https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Daghoroscoop
Leeuw

23 JUL - 22 AUG
Leeuw

De daghoroscoop Leeuw zegt, ook al heeft hij niets met astrologie, dat hij de koning van de dierenriem is. Sla hem op met Ctrl-D dan staat hij bij je bladwijzers.

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Daghoroscoop Leeuw voor:

zaterdag 10 juni 2023
LEEUW

Beroemde Leeuwen

In het middelpunt van de belangstelling staan

Er is geen uitbundiger sterrenbeeld in de dierenriem dan de Leeuw, want ze zijn open en extravert en ze leren graag nieuwe mensen kennen.
Je staat graag in het middelpunt van de belangstelling en je kunt iedereen vermaken met jouw grappige verhalen, charme, imitaties en interessante gesprekken. Leeuwen kunnen dan ook vol energie eindeloos praten. Met hun levenslust en warme ziel sluit dit teken sterke vriendschappen. Een Leeuw vrolijkt anderen altijd op wanneer ze dit nodig hebben.

Een geboren leider

De Leeuw algemeen.
De Leeuw, en zeker de beroemde Leeuwen, staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Daardoor zijn Leeuwen van nature geboren leiders, maar dit kan voor sommigen wat bazig overkomen.
Echter, er is een verschil tussen baas spelen en baas zijn en de Leeuw, ook de beroemde Leeuwen zijn geen baas spelers, want zijn het gewoon.
De Leeuw zal zich niet snel anders voordoen dan hij is. Hij zegt gemakkelijk waar het op staat.


Lees jouw daghoroscoop eens in het Frans! Klik hier!

Klik eens een artiest aan! Er zit vaak een leuke link achter!

.

Ascendant

Jouw ascendant is het sterrenbeeld dat op het moment van je geboorte opkomt aan de horizon. Jouw ascendant heeft te maken met uiterlijkheden en jouw voorkomen. Met andere woorden zoals anderen je bij de eerste kennismaking zien.

Jouw ascendant bereken je door hier te klikken.