https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Weegschaal

23 SEP - 22 OKT
Weegschaal

De weekhoroscoop Weegschaal kun je ook opslaan met Ctrl-D.  Dan staat hij bij bij je bladwijzers.

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop Weegschaal
tot en met 16 december 2023


WEEGSCHAAL
Je houdt wel van wat spanning in je leven, maar dat zal je zeker enige weken moeten missen. Met name deze week zal je die spanning wel willen opzoeken, maar echt vinden is er niet bij. Ga joggen of wandelen om jouw energie kwijt te raken, want de andere spannende momenten zijn ver van je bed.
Je wordt tegelijkertijd van hot naar her gesleept door een Waterman, die je echt op je huid zit. Dat vind je in het geheel niet prettig, maar je er aan onttrekken is lastiger dan je denkt. Die Waterman is nét even te groot en (verbaal) te sterk voor je, ondanks dat jij verbaal niet snel uit het veld bent te slaan, met name als iemand denkt jóu te kunnen manipuleren.
Medio januari gaat het je lukken om deze lastpost van je af te schudden!
Kenmerken van de Weegschaal
  • De heersende planeet: Venus
  • De Weegschaal is een Luchtteken. Samen met de Tweelingen en de Waterman.
  • Sterke punten: Coöperatief, diplomatiek, genadig, eerlijk, sociaal.
  • Zwakke punten: Besluiteloos, vermijdt confrontaties, zal wrok koesteren, zelfmedelijden.
  • Houdt van: Harmonie, zachtheid, delen met anderen, het buitenleven.
  • Houdt niet van: Geweld, onrechtvaardigheid, luidruchtigheid, conformiteit.
  • Mensen geboren onder dit teken zijn rechtschapen, tegen onrecht.

.

Passen de Ram en de Stier bij de Weegschaal?

A.
Ram
en Weegschaal:
Weegschaal
Weegschaal

In veel opzichten zijn jullie elkaars tegenpool. Dat kan tot zowel goede als slechte resultaten leiden, afhankelijk van hoe je het bekijkt en hoeveel elke partner bereid is compromissen te sluiten. Enerzijds geeft dat conflicten, maar anderzijds zal het niet zo snel saai zijn.
In veel opzichten zal de Ram meer compromissen moeten sluiten dan dat de Weegschaal wil en om een compromis is niet altijd de oplossing daarvoor.
Het goede nieuws is dat de erotiek tussen deze sterrenbeelden evenmin saai is! Jullie hebben de mogelijkheid om alle fantasieën van elkaar in te vullen.
De Ram is niet bepaald subtiel, timide of gemakkelijk beledigd, dus de Weegschaal kan van alles zeggen en doen zonder dat de Ram op zijn of haar tenen is getrapt.
De Ram is vrolijk, d.w.z. dat kan hij of zij zijn, dus als de Weegschaal zijn of haar goede gevoel voor humor om de Ram voor de gek te houden, valt dat vaak in goede aarde.

B.
Stier
en Weegschaal:
weegschaal
Stier

De relatie tussen de Stier en de Weegschaal heeft een speciale eigenschap, omdat de Stier graag comfortabel is en vertrouwt op zijn tastzin en smaak en de Weegschaal alles mooi willen hebben en vertrouwt op zijn of haar gezichts- en reukvermogen.
Ze hebben beiden Venus als oorzaak van hun seksuele plezier. De Stier zorgt voor emoties en tederheid in een seksuele relatie en de Weegschaal vertrouwt op zijn diepte en goede timing. Het zal niet gemakkelijk voor hen zijn om te begrijpen wat de andere wil en ze kunnen allebei behoeftig voor elkaar lijken. Ondanks hun verschillen kunnen ze behoorlijk tot elkaar zijn aangetrokken. Het zijn allebei zachtaardige minnaars die van hun relatie houden zonder stress en drama, dus met voldoende geduld zouden ze heel goed bij elkaar passen.

Klik hier voor de andere sterrenbeelden die bij de Weegschaal zouden kunnen passen.