aard van water is emotioneel, terwijl de aarde meer praktisch is. Als er een probleem is in de relatie, kan het aardeteken Steenbok willen dat de Kreeft ter zake komt, zodat ze kunnen uitzoeken hoe ze het kunnen oplossen. Maar de Kreeft wil dat anders. De Steenbok moet leren de emoties van de Kreeft te begrijpen. En andersom moet de Kreeft de zakelijke benadering van de Steenbok leren begrijpen.

Wie past er bij de Kreeft? Als de Kreeft dat kan verwerken dan gaat deze relatie een heel lang leven tegemoet.
.


.

De Kreeft met een Waterman:

Waterman
Waterman

De voortdurend analyserende Waterman doet weinig op zijn of haar gevoel. D.w.z. dat denk je, want diens gevoel is heel objectief en dat stoort de Kreeft. Ook al omdat de Waterman het vaak bij het rechte eind heeft. Daarbij is de Waterman een trouwe partner en de Kreeft heeft andere ideeën over trouw. De Kreeft is dat emotioneel zeer zeker, maar fysiek niet altijd.
De Waterman kan soms heel zakelijk en voor de Kreeft veel te hard uit de hoek komen, terwijl ze het niet zo bedoelen, maar de Waterman zegt gemakkelijk wat hij of zij bedoelt, gaat daarbij recht op het doel af en dat is iets dat de Kreeft vrijwel nooit doet. Die gaat zijdelings langs het doel aan de ene kant, dan aan de andere kant en bereikt soms dat doel niet. De Waterman vindt dat een slechte techniek.
Kortom: In deze relatie zijn er veel breekpunten, die de relatie flink kunnen ondermijnen.
.


.

De Kreeft met een Vissen:

Vissen
Vissen

Een Vissen mens met een Kreeft betekent in ieder geval veel gejuich onder de wol en dat lijkt genoeg voor een lange en evenwichtige relatie. De Kreeft neemt seks serieus en gebruikt het als een manier om de emotionele band te vergroten.
De Kreeft is een emotioneel maar soms ook wat humeurig, afhankelijk van de maanstand, en die heeft iemand nodig die daar tegenop kan. De Vissen kan dat, waardoor die een ideale partner is voor de Kreeft.
Jullie zijn beiden zo intuïtief dat jullie weten wat de ander wil. Jullie kunnen beiden romantisch en sentimenteel zijn en begrijpen elkaar, waardoor jullie de stabiliteit bieden die jullie in een relatie nodig hebben.

De Kreeft reageert trager dan de Vissen, die al in het volgende gesprek is beland terwijl de Kreeft nog nadenkt over het vorige gesprek.
Financieel is de Kreeft een planner voor de toekomst om wat veiligheid op te bouwen, terwijl het onwaarschijnlijk is dat de Vissen dat ook doet. Als partners zijn jullie daarom uitermate geschikt voor elkaar, omdat er die aanvulling is.
Jullie genieten beiden van jullie huis en geven er daardoor snel de voorkeur aan om thuis te blijven in plaats van erop uit te gaan.
Wie past er bij de Kreeft? Het is een mooie combinatie!

.


.

De Kreeft met een Ram:

Wie past er bij de Kreeft
Ram


Als je je allebei kunt aanpassen aan de stijl van de ander, is dit een relatie die in de loop van de tijd gestaag zal verbeteren. Jullie moeten beiden geduldig, tolerant en waar mogelijk minder gevoelig zijn.
De Kreeft kan de Ram minnaar soms zien als overdreven impulsief, onverschillig en dominant en de Kreeft zal je zien als overdreven gevoelig, emotioneel en nukkig.
De Ram is naar de maatstaven van de Kreeft een gedurfde en botte partner en zal waarschijnlijk nooit het niveau van de Kreeft van gevoeligheid of empathie bereiken. Hoe eerder de Kreeft dat kan accepteren en waarderen, hoe gemakkelijker de zaken emotioneel voor de Ram zullen zijn.
Hij kan behoorlijk agressief worden als hij wordt bekritiseerd, wat vrij gemakkelijk een slechte situatie oplevert als de Kreeft niet op zijn hoede is.

Wie past er bij de Kreeft. Met de Ram is bijna continu een relatie van water en vuur!
.


.

De Kreeft met een Stier:

Wie past er bij de Kreeft
Stier


De Stier kan ook zeer compatibel zijn met de watertekens Kreeft en Vissen, omdat deze emotionele tekens kunnen helpen de zachtere kant van de Stier naar voren te brengen. Met de Kreeft is de relatie als een passende pantoffel.  Je erotische en attente liefdesstijl zal volledig worden gewaardeerd door deze emotionele en gevoelige Kreeft. Over het algemeen is dit waarschijnlijk een bijna perfecte match voor jullie beiden. Grijp het met beide handen en laat niet los!
Maar pas op Kreeft! Als je jouw andere idee over trouw laat prevaleren, dan is de Stier lang geduldig, maar als dat op is, is het op!
.


.
De Kreeft met een Tweelingen:

Wie past er bij de Kreeft
Tweelingen

De sentimentele Kreeft moet zich emotioneel veilig en gehecht voelen in een relatie en hij en zij leiden met hun hart, terwijl de Tweelingen met hun hoofd leiden. Om ervoor te zorgen dat hun relatie standhoudt, moeten ze zich beiden wat aanpassen. Tweelingen zullen bijna nooit voor iemand veranderen. Het beste wat de Kreeft kan doen is de Tweelingen genoeg vrijheid geven.
Sommige Tweelingen moet het interessant houden en de Kreeft moet gehoord en gevoeld worden. Als ze elkaar voldoende vrijheid en begrip geven, kunnen ze als verliefde kinderen zijn.
.