https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Daghoroscoop Leeuw

23 JUL - 22 AUG
Leeuw

In de daghoroscoop Leeuw lees je dat zij de Koningen van de dierenriem zijn.
En dat terwijl de mannelijke Leeuw veelal niets met een daghoroscoop Leeuw heeft.
Sla hem op met Ctrl-D dan staat hij bij je bladwijzers.

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Daghoroscoop Leeuw voor
maandag 15 juli 2024


LEEUW
Je staat niet toe dat een Waterman of Boogschutter jouw denkbeelden ondergraaft. Geef hem of haar lik op stuk, daar ben je heel goed in!
Kijk uit voor langdurige verplichtingen. Zet je handtekening niet onder een tweejarig abonnement van een krant of onder een overeenkomst voor energie, want je zult er volgende week al spijt van hebben.
Je kunt hartelijk lachen als een vrolijke gebeurtenis ineens weer komt bovendrijven.
Zo zorg jij voor je eigen geluk.

Beroemde Leeuwen

In het middelpunt van de belangstelling staan

Er is geen uitbundiger sterrenbeeld in de dierenriem dan de Leeuw, want ze zijn open en extravert en ze leren graag nieuwe mensen kennen.
De Leeuw staat graag in het middelpunt van de belangstelling en je kunt iedereen vermaken met jouw grappige verhalen, charme, imitaties en interessante gesprekken. De Leeuw kan dan ook vol energie eindeloos praten. Met hun levenslust en warme ziel sluit dit teken sterke vriendschappen. Een Leeuw vrolijkt anderen altijd op wanneer ze dit nodig hebben.

woord-spelletjes.nl

Een geboren leider

De Leeuw algemeen.
Beroemde Leeuwen, staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Daardoor zijn Leeuwen van nature geboren leiders, maar dit kan voor sommigen wat bazig overkomen.
Echter, er is een verschil tussen baas spelen en baas zijn en de Leeuw, ook de beroemde Leeuwen zijn geen baas spelers, want zijn het gewoon.
De Leeuw zal zich niet snel anders voordoen dan hij is. Hij zegt gemakkelijk waar het op staat.


Klik eens een artiest aan! Er zit vaak een leuke link achter!

.

Ascendant

Jouw ascendant is het sterrenbeeld dat op het moment van je geboorte opkomt aan de horizon. Jouw ascendant heeft te maken met uiterlijkheden en jouw voorkomen. Met andere woorden zoals anderen je bij de eerste kennismaking zien.