https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Schorpioen

23 OKT - 21 NOV
Schorpioen

De weekhoroscoop Schorpioen kun je ook opslaan met Ctrl-D.  Dan staat hij bij bij je bladwijzers.

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop Schorpioen
tot en met 16 december 2023


SCHORPIOEN
Pas ervoor op, dat jouw creatieve ideeën niet door anderen worden misbruikt. Denk eens na over je vaardigheden en riskeer ook eens een nieuw begin. Probeer een compromis met collega’s te sluiten. Soms komen de dingen zoals ze komen, heb daar nu vrede mee en dan komt het ongetwijfeld goed. Het is niets voor jou om je kalmte te verliezen, Maar de kans is groot dat je dingen zegt zonder na te denken. Kies je woorden dus zorgvuldig. Je zult een sterke, mogelijk een controversiële mening hebben over het één en ander.
Als je een partner bent zal een beetje spontaniteit magisch voor je zijn en als je single bent zal je worden beloond voor het nemen van wat risico.
Kenmerken van de Schorpioen (Scorpio)
  • De heersende planeten zijn: Pluto en  Mars.
  • Sterke punten: Vindingrijk, moedig, gepassioneerd, koppig, een echte vriend.
  • Zwakke punten: Wantrouwend, jaloers, geheimzinnig, gewelddadig.
  • Houdt van: Waarheid, feiten, gelijk hebben, oude vrienden, plagen, een grote passie.
  • Houdt niet van: Oneerlijkheid, onthullende geheimen, passieve mensen.
  • De mensen onder dit teken geboren zijn gepassioneerde en assertieve mensen.
  • Het uiterlijk van deze mens zit in de ogen: Niet alleen de ogen, maar de oogleden knijpen en gaan open en wijd open, met name als hij zich opwindt. Zeker bij boosheid. Het oogwit boven de iris is dan goed zichtbaar.
Bij wie past de Schorpioen ondermeer?
A.
Stier en Schorpioen:
Schorpioen
Schorpioen

Met de Stier zal je het als Schorpioen best goed kunnen vinden. Die Stier is praktisch, loyaal en betrouwbaar in zijn relaties.
Van belang is dat er veel seksuele chemie zal zijn. Binnen de dierenriem zijn jullie elkaars tegenpolen en je zult elkaar zowel fascinerend als frustrerend vinden. Je kunt allebei eindeloos veel van de ander leren.
De Scorpio zal genieten van de stabiliteit, betrouwbaarheid van de Stier. De Stier haalt het beste in de Schorpioen naar boven. Hij zal genieten van de openheid van de Stier en vooral hoe weinig ze van je verwachten in ruil daarvoor.
Aan de oppervlakte lijken jullie veel op elkaar, maar daaronder zijn jullie heel anders.
De jaloezie van de Schorpioen kan mogelijk botsen met de koppigheid van Stier, maar Lees verder—->

B.
Tweelingen en Schorpioen:
Schorpioen
Tweelingen

De Tweelingen kan heel aantrekkelijk voor de Schorpioen zijn. Tweelingen is charmant, intrigerend en het beste van alles, mentaal ongrijpbaar. Hij zal je moeilijk begrijpen, en hun ‘diepte’ op dit gebied kan een misleidend voorteken zijn.
Tweelingen is een lichte, leuke en sociale partner die hoogstwaarschijnlijk niet op jouw emotionele niveau zit met betrekking tot de relatie.
Wellicht merkt de Scorpio al snel dat de Tweelingen naar zijn maatstaven vrij oppervlakkig is. Jullie zitten vaak op verschillende golflengten als het gaat om communicatie. Jij houdt van de intense en directe benadering, en de Tweelingen houdt van alles behalve dat.
Lees verder—->

C.
Kreeft en Schorpioen:
Schorpioen
Kreeft

Deze twee zijn beiden van nature beide zeer emotioneel, bezitterig, intuïtief. Daarom is hun liefde meestal een wervelende romance waarbij beide partners toewijding waarderen.
Als de Kreeft eenmaal geleerd heeft om niet alles van de Schorpioen persoonlijk te nemen, dan zal de relatie vrij soepel verlopen. Veiligheid is voor hen allebei heel belangrijk. Echter, de Scorpio zal degene zijn die de controle wil hebben en ook nemen. De Kreeft hecht ook erg aan veiligheid, maar niet zo heftig als de Schorpioen. Lees verder—->