Celebrities met jouw geboortedag

Celebrities met jouw geboortedag

Het feit dat je op dezelfde dag geboren bent als een beroemdheid heeft op zichzelf geen directe praktische waarde of impact op je leven. Het is voornamelijk een leuke en toevallige connectie die je deelt met die persoon. Het kan echter wel een bron van interesse en gespreksstof zijn in sociale en in gesprekken met vrienden en familieleden.

Sommige mensen vinden het leuk om te ontdekken dat ze hun verjaardag delen met een bekende persoon omdat het een gevoel van verbondenheid kan creëren, zelfs als het oppervlakkig is. Het kan je ook nieuwsgierig maken naar de prestaties en persoonlijkheid van de beroemdheid met wie je jouw verjaardag deelt en het kan een gelegenheid zijn om meer over hun leven en carrière te weten te komen.

In sommige culturen zijn er ook horoscopen en astrologische overtuigingen die geloven dat mensen die op dezelfde dag en hetzelfde jaar zijn geboren bepaalde persoonlijkheidstrekken delen, wat inzicht kan geven in hun karaktereigenschappen en levenspad. Hoewel wetenschappelijk gezien er geen bewijs is voor de geldigheid van astrologie, vinden sommige mensen het interessant en leuk om erover te lezen. Je zou ook online iemand kunnen vinden die dezelfde geboortedag heeft als jij en daaruit proberen te zien of er parallellen zijn met jouw levensloop.

Kortom, het delen van je verjaardag met een onbekende of een beroemdheid is vooral een leuk en interessant gegeven dat geen directe invloed heeft op je leven, maar het kan wel een bron van nieuwsgierigheid en gespreksstof zijn. Het belangrijkste is om je eigen leven te leiden en je eigen unieke pad te volgen, ongeacht met wie je jouw verjaardag deelt.

Op iedere dag van het jaar is er wel een bekende of beroemde wereldburger geboren. Dat kan een acteur, een popartiest, een componist, een regeringsleider enz. zijn. Sommigen zijn uit een ver verleden en anderen staan nog midden in de belangstelling.
Als je in de lijst van jouw sterrenbeeld naar hen gaat zoeken, kan het ook zijn dat je rondom jouw geboortedag een paar beruchte mensen tegenkomt. Die lijst is dan weer gelardeerd met een enkele minder agressieve of zelfs vriendelijke beroemde of bekende sporter of zelfs een koning of koningin.. Kijk daarvoor bijvoorbeeld wie er in de vierde week van april zijn geboren. Naast de dictators Hitler en Saddam Hoessein staan daar ook Johan Cruijff en onze Koning Willem Alexander en zijn grootmoeder oud-koningin Juliana. Uitersten dus. Wel alle vier met redelijk goed ontwikkelde leiderscapaciteiten.

Klik op een naam

Er is in de lijsten voor ieder wat te vinden. Als je in die lijsten op een naam van een popartiest of componist klikt, sturen wij je naar een pagina, waar je een muziekuitvoering van diegene tegenkomt. Wel telkens op een nieuwe pagina, zodat je in de kop van je scherm gemakkelijk kunt teruggaan naar de oorspronkelijke lijst met de bekende of beroemde personen van dat sterrenbeeld.

Op de lijsten met deze Celebrities met jouw geboortedag vind je bij velen een korte omschrijving. Al Capone, 17 januari, is nog steeds een beruchte maffia gangster met vele moorden op zijn geweten. Uiteindelijk heeft de Amerikaanse Justitie hem alleen op een belasting ontduiking kunnen veroordelen en niet omdat hij betrokken is geweest bij de moord op naar schatting wel 500 mensen die hem in de weg stonden.

Bij een heel enkele datum konden wij tot op heden geen geboortedag vinden van een bekende of beroemde medeburger, maar in plaats daarvan noemden wij dan een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis op die dag. En soms slaagden wij daarin helemaal niet. Als je ons kunt helpen om zo’n lege datum op te vullen, dan houden wij ons aanbevolen.

Dank daarvoor en veel leesplezier met de Celebrities met jouw geboortedag. Ze staan onder jouw daghoroscoop.

Ram

Bekende Rammen

21 MAR -19 APR
Stier

Bekende Stieren

20 APR - 20 MEI
Tweelingen

Bekende Tweelingen

21 MEI - 20 JUNI
Kreeft

Bekende Kreeften

21 JUNI - 22 JULI
Leeuw

Bekende Leeuwen

23 JULI - 22 AUG
Maagd

Bekende Maagden

23 AUG - 22 SEP
Weegschaal

Bekende Weegschalen

23 SEP - 22 OKT
Schorpioen

Bekende Schorpioenen

23 OKT - 21 NOV
Boogschutter

Bekende Boogschutters

22 NOV - 21 DEC
Steenbok

Bekende Steenbokken

22 DEC - 19 JAN
Waterman

Bekende Watermannen

20 JAN - 18 FEB
Vissen

Bekende Vissen

19 FEB - 20 MRT