https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Daghoroscoop
Stier

20 APR - 20 MEI
Stier
logo

In de daghoroscoop Stier lees je wat jou vandaag te wachten staat.
Liefde, werk, vrije tijd en leuke dingen. Sla hem op met Ctrl-D dan staat hij bij je bladwijzers.

De daghoroscoop Stier voor
woensdag 4 oktober 2023


STIER
Je krijgt vandaag een onverwachte kans, om iets voor elkaar te krijgen dat je tot heden niet lukte, maar vandaag lukt het je ineens. Haal jouw voordeel eruit!
Let op dat stel kennissen dat enigszins parasiteert op je. Wijs ze de deur en dat moet je niet al te subtiel doen, want dan begrijpen ze het niet.
Laat jouw avond erdoor niet verpesten, maar zeg wat je bedoelt. Anders woekert het nog vele weken, zo niet maanden, door voordat ze het begrijpen.
Je krijgt vandaag of uiterlijk morgen een mooie E-mail of hartverwarmende ontmoeting. Probeer je impulsiviteit vandaag tin de hand te houden. Anders neem je weer te veel hooi op je vork en dan rust je nog niet goed uit!

Bekende Stieren:

De Stier is een solide, vastberaden, soms koppige en vasthoudende man of vrouw. Ze zijn boven alles trouw.
Zij hebben respect voor eigendom willen bij voorkeur geen schulden en doen alles wat in hun vermogen ligt om die situatie vast te houden.

Stieren houden van het behouden van relaties en van materie. Ze zijn niet uitgesproken materialistisch, maar willen wel graag van alles bezitten.

Hieronder vind je een aantal bekende / beroemde Stieren.
Kijk eens met wie je jouw geboortedag deelt.

Klik eens een artiest aan! Er zit vaak een leuke link achter!

.

Ascendant

Jouw ascendant is het sterrenbeeld dat op het exacte moment van je geboorte opkomt aan de horizon. Je ascendant heeft te maken met uiterlijkheden en jouw voorkomen. Met andere woorden zoals anderen je met jouw masker op bij de eerste kennismaking zien.

.

error: Content is protected !!