https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Sterrenbeeld
Kreeft

21 JUNI - 22 JULI

In het sterrenbeeld Kreeft beschrijven wij de invloed van de Zon.

Kreeft
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Serrenbeeld Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft zegt dat hij/zij, emotioneel gezien, een stevige basis nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Als de Kreeft die eenmaal heeft, dan zijn zij creatief, alert en daadkrachtig. Zowel in hun werk als in hun privé leven. De carrière gaat dan over rozen.

Kreeften zouden echter eens moeten proberen zich wat minder persoonlijk aangesproken te voelen door de kritiek van anderen, dan zullen zij zich meer met de kern van de zaken kunnen bezighouden. Nu zijn zij soms onterecht van slag, terwijl de “afzender” het niet anders dan opbouwend bedoelde.

Geboortehoroscoop Kreeft
Eenmaal in de scharen van de Kreeft . . . .

Het sterrenbeeld Kreeft zegt verder:

De Kreeft houdt van een vaste en hechte relatie. Met name van de kant van zijn of haar partner, want Kreeften hebben een ander idee over trouw.
In een relatie houden zij ervan om samen te genieten van de mooie en sensuele aspecten van het leven. Lekker eten en drinken, gezellig samenzijn en, als klap op de vuurpijl, een mooi huis vol luxe geven hen net zo veel voldoening als erotiek, hoewel dat vaak anders lijkt.
Het sterrenbeeld Kreeft is geassocieerd met emoties, gevoelens en intieme verbindingen. Deze mensen zijn vaak zeer sensueel en gevoelig en hebben de neiging om hun emoties diep te voelen en te uiten. In de liefde zijn ze vaak op zoek naar een emotioneel veilige haven en een diepe, intieme verbinding. Ze zijn loyaal, op hun manier trouw en ze willen vaak hun partner verzorgen en beschermen.
Qua erotiek zijn ze vaak teder en passievol en ze genieten volop van de fysieke aanrakingen met hun partner. Ze vinden zonder uitzondering dat de “geur” van die partner hun moet passen.

A.

Volgens het sterrenbeeld Kreeft vindt hij de beste partner bij een Stier, Vissen of een Schorpioen. Met een Vissen partner is er veelvuldig gejuich onder de wol. Maar dat geldt voornamelijk voor de mannelijke Kreeften met een vrouwelijke Vissen partner. En als die Stieren partner zich gewaardeerd voelt is er eveneens veel seksueel plezier.
Het verdedigen van de materiële en huiselijke zekerheden speelt een hoofdrol in het leven van de Kreeft. Zij zijn tot alles in staat om dat in stand te houden. Zij gokken soms om dat doel te bereiken. Met de maan als zijn heersende planeet veranderen zij voortdurend van inzichten, ideeën enz. Het ene moment staat zijn of haar mening als een huis en de volgende dag brokkelt dat huis langzamerhand af om een maand later weer overeind te staan. Net zoals de maan telkens een stukje kwijtraakt en weer wint.

B.

Als een Kreeft iets nieuws koopt, bijvoorbeeld kleding, dan hebben zij liever een kwaliteits(merk)artikel dan rommel van een inferieure kwaliteit. Zij kopen liever één keer iets goeds dan twee keer zo veel, dat van mindere kwaliteit is.
In het sterrenbeeld Kreeft staat vrijwel altijd dat arme kreeften als sneeuw in de Sahara zijn. Het is een uitspraak, die door veel astrologen over de Kreeft worden gebruikt. Over bezit en met name over geld moet je dan ook geen grappen maken met de Kreeft. Daar zijn zij niet van gediend. De Kreeft verlangt namelijk naar bezit. Soms nog belast met een hypotheek, maar liever zonder die hypothecaire lening. Dat geldt niet alleen voor dit soort materiële zaken maar zeker voor zijn partner. Hij is gesteld op volkomen bezit. Niet een beetje, niet de helft, maar liefst in volledig eigendom.
Wrok kan hem tot een wrede vijand maken en zijn of haar moederliefde grenst aan het extreme. Laat niemand aan zijn of haar  moeder komen, want daarop staat een zware straf.

C.

Voor hulp of advies kun je altijd bij een Kreeft aankloppen, omdat Kreeften energie halen uit het helpen van anderen. Ondanks dat een Kreeft heel emotioneel ingesteld is, hebben ze wel moeite met hun diepste gevoelens tonen aan hun vrienden.

Het sterrenbeeld Kreeft zegt tot slot:

Een Kreeft zegt bijna nooit direct wat hij of zij bedoelt. Zij draaien er vrijwel altijd eerst omheen, lopen er vervolgens zijdelings naartoe en slechts een enkeling begrijpt dan wat de Kreeft op zijn of haar hart heeft. Echter, als de Kreeft met zijn of haar scharen iets of iemand heeft vastgepakt, dan laten zij niet meer los. Dat staan de scharen van die Kreeft namelijk niet toe.
Als dat in een verliefdheid is, dan kan dat verstikkend zijn. Daarbij komt, dat de Kreeft niet iemand als partner kan hebben, die veel onafhankelijk eist.
Als je eenmaal in het hart van een Kreeft zit, dan beschouwt hij of zij je als familie. Kreeften gaan voor hun vrienden door het vuur en zijn dol op het creëren van gezellige momenten.

.