https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Boogschutter

22 NOV - 21 DEC
Boogschutter

De Weekhoroscoop Boogschutter vertelt je wat je deze week kunt verwachten.
Met Ctrl-D kun je hem opslaan, zodat je hem volgende week zo kunt aanklikken.

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop Boogschutter
tot en met 20 april 2024

BOOGSCHUTTER
Een vluchtige flirt van enige tijd geleden laat onverwacht van zich horen. Het doet je ego goed en je realiseert je daardoor dat het voor diegene niet zomaar een one night stand was, maar in ieder geval iets meer.
Eigenlijk weet je helemaal niets van die persoon, zelfs zijn of haar leeftijd en geboortedatum zijn je niet bekend. Zelfs als je er niet echt in gelooft, zou je toch met een geboortedatum iets meer van diegene te weten kunnen komen als je alleen maar zijn of haar zonneteken leest.
Als het een vuurteken is - een Ram, Leeuw of Boogschutter - dan heb je te maken met iemand, die flink kan vlammen, maar ook snel weer vergeet. Met andere woorden niet snel zwaar op de hand is.
De watertekens, Kreeft, Schorpioen en Vissen, zijn zonder uitzondering gevoelige mensen.
Enfin, voor eind mei weet je veel meer van deze flirt.
Kenmerken van de Boogschutter
  • De heersende planeet is: Jupiter
  • De Boogschutter is een Vuurteken. Net zoals de Ram en de Leeuw.
  • Sterke punten: Genereus, idealistisch, geweldig gevoel voor humor.
  • Zwakke punten: Belooft meer dan kan, zeer ongeduldig, zal alles zeggen, hoe ondiplomatiek ook.
  • Houdt van: Vrijheid, reizen, filosofie, buitenshuis zijn.
  • De Boogschutter houdt niet van: Aanhankelijke mensen, dwangmatig, BS theorieën, details.
  • De weekhoroscoop Boogschutter zegt wat er deze week kan gebeuren.
  • Deze mens is nieuwsgierig en energiek, reislustig, extravert, optimistisch en enthousiast en houdt van veranderingen.

Naast de weekhoroscoop Boogschutter vind je hier ook de geboortehoroscoop en wie passen er bij de Boogschutter.


.

Bij wie past de Boogschutter?

A.
Ram en Boogschutter:
Boogschutter
Boogschutter

De Boogschutter en de Ram zijn beide vuurtekens, dus je kunt een serieuze, erotische passie tussen deze twee verwachten. Dat zorgt voor een dynamisch stel. Ze hebben waanzinnige hoeveelheden energie om in de relatie te brengen, die alleen maar sterker wordt naarmate deze blijft bloeien. Jullie waarderen beiden elkaars wilde enthousiasme voor de ander en het leven om elkaar heen.

A.
Wanneer de Ram en de Boogschutter een seksuele relatie aangaan, kan dat best grappig zijn. De Boogschutter heeft dit aangeboren vermogen om van bijna alles een grap te maken. De ernst van een Ram als het om seks gaat, geeft de Boogschutter een sterke impuls om een ​​grap te maken.
De Boogschutter is gepassioneerd over hun vrolijke persoonlijkheid .Als het gaat om het optimisme en het goede humeur van de Boogschutter dan  beschermen ze zich tegen alles wat te serieus of moeilijk is.
De weekhoroscoop Boogschutter!

B.
Hoewel de Ram een ​​beetje ijdel kan zijn over zijn seksuele vermogens en prestaties, is de Boogschutter in de meeste gevallen in staat om deze muur van strikte, seksuele spanning te doorbreken en hen naar een meer ontspannen zone te leiden waar ze kunnen ontspannen en met name kunnen experimenteren.
.


.

B.
Stier en Boogschutter:
Boogschutter
Stier

Dit is een paar dat elkaar niet snel zal begrijpen. Deze tekens hebben heel weinig gemeen. De vrolijke en impulsieve Boogschutter is het tegenovergestelde van de Stier, die altijd meer op stabiliteit is gesteld. De Stier zal waarschijnlijk ook worden getergd door de snelheid van de wisselende gedachten van de Boogschutter. Dat is niets voor de Stier.

A.
Het ene moment smeekt de Boogschutter om aandacht en het andere moment eist hij ruimte. Deze snel veranderende gedachten botst met de gedachten wereld van de Stier. Hoe verder de Stier wordt gedwongen iets anders te moeten gaan doen dan een minuut daarvoor, omdat de Boogschutter weer iets nieuws in gedachten heeft, hoe meer de Stier zijn hakken in het zand zal zetten en niet gaat toegeven.

Lees bij wie je nog meer zou kunnen passen door hier te klikken!

De weekhoroscoop Boogschutter laat zien wat er in deze week voor je in het verschiet ligt.