https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Geboortehoroscoop
Ram

21 MAR - 19 APR

De geboortehoroscoop Ram beschrijft de invloed van de Zon op dit sterrenbeeld.

Sterrenbeeld Steenbok
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Geboortehoroscoop Ram

De geboorte horoscoop Ram laat zien dat je iemand bent die verantwoordelijkheid durft te dragen en dat komt meer dan eens tot uiting.
Iedereen onttrekt zich aan zijn verantwoordelijkheid, maar jij wijst hen er subtiel op dat het toch echt anders moet om succesvol te zijn.
Hoewel? Subtiel. Dat woord staat niet in je woordenboek. Laten we het anders zeggen, je kunt als bijna geen ander teken op een volledig ondubbelzinnige wijze melden wat je niet zint. En je dRAMt nog wel eens iets door, dat voor jou niet als zodanig aanvoelt, maar voor de mensen in jouw omgeving des te meer.
De geboortehoroscoop Ram zegt dat jij anderen goed laat merken dat met je verkeerde been uit bed bent gestapt en jouw gevoel voor humor is dan nog even elders. Er lijkt soms geen land met je te bezeilen te zijn, maar tegelijkertijd lijk je zo open als het maar kan zijn. Je weet zelf echter dat dat maar schijn is.

Geboortehorocoop Ram

Relaties in de geboortehoroscoop Ram

Je stort jezelf soms in een relatie met zo veel overtuiging, dat de omgeving denkt dat je eindelijk de ware hebt gevonden. Zij hebben het mis. Je hebt eigenlijk helemaal geen partner nodig.
Jouw creativiteit en jouw wil om de eerste te zijn en je niet neer te leggen bij een nederlaag zal je in iedere wedstrijd als overwinnaar doen eindigen. Of die wedstrijd nu zakelijk of privé is, maakt niets voor je uit.
Het zelfvertrouwen, dat je uitstraalt volgens de geboortehoroscoop Ram zal nog sterker zijn, als je eerst goed nadenkt over wat je gaat zeggen en niet te impulsief op van alles reageert. Als je uit je slof schiet, moet je niet van iedereen verwachten dat ze het net zo opvangen als jij het verstuurt. Jij kunt je omdraaien en het al kwijt zijn, voordat je de blik vangt van degene op wie je het afvuurde, maar niet iedereen heeft de gave een kogel op te vangen en over te gaan tot de orde van de dag.
Pas daarom op dat je niet rücksichtslos over de gevoelens van de mensen in je omgeving dendert. Geduld hebben met anderen en een diplomatieke aanpak zijn de toverwoorden voor jou, maar je moet daar toch eens aan werken.

Tot slot lees je in vrijwel iedere geboortehoroscoop Ram

Dat jouw impulsiviteit en het onvermogen om naar anderen te luisteren, kunnen je opbreken en kunnen je soms in moeilijkheden brengen.

 

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse, Engelse of Duitse vrienden

http://horoscope-francais.fr

https://yourweeklyhoroscope.com

https://Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland
Copyright 2022 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje