https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Sterrenbeeld
Schorpioen

23 OKT - 21 NOV

De geboortehoroscoop Schorpioen beschrijft de invloed van de Zon in dit sterrenbeeld.

Schorpioen
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Sterrenbeeld Schorpioen

Het Sterrenbeeld Schorpioen zegt als hij of zij een zonnebril opzet hij/zij een spraakgebrek heeft. Het is een gevleugelde kreet van astrologen, die over de Schorpioen spreken. Daarmee is tegelijkertijd het belangrijkste kenmerk van de Schorpioen blootgelegd. Of liever gezegd aangegeven, want een Schorpioen blootleggen doe je niet zo snel. De Schorpioen legt zelf degene bloot op wie hij of zij een oogje heeft. Hoewel? De Schorpioen heeft geen oogje op iemand, De Schorpioen heeft zijn zinnen op iemand gezet en verovert diegene door hem met huid en haar te verslinden.
Hij is seksueel altijd zeer actief en dat geldt voor haar ook. Hartstochtelijk is de beste omschrijving van het seksuele leven van de Schorpioen. Dat betekent overigens niet dat hij en zij makkelijke prooien zijn voor de playboy en nymfomane. Nee, zoals gezegd, de Schorpioen bepaalt zelf wie en wat, waar en wanneer.

Sterrenbeeld Schorpioen

Verder

De heersende planeet van de Schorpioen is Pluto.

Veel meer dan bij de Kreeft – ook een Waterteken – geldt bij het Sterrenbeeld van de Schorpioen dat hij, en ook zij, een partner totaal wil bezitten. Niet een beetje, niet de helft, maar onvoorwaardelijk in zijn totaliteit. De mensen die op een Schorpioen verliefd zijn geworden, moeten zich daar bij neerleggen en dan ook voorzichtig zijn met het aanleggen van een relatie met de Schorpioen. Zij accepteren geen tegenspraak, maar het duurt hen al gauw te lang en daar houden zij niet van. Een partner moet leren zich dan toch wel snel aan de regels van de Schorpioen te houden, want zij eisen totale overgave. Wat opmerkelijk is, is dat zij daarna snel gewillig worden voor hun partner, maar dat komt omdat zij zelf niet zien, dat zij uitdragen, wat die partner hen voorzichtig heeft ingefluisterd. Zodra je hen echter met deze wetenschap confronteert, zullen zij het ten stelligste ontkennen.
De Schorpioen lijkt niet direct gevoelig van aard, maar degenen, die de Schorpioen goed kennen, weten wel beter. Zij laten hun gevoeligheid echter op een totaal andere wijze zien dan de andere watertekens – Kreeft en Vissen – die ook gevoelig van aard zijn. De Schorpioen reageert keihard en direct. Vrijwel niemand ziet iets van zwakke emoties, maar ze zijn er wel degelijk.
Als er een conflict letterlijk wordt uitgevochten, dan is het oog om oog, tand om tand!
De Schorpioen is geassocieerd met intensiteit, passie en geheimzinnigheid. Zij zijn vaak diep voelend, intens en hebben een sterk verlangen naar verbinding en intimiteit.
In de liefde zijn ze veelal op zoek naar een diepe, intense relatie met iemand die hen begrijpt en accepteert zoals ze zijn. Ze zijn jaloers en zeer bezitterig, maar ook loyaal en trouw.
In bed zijn ze vaak intens, passievol en houden van fysieke uitdrukking van emoties. Ze kunnen soms ook een voorkeur hebben voor wat meer experimentele seksuele uitspattingen.

Tot slot zegt het Sterrenbeeld Schorpioen

De Schorpioen is een zeer trouwe vriend, die nooit een cadeau of een aardigheidje vergeet. Hij heeft een uitstekend geheugen en degene, die hem ooit kwaad heeft gedaan, moet tot aan zijn dood oppassen. Een Schorpioen vernietigt hem volledig. Hij is in die situaties vrijwel onoverwinnelijk en wreed. Hij víndt ook dat hij moet winnen. Altijd. Daar is hij voor geboren.
Deze kenmerken zijn ook zichtbaar in het opvoeden van hun kinderen. Zij zullen daarin streng zijn. Hun kinderen moeten precies doen wat de Schorpioen zegt en er is slechts een beperkte ruimte voor discussie. Hij is de baas en niemand anders. De Schorpioen zelf iets voorschrijven is vrijwel niet te doen. Het zijn democraten’ waarbij iedereen uitsluitend op hen kunnen stemmen.

Herken je een Schorpioen in jouw omgeving? Of Bridget Maasland? Misschien, wij weten het niet.