https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Sterrenbeeld
Ram

21 MAR - 19 APR

In het Sterrenbeeld Ram beschrijft jouwhoroscoop uitsluitend de invloed van de Zon.

Ram
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Sterrenbeeld Ram

Heet sterrenbeeld Ram laat zien dat hij iemand is die verantwoordelijkheid durft te dragen en dat komt meer dan eens tot uiting.
Iedereen onttrekt zich aan zijn verantwoordelijkheid, maar hij wijst hen er subtiel op dat het toch echt anders moet om succesvol te zijn.
Hoewel? Subtiel. Dat woord staat niet in zijn woordenboek. Laten we het anders zeggen, hij kan als bijna geen ander teken op een volledig ondubbelzinnige wijze melden wat hem niet zint. En hij dRAMt nog wel eens iets door, dat voor hem niet als zodanig aanvoelt, maar voor de mensen in zijn omgeving des te meer.
Het Sterrenbeeld Ram kan nog wel eens met zijn verkeerde been uit bed zijn gestapt en zijn gevoel voor humor is dan nog even elders. Er lijkt soms geen land met hem te bezeilen te zijn, maar tegelijkertijd lijkt hij zo open als het maar kan zijn. Hij weet zelf echter dat dat maar schijn is.

Geboortehorocoop Ram

Relaties van de Ram

Hij stort zich zelf soms in een relatie met zo veel overtuiging, dat de omgeving denkt dat hij eindelijk de ware heeft gevonden. Zij hebben het mis. Hij heeft vaak helemaal geen partner nodig.
Zijn/haar creativiteit en de wil om de eerste te zijn en zich niet neer te leggen bij een nederlaag zal hem/haar in iedere wedstrijd als overwinnaar doen eindigen. Of die wedstrijd nu zakelijk of privé is, maakt niets voor uit.
Het zelfvertrouwen, dat dit Sterrenbeeld Ram uitstraalt zal nog sterker zijn, als hij eerst goed nadenkt over wat hij gaat zeggen en niet te impulsief op van alles reageert. Als hij uit zijn slof schiet, moet hij niet van iedereen verwachten dat ze het net zo opvangen als hij het verstuurt. Hij kan zich omdraaien en het al kwijt zijn, voordat je de blik vangt van degene op wie je het afvuurde, maar niet iedereen heeft de gave een kogel op te vangen en over te gaan tot de orde van de dag.
Pas daarom op dat jij, beste Ram. niet rücksichtslos over de gevoelens van de mensen in je omgeving dendert. Geduld hebben met anderen en een diplomatieke aanpak zijn de toverwoorden voor jou, maar je moet daar toch eens aan werken.

Tot slot lees je in vrijwel iedere geboortehoroscoop Ram

Dat zijn impulsiviteit en het onvermogen om naar anderen te luisteren, hem kunnen opbreken en kunnen hem soms in moeilijkheden brengen.

 

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse, Engelse of Duitse vrienden

http://horoscope-francais.fr

https://yourhoroscopes.com

https://Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland
jouwinternet.nl
Copyright 2022 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje