https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Sterrenbeeld
Leeuw

23 JULI - 22 AUG

Het sterrenbeeld Leeuw laat hier zien wat de zon voor invloed heeft

Leeuw
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Sterrenbeeld Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw zegt als eerste dat u, samen met de Boogschutter en de Ram een vuurteken bent, Koninklijke Hoogheid.
U kunt vlammen als ongecontroleerd vuur, maar net zo snel weer doven. Met het Waterteken Vissen kunt u het vaak heel goed vinden. Die heeft een hoop praat, maar de vele woorden doen u niet suizebollen. U hoort het allemaal Koninklijk aan.
Grandeur en waardigheid zijn uw kenmerken.
Hoewel u als Leeuw vaak niet in astrologie gelooft, is het opmerkelijk, dat u wel vindt dat u de koning van de astrologische dierenriem bent. De overige bevolking van de dierenriem denkt dat eveneens, want de zon is immers de heersende planeet van de Leeuw en daarom staat u vaak in de kijker. Laten we de conclusie trekken dat u er niet in gelooft, maar zich wel graag als Koning manifesteert.
Uw partner, iedere Leeuw heeft die namelijk, laat u begaan, totdat u er genoeg van heeft. U roept die partner dan met een enkele grom tot de orde. Als dat een Vissen partner is, dooft zij met haar water altijd uw oplaaiende vlammen, waardoor het maar de vraag is wie de echte heerser is. Het water of het vuur. Naar buiten lijkt het vaak dat uw partner dat is (als het diezelfde Vissen vrouw is), maar alles in ogenschouw nemend, bent u toch echt de baas in “Huize de Leeuw”.

sterrenbeeld Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw zegt verder:

U heeft vaak prachtige manen, die aan de zijkanten van het hoofd naar achteren zijn gekamd en daardoor wat snelheid in het uiterlijk brengen. U bent gracieus, genereus en charmant. Verder bent u een loyale partner voor diegenen, die u niet jaloers maken. Echter, de meeste partners wensen toch enige vrijheid te behouden en u zult uw bezitsdrang dan niet al te duidelijk moeten laten zien om die partner te behouden. Let erop dat u uw partner niet overvoert van en met uw uitingen van liefde, als zij daaraan niet is gewend. U kunt iemand namelijk ook te veel liefde geven. Uw liefdesgevoelens zijn altijd heel intens, maar daardoor kunt u wel enige agressiviteit uiten, als de liefde niet wordt beantwoord op de wijze, die u zich had voorgesteld. U heeft dan de neiging gevoelsmatig te handelen, terwijl het beter is niet op het gevoel af te gaan.
Lees verder in het sterrenbeeld Leeuw.
Het ontvangen van gasten doet u in stijl. Groots en vorstelijk. Uw gasten worden als in een paleis ontvangen. De mooiste wijnen en de heerlijkste gerechten zullen worden geschonken en opgediend. Alles moet eerste klas zijn en dat geldt ook voor uw kleding. Als echte Leeuw zult u pas op en top verzorgd uw voordeur passeren. Naar buiten wel te verstaan. Bijvoorbeeld en bij voorkeur om daar weer geld uit te geven aan mooie dingen, die anderen Wannahaves noemen.
U behoort tot de grootste gokkers en verkwisters van de dierenriem en u zult altijd de indruk wekken in goede doen te zijn.

Het sterrenbeeld Leeuw zegt tot slot:

Het kan zijn dat u enige ijdelheid niet schuwt. Ach, het maakt ook niet uit! U bent immers The Lion King.

Of toch liever King Lion?

Uw heersende planeet? Dat weet u zelf als geen ander. De zon natuurlijk!