https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Weegschaal

23 SEP - 22 OKT
Weegschaal

De weekhoroscoop Weegschaal kun je ook opslaan met Ctrl-D.  Dan staat hij bij bij je bladwijzers.

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop Weegschaal
tot en met 7 oktober 2023


WEEGSCHAAL
Deze weekhoroscoop lees je bij jouwhoroscoop.nl. Andere websites stelen de tekst.
Er is iemand in jouw omgeving, het zou een Weegschaal kunnen zijn, die nogal druk doende is je het hof te maken. Diegene legt het er te dik bovenop en dat schrikt je deze keer af. Misschien moet je hem of haar eens duidelijk vertellen dat je er niet van houdt, dat iemand je op die manier benadert en indruk op je probeert te maken.
Achteraf zal je aan die aandacht toch een prettig gevoel overhouden.
Je staat klaar voor iemand, die óf fysieke hulp óf mentale hulp nodig heeft. Verlies jezelf daarbij niet uit het oog in de komende week, want je kunt ook te ver gaan in de hulpverlening en dan kom je zelf in de knel. En zoals gewoonlijk is er dan niemand om jou uit de put te helpen. Je kunt daardoor een woede uitbarsting krijgen, die slecht is voor je maag, darmen of hoofd.

De originele weekhoroscoop lees je bij jouwhoroscoop.nl. Als je hem ergens anders hebt gelezen is hij van jouwhoroscoop.nl. onreglementair gekopieerd.


Woordspelletjes spelen? https://woord-spelletjes.nl/
Kenmerken van de Weegschaal
  • De heersende planeet: Venus
  • De Weegschaal is een Luchtteken. Samen met de Tweelingen en de Waterman.
  • Sterke punten: Coöperatief, diplomatiek, genadig, eerlijk, sociaal.
  • Zwakke punten: Besluiteloos, vermijdt confrontaties, zal wrok koesteren, zelfmedelijden.
  • Houdt van: Harmonie, zachtheid, delen met anderen, het buitenleven.
  • Houdt niet van: Geweld, onrechtvaardigheid, luidruchtigheid, conformiteit.
  • Mensen geboren onder dit teken zijn rechtschapen, tegen onrecht.

.

Passen de Ram en de Stier bij de Weegschaal?

A.
Ram
en Weegschaal:
Weegschaal
Weegschaal

In veel opzichten zijn jullie elkaars tegenpool. Dat kan tot zowel goede als slechte resultaten leiden, afhankelijk van hoe je het bekijkt en hoeveel elke partner bereid is compromissen te sluiten. Enerzijds geeft dat conflicten, maar anderzijds zal het niet zo snel saai zijn.
In veel opzichten zal de Ram meer compromissen moeten sluiten dan dat de Weegschaal wil en om een compromis is niet altijd de oplossing daarvoor.
Het goede nieuws is dat de erotiek tussen deze sterrenbeelden evenmin saai is! Jullie hebben de mogelijkheid om alle fantasieën van elkaar in te vullen.
De Ram is niet bepaald subtiel, timide of gemakkelijk beledigd, dus de Weegschaal kan van alles zeggen en doen zonder dat de Ram op zijn of haar tenen is getrapt.
De Ram is vrolijk, d.w.z. dat kan hij of zij zijn, dus als de Weegschaal zijn of haar goede gevoel voor humor om de Ram voor de gek te houden, valt dat vaak in goede aarde.

B.
Stier
en Weegschaal:
weegschaal
Stier

De relatie tussen de Stier en de Weegschaal heeft een speciale eigenschap, omdat de Stier graag comfortabel is en vertrouwt op zijn tastzin en smaak en de Weegschaal alles mooi willen hebben en vertrouwt op zijn of haar gezichts- en reukvermogen.
Ze hebben beiden Venus als oorzaak van hun seksuele plezier. De Stier zorgt voor emoties en tederheid in een seksuele relatie en de Weegschaal vertrouwt op zijn diepte en goede timing. Het zal niet gemakkelijk voor hen zijn om te begrijpen wat de andere wil en ze kunnen allebei behoeftig voor elkaar lijken. Ondanks hun verschillen kunnen ze behoorlijk tot elkaar zijn aangetrokken. Het zijn allebei zachtaardige minnaars die van hun relatie houden zonder stress en drama, dus met voldoende geduld zouden ze heel goed bij elkaar passen.

Klik hier voor de andere sterrenbeelden die bij de Weegschaal zouden kunnen passen.

error: Content is protected !!