https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Steenbok

22 DEC - 19 JAN
Steenbok

De weekhoroscoop Steenbok kun je ook opslaan met Ctrl-D.  Dan staat hij bij bij je bladwijzers.

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop Steenbok
tot en met 20 april 2024


STEENBOK
Iemand haalt deze week een practical joke met je uit en je tuint er volledig in. Dat is opmerkelijk, want normaliter ben je als toch redelijk alert en doorzie je dit soort grappen. Het lijkt erop dat je met andere zaken bezig bent.
Jouw aandacht wordt deze week dan ook meer in beslag genomen door lastige problemen op het werk, maar je weet sinds jaar en dag dat je die problemen niet naar huis moet meenemen en thuis moet afreageren op degenen, die er niets mee te maken hebben. Echter, weten is één ding en doen is iets anders. Houd jouw hoofd erbij, want anders raak je de essentie van het leven los. Je werkt om te kunnen leven en niet andersom.
Een oude liefde laat één van deze weken van zich horen of kruist op één of andere wijze jouw pad. Hij of zij roept zoete herinneringen bij je op.
Kenmerken van de Steenbok
  • De heersende planeet is: Saturnus
  • Deze mens is een Aardeteken. Net zoals de Stier en de Maagd
  • Sterke punten: Verantwoordelijk, gedisciplineerd, zelfbeheersing, goede managers.
  • Zwakke punten: Betweter, meedogenloos, neerbuigend, het ergste verwachtend.
  • Houdt van: Familie, traditie, muziek, ingetogen status, kwaliteitsvol vakmanschap.
  • Hij / zij Houdt niet van: Bijna alles op een gegeven moment.

De weekhoroscoop Steenbok geeft aan wat je deze week mag verwachten.

Wie passen er bij de Steenbok?
Maagd en Steenbok:
Steenbok
Steenbok

Ondanks een paar verschillen tussen de twee tekens, kan de seksuele overeenkomst van de Maagd en de Steenbok als het erop aankomt, als meer dan goed worden bestempeld. Zij zijn beide aardetekens waardoor ze een beetje stram en stijfjes zijn tijdens hun seksuele activiteiten. Zodra ze hier overheen kunnen komen, kan het toch spannend zijn tussen deze twee. Als aardetekens hebben ze ook het geduld dat nodig is om aan elkaars fysieke aanwezigheid in de echtelijke sponde te wennen. Hierdoor kunnen ze hun seksuele intimiteit ontwikkelen en dat is uiterst belangrijk voor hen.
De Maagd staat bekend om zijn of haar communicatieve vaardigheden. De Steenbok is uiterst ijverig en nauwgezet in zijn of haar werk. Dit maakt de vriendschapsband tussen hen ongelooflijk goed. In een vriendschap tussen hen brengt de Maagd virtuositeit en de Steenbok neemt de leiding over het daarmee samenhangende werk en motiveert iedereen mee te doen om het doel te bereiken. Lees verder ——>

Weegschaal en Steenbok:
steenbok
Weegschaal

De overeenkomsten tussen deze twee zijn laag. Deze twee tekens hebben verschillende waarden en prioriteiten. Een Weegschaal geeft veel om hoe de wereld ze ziet en ziet al het onrecht. De meeste Steenbokken kan het nauwelijks iets schelen wat iemand denkt. Hoewel zij sterke verschillen hebben, kunnen ze een relatie laten werken zolang ze er moeite voor doen. Een Weegschaal is een luchtteken dat wordt geregeerd door de planeet Venus. Ze vinden dat de wereld een eerlijke plek moet zijn waar iedereen gelijk wordt behandeld. Zij kunnen niet tegen pesten en evenmin tegen racisme en ze hebben niets met conflicten. Misschien vertellen ze leugentjes om bestwil om de vrede te bewaren.
Steenbokken zijn aardetekens en worden geregeerd door de planeet Saturnus. Zij zijn trots en hebben veel verantwoordelijkheid en zijn voortdurend aan het werk voor later.   Lees verder ——>

Schorpioen en Steenbok:
Steenbok
Schorpioen

De Steenbok is voorzichtig en de Schorpioen peinzend en het duurt even voordat ze zich op hun gemak voelen bij elkaar. Hoewel ze niet de snelste zijn om te vertrouwen en te delen, zullen deze twee tekens ontdekken dat ze een diepgaande verbinding met elkaar kunnen hebben.
Er kan veel worden gezien als zij samenkomen. De lessen die ze leren, hoewel soms moeilijk te volgen, zijn de moeite waard om te aanschouwen. Van de Steenbok kan de Schorpioen leren om zijn/haar oververhitte emoties onder controle te krijgen. Eerstgenoemde moet echter oppassen dat hij/zij niet te oppervlakkig lijkt bij het uiten van kritiek op de Schorpioen. Losse opmerkingen ….

Lees verder ——>