https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Wie past er bij de Boogschutter?

22 NOV - 21 DEC

Wie past bij de Boogschutter laat zien welke sterrenbeelden er goed en minder goed bij de Boogschutter passen.

Boogschutter
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Wie past bij de Boogschutter?


.

Boogschutter met een Boogschutter:

Boogschutter
Boogschutter

Het plezier van dit contact is iets dat vrijwel niemand kan voelen, behalve een Boogschutter met een andere Boogschutter. Wanneer Boogschutters met elkaar gedeelde interesses vinden, houdt niets of niemand hen tegen om een gepassioneerde discussie te voeren waarin zij kunnen zijn wie ze zijn. De Boogschutter houdt er echt van om met een andere Boogschutter te praten en ze zullen ze zelden boos of gefrustreerd worden door iets wat hun partner heeft te zeggen.
De Boogschutter heeft vrienden die in hetzelfde zonneteken zijn geboren, omdat niemand anders hun aard kan begrijpen. De relatie kan in een woord worden samengevat:

Passioneel!

Anderzijds, het probleem waarmee ze te maken kunnen krijgen, is het gebrek aan emotie en diepgang in hun contact. De Boogschutter is niet oppervlakkig, maar als ze met een andere Boogschutter zijn, is er niet veel ruimte voor echte emotie. Ze kunnen smoorverliefd zijn, maar toch gebrek aan consistentie in hun emotionele contact. Dit zal hun seksleven beïnvloeden en het net zo veranderlijk maken als ze allebei zijn.
Welke mogelijke reden kunnen twee Boogschutter partners hebben om elkaar niet te vertrouwen? Ze beschouwen zichzelf als de meest eerlijke in de hele dierenriem en ze zullen het vermogen hebben om elkaar in deze eerlijkheid te begrijpen. Hoewel het teken Boogschutter de neiging heeft om genegenheid te tonen aan meerdere mensen tegelijk, genietend van alles in overvloed, wanneer twee van hen samenkomen, zullen ze het gewoon niet erg vinden. De enige mogelijke reden voor jaloezie en wantrouwen in dit contact komt voort uit andere persoonlijke aanwijzingen.
Wie past bij de Boogschutter? Een andere Boogschutter?

.


.

.


.

Boogschutter met een Waterman:

Waterman
Waterman


Als de Boogschutter op zoek gaat naar een vriend die zijn of haar vrije geest en optimistische kijk op het leven begrijpt, dan zou hij moeten overwegen om vriendschap te sluiten met een Waterman.
De Waterman heeft een enorme Boogschutter aanhankelijkheid en heeft gemakkelijker toegang tot hun langdurige vriendschap dan mensen met een ander sterrenbeeld.
De Waterman behoort tot één van de meest sociale wezens in de dierenriem en ze houden ervan nieuwe mensen te ontmoeten. Bovendien hebben ze ook een sterk gevoel van onafhankelijkheid en dat kan verfrissend zijn voor de Boogschutter. De Boogschutter kan goede vrienden zijn met de Waterman, omdat ze dezelfde waarden en interesses delen.
Jullie zijn heel verschillende tegenpolen maar trekken elkaar ondanks dat er maar een paar overeenkomsten zijn. De Waterman staat daarom in het rijtje van de Boogschutter partners. Wie past bij de Boogschutter is dus dat onder meer de  Waterman er ook bij past!

.


.

Boogschutter met een Vissen:

Vissen
Vissen


Omdat Vissen niet van confrontaties houden en niet tegen onverschilligheid kan, is een relatie met de Boogschutter normaliter geen goede match.
Echter, de Vissen en de Boogschutter komen van twee tegenovergestelde kanten van de dierenriem en hebben weliswaar verschillende persoonlijkheidskenmerken, maar als ze samenkomen, gaan ze een solide verbintenis aan en hebben ze een sterke band. Wanneer ze verliefd zijn, zijn deze twee dierenriemen medelevend, gepassioneerd.
Zodra de Vissen en de Boogschutter met elkaar flirten, zullen ze het moeilijk vinden om van elkaar af te blijven. Ze zullen zich eindeloos inspannen om ervoor te zorgen dat ze elkaar vaak of elke dag zien of ontmoeten. Beide tekens trekken elkaar onmiddellijk aan en er is een onmiskenbare vonk vanaf hun eerste interactie. De Vissen en de Boogschutter vinden elkaar vaak zeer aantrekkelijk en de chemie die ze delen is opwindend en boeiend.
De Vissen is geduldig en kalm, terwijl de Boogschutter vooral bezig is met te veel dingen en hij/zij is constant hyperactief. Ondanks tegengestelde moraal en overtuigingen, vinden ze altijd wederzijdse grond en sluiten ze buitengewoon goed op elkaar aan.

.


.

Boogschutter met een Ram?

Wie past bij de Boogschutter
Sterrenbeeld Ram

De Boogschutter en de Ram zijn beide vuurtekens, dus je kunt een serieuze, erotische passie tussen deze twee verwachten. Dat zorgt voor een dynamisch stel. Ze hebben waanzinnige hoeveelheden energie om in de relatie te brengen, die alleen maar sterker wordt naarmate deze blijft bloeien. DE Boogschutter en de Ram waarderen beiden elkaars wilde enthousiasme voor de ander en het leven om elkaar heen.
Wanneer de Ram en de Boogschutter een seksuele relatie aangaan, kan dat best grappig zijn. De Boogschutter heeft dit aangeboren vermogen om van bijna alles een grap te maken. De ernst van een Ram als het om seks gaat, geeft de Boogschutter een sterke impuls om een ​​grap te maken.
De Boogschutter is gepassioneerd over zijn of haar vrolijke persoonlijkheid .Als het gaat om het optimisme en het goede humeur van de Boogschutter dan  beschermen ze zich tegen alles wat te serieus of moeilijk is.
Hoewel de Ram als één van de Boogschutter partners een ​​beetje ijdel kan zijn over zijn seksuele vermogens en prestaties, is de Boogschutter in de meeste gevallen in staat om deze muur van strikte, seksuele spanning te doorbreken en hen naar een meer ontspannen zone te leiden waar ze kunnen ontspannen en met name kunnen experimenteren.
Wie past bij de Boogschutter? Naast de Ram en de Leeuw zijn het vele anderen.

.


.
Boogschutter met een Stier:

Wie past bij de Boogschutter
Stier

Dit is een paar dat elkaar niet snel zal begrijpen. Deze tekens hebben heel weinig gemeen. De vrolijke en impulsieve Boogschutter is het tegenovergestelde van de Stier, die altijd meer op stabiliteit is gesteld. De Stier zal waarschijnlijk ook worden getergd door de snelheid van de wisselende gedachten van de Boogschutter.

Dat is niets voor de Stier. Het ene moment smeekt Boogschutter om aandacht en het andere moment eisen ze ruimte. Deze snel veranderende gedachten botst met de gedachten wereld van de Stier. Hoe verder de Stier wordt gedwongen iets anders te moeten gaan doen dan een minuut daarvoor, omdat de Boogschutter weer iets nieuws in gedachten heeft, hoe meer de Stier zijn hakken in het zand zal zetten en niet gaat toegeven.

.


.
Boogschutter met een Tweelingen:

Wie past bij de Boogschutter
Tweelingen

De Tweelingen en de Boogschutter hebben ieder wat de ander mist. De helft van de tijd kan dit paar elkaar niet uitstaan. (bijv. Jolie en Pitt) Maar de andere helft? Het is verbazingwekkend genoeg om je in magie te laten geloven. Wanneer een Boogschutter en de Tweelingen klikken, is het vuurwerk dat je nooit eerder hebt gezien. Het enige probleem? Hun verschillen kunnen hen naar elkaar zodanig blokkeren, zodat ze nooit de kans krijgen om het te op te lossen. Ze zien het dan domweg veel te laat.
De Tweelingen en de Boogschutter kunnen geweldige partners zijn. Zowel in vriendschap, liefde of huwelijk. Hoewel hun aard enigszins contrasteert, wordt de samenwerking van de Tweelingen en de Boogschutter vaak hoog gewaardeerd. Het krediet gaat grotendeels naar de Boogschutter. De Boogschutter is stabiel en conservatief, terwijl de Tweelingen speels en serieus kunnen zijn.
Hoewel ze met zulke contrasten op gespannen voet kunnen staan, zal de Boogschutter  gemakkelijk indruk maken op de Tweelingen. De Boogschutter moet echter rekening houden met hun persoonlijkheidskenmerken en hoe ze communiceren. Wie past bij de Boogschutter? Een tweelingen misschien

.


.

Boogschutter met een Kreeft

Wie past bij de Boogschutter
Kreeft

De Kreeft is een waterteken en de Boogschutter is een vuurteken. Die zijn wat assertiever dan die Kreeft. Dus laat de Kreeft zorgen dat hij zich daartegen wapent.
Water- en vuurtekens zijn twee uitersten van elkaar en dit is precies waar rekening mee moet worden gehouden voor de samenwerking en het samengaan van de Kreeft (waterteken) en de Boogschutter (het vuurteken).

Hun persoonlijkheidskenmerken zijn verschillend in elke opzicht. Kreeften zijn bijvoorbeeld behoorlijk emotioneel en vredelievend. Ze houden ervan om in hun comfortzone te blijven en hebben een groot verlangen naar stabiliteit, veiligheid, familie en thuis. Bovendien zijn Kreeften zo gevoelig dat ze niet kunnen luisteren naar iets slechts dat om hen heen gebeurt.

Mooie Boogschutter

De Boogschutters is veel positiever en altijd hoopvol. Hij / zij maakt zich niet te veel zorgen over wat hen te wachten staat. Ze gaan graag over de grens van gevoeligheid. De Boogschutter is ook attent genoeg om een ​​patiënt te laten horen hoe goed het kan gaan. Gezien deze tegengestelde kenmerken zou men zeker niet positief zijn over hun relatie. Maar er is hoop. Ze moeten rekening houden met elkaar om hun relatie te laten werken en ervoor zorgen dat de neuzen in dezelfde richting blijven wijzen.
Als de Kreeft discussies met die Boogschutter vermijdt, want ze zijn daarin uiteindelijk best heel goed, kan het goed gaan tussen deze twee. Er is wel veel gejuich onder de wol met elkaar!
.


.

Boogschutter met een Leeuw

Wie past bij de Boogschutter
Leeuw

Beide sterrenbeelden zijn vuurtekens. Het vuurteken Leeuw straalt kleur en creativiteit uit, waardoor die eindeloos fascinerend is voor een Boogschutter, die altijd probeert meer te leren. Hoewel de veranderlijke Boogschutter een onverzadigbaar verlangen heeft om dichtbij en ver te reizen, biedt de vaste Leeuw een huis dat zo boeiend is dat een Boogschutter liever thuis blijft dan vertrekt.

Zie deze twee als een met juwelen bezette kroon van goud. De Boogschutter is een sieraad en de Leeuw is het goud. En die erotische onverzadigbaarheid van de Boogschutter is in goede handen bij die Leeuw.
Wie past bij de Boogschutter? Naast de Ram en de Leeuw zijn het ook andere sterrenbeelden.

.


.

Boogschutter met een Maagd:

De Maagd kan van tijd tot tijd te kritisch worden over de zorgeloze houding van de Boogschutter. Dit irriteert de laatste en dat kan leiden tot een emotionele uitbarsting bij de Boogschutter. Echter, de grootste kracht van dit stel is dat zowel de Maagd als de Boogschutter zeer flexibel is voor hun partner. Ze zullen niet te veel nadenken terwijl ze zichzelf veranderen voor het soepel functioneren van hun relatie.  En iedereen weet dat dat belangrijk is.
De Maagd leeft een zeer stabiel leven. De Boogschutter straalt voortdurend uitbundige energie uit. Zij functioneren totaal verschillend. Dat is waar het grootste probleem ontstaat tussen de Boogschutter en de Maagd. De Maagd denkt graag voorzichtig en nauwgezet na over de gevolgen van elke stap in het leven. En de Boogschutter vliegt graag met spontaniteit en opwinding door het leven.
.


.


.

Boogschutter met een Weegschaal:

Weegschaal
Weegschaal


De Boogschutter en de Weegschaal zijn de meest optimistische mensen van de dierenriem. Beide sterrenbeelden zijn extravert, charismatisch, energiek en heel sociaal. Ze houden van vriendschap en ze zijn aantrekkelijk voor het andere geslacht.
De erotiek tussen hen zal nooit saai zijn. Eén van de beste aspecten van deze relatie is hun wederzijdse behoefte aan de intellectuele stimulering van verschillende en uiteenlopende onderwerpen. Dat kunnen mensen, plaatsen en zaken zijn.
Beide mensen met dit sterrenbeeld zijn echter bang om te worden vastgelegd. Bovendien past geen van beide temperamenten goed bij het huiselijke van een gezin. Het duurt daarom lang voordat de leuke vriendschap tussen hen tot echte liefde en tot een verbintenis leiden. Maar als dat eenmaal het geval is, kun je er zeker van zijn dat zowel liefde als seks altijd vrolijke, speelse avonturen zullen zijn.
.


.

Boogschutter met een Steenbok:

Steenbok
Steenbok

De Boogschutter heeft die optimistische glimlach die zeker ook een glimlach op het gezicht van de Steenbok kan geven en het zal veel gemakkelijker worden voor die vurige, creatieve ideeën van de Boogschutter door de praktische benadering van de Steenbok. Als ze geen verandering van elkaar verwachten, is de kans groot dat ze echt met elkaar overweg kunnen.
Elke Steenbok wil betekenis en diepte in zijn of haar fysieke ontmoetingen, want ze zijn traag en grondig.  De Boogschutter begrijpt vaak niet dat de Steenbok een ander tempo heeft en zien ook niet het belang van de wereld en zijn werk waar de Steenbok voor verantwoordelijk is, of vindt dat hij het is.

Als ze in het begin van hun relatie dezelfde verlangens delen, zien ze misschien niet hoe onverenigbaar ze eigenlijk zijn. Dat kan hun seksleven flink in de weg staan. De enige manier waarop ze ooit in een gezonde seksuele relatie kunnen houden, is als de Boogschutter het fysieke respecteert, net zoals Steenbok losser wordt en de verandering respecteert van die Boogschutter. Het seksuele contact van deze tekens heeft iets onwezenlijks. Zelfs als ze zich tot elkaar aangetrokken voelen en een seksuele band vormen, zullen ze na het verstrijken van hun tijd het gevoel kunnen hebben dat ze niet samen hadden moeten gaan.

Ze hebben een verschillende kijk op allerlei zaken, maar zeker op het seksuele vlak.
Het mooiste aan dit contact is hun beschermende rol naar elkaar. Beide tekens vertegenwoordigen bescherming. Als ze op zoek zijn naar iemand die tussenkomst, bemoeienis enz.  van andere mensen niet toestaat, is deze relatie misschien hun beste keuze.

Boogschutter met een Schorpioen:

Wie past bij de Boogschutter Schorpioen


Hoewel vrijheid en avontuur in beide sterrenbeelden de bovenhand hebben, hebben ze ieder een eigen unieke manier om ermee om te gaan. De Schorpioen is een sensatiezoeker en verwacht te genieten van een adrenalinestoot. De Boogschutter is meer ontspannen en verkent graag de nieuwe aspecten van het leven in hun eigen tempo. Beiden hebben een voorkeur aan kennis en groei, maar het is belangrijk voor hen om mogelijke valkuilen te vermijden.
Beiden zijn op zoek naar de beste vriend in hun leven, maar ze pakken het anders aan. Een Boogschutter moet het gevoel hebben dat hij zijn interesses kan volgen zonder enige druk. De Schorpioen heeft een duwtje in de rug nodig om hogere doelen te bereiken en verwacht van zijn of haar partner dat ze hem op het goede spoor houden. Dat is de reden waarom de relatie tussen Boogschutter en Schorpioen er één is van constante strijd.

Ze kunnen niet beslissen of ze het leven willen leiden op hun eigen voorwaarden of moeten toegeven aan de eisen van de ander. Zij kunnen het daarom moeilijk hebben om elkaar te begrijpen. De vraag of een Schorpioen bij een Boogschutter past Wie past bij de Boogschutter is dus niet zo gemakkelijk te beantwoorden.