https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Schorpioen

23 OKT - 21 NOV
Schorpioen
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Deel de weekhoroscoop Schorpioen!

Weekhoroscoop Schorpioen

tot en met 10 december 2022

SCHORPIOEN
Jij, beste Schorpioen, zal te maken krijgen met een verzekeringskwestie. Meer dan anders zal je goed op de kleine lettertjes moeten letten.
De kleine lettertjes hoef je in dit geval niet eens goed te lezen, want het probleem staat zelfs in de koppen van de hoofdstuk aanduiding, of liever gezegd het staat er juist niet in. Jij denkt dat er een dekking is voor het desbetreffende voorval, maar het is een voorval, dat in het geheel niet in die verzekering is gedekt.
Achteraf zal jij je afvragen of jij wel tegen dit soort voorvallen verzekerd moet zijn, want de premie van een paar jaar is hoger dan de schade als je het risico voor eigen rekening neemt. De kans dat het je nog eens overkomt is zo goed als nihil.
Voor dat geld kun je beter een cadeautje kopen voor een leuke Tweelingen, of Steenbok, in wiens armen je één van de komende weken zal belanden. De sterren geven jou die verzekering.
Kenmerken van de Schorpioen (Scorpio)
  • De heersende planeten zijn: Pluto en  Mars.
  • Sterke punten: Vindingrijk, moedig, gepassioneerd, koppig, een echte vriend.
  • Zwakke punten: Wantrouwend, jaloers, geheimzinnig, gewelddadig.
  • Houdt van: Waarheid, feiten, gelijk hebben, oude vrienden, plagen, een grote passie.
  • Houdt niet van: Oneerlijkheid, onthullende geheimen, passieve mensen.
  • De mensen onder dit teken geboren zijn gepassioneerde en assertieve mensen.
  • Het uiterlijk van deze mens zit in de ogen: Niet alleen de ogen, maar de oogleden knijpen en gaan open en wijd open, met name als hij zich opwindt. Zeker bij boosheid. Het oogwit boven de iris is dan goed zichtbaar.

Lees jouw daghoroscoop eens in het Engels! Klik hier!

Of in het Duits! Klik hier

Bij wie past de Schorpioen ondermeer?
A.
Stier en Schorpioen:
Schorpioen
Schorpioen

Met de Stier zal je het als Schorpioen best goed kunnen vinden. Die Stier is praktisch, loyaal en betrouwbaar in zijn relaties.
Van belang is dat er veel seksuele chemie zal zijn. Binnen de dierenriem zijn jullie elkaars tegenpolen en je zult elkaar zowel fascinerend als frustrerend vinden. Je kunt allebei eindeloos veel van de ander leren.
De Scorpio zal genieten van de stabiliteit, betrouwbaarheid van de Stier. De Stier haalt het beste in de Schorpioen naar boven. Hij zal genieten van de openheid van de Stier en vooral hoe weinig ze van je verwachten in ruil daarvoor.
Aan de oppervlakte lijken jullie veel op elkaar, maar daaronder zijn jullie heel anders.
De jaloezie van de Schorpioen kan mogelijk botsen met de koppigheid van Stier, maar Lees verder—->

B.
Tweelingen en Schorpioen:
Schorpioen
Tweelingen

De Tweelingen kan heel aantrekkelijk voor de Schorpioen zijn. Tweelingen is charmant, intrigerend en het beste van alles, mentaal ongrijpbaar. Hij zal je moeilijk begrijpen, en hun ‘diepte’ op dit gebied kan een misleidend voorteken zijn.
Tweelingen is een lichte, leuke en sociale partner die hoogstwaarschijnlijk niet op jouw emotionele niveau zit met betrekking tot de relatie.
Wellicht merkt de Scorpio al snel dat de Tweelingen naar zijn maatstaven vrij oppervlakkig is. Jullie zitten vaak op verschillende golflengten als het gaat om communicatie. Jij houdt van de intense en directe benadering, en de Tweelingen houdt van alles behalve dat.
Lees verder—->

C.
Kreeft en Schorpioen:
Schorpioen
Kreeft

Deze twee zijn beiden van nature beide zeer emotioneel, bezitterig, intuïtief. Daarom is hun liefde meestal een wervelende romance waarbij beide partners toewijding waarderen.
Als de Kreeft eenmaal geleerd heeft om niet alles van de Schorpioen persoonlijk te nemen, dan zal de relatie vrij soepel verlopen. Veiligheid is voor hen allebei heel belangrijk. Echter, de Scorpio zal degene zijn die de controle wil hebben en ook nemen. De Kreeft hecht ook erg aan veiligheid, maar niet zo heftig als de Schorpioen. Lees verder—->

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse, Engelse of Duitse vrienden

http://horoscope-francais.fr

https://yourhoroscopes.com

https://Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland
jouwinternet.nl
Copyright 2022 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje