https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Vissen

19 FEB - 20 MRT
Vissen

De weekhoroscoop Vissen kun je ook opslaan met Ctrl-D.  Dan staat hij bij bij je bladwijzers.

. . .

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop Vissen
tot en met 22 juni 2024


VISSEN
Als je nog nooit hebt gekeken of je jouw hypotheeklening zou kunnen oversluiten voor een veel lagere rente, dan moet je daar deze week wat tijd voor vrijmaken ! Misschien betaal je nog steeds 2 of 3 maal zo veel rente als de huidige rente. Dan ben je niet anders dan die bank of financiële instelling aan het subsidiëren en dat is nergens voor nodig. Het oversluiten is ook afhankelijk van een eventuele boete die je zou moeten betalen als de huidige lening nog meer dan 7 of 8 jaar loopt. Maar als dat een veel kortere tijd is, is de boeterente gemakkelijk erbij te financieren en heb je dit jaar een hogere aftrekpost en direct een veel lagere maandelijkse uitgave. Concentreer je er eens op! Dat kan deze week echt!
Let ook op je gewicht deze week. Een dag zonder drank en/of snoeperijen afgewisseld met al te vet eten lukt ook jou!
Kenmerken van de Vissen
  • De heersende planeten zijn: Neptunus, Jupiter
  • Deze mens is een Waterteken. Net als de Kreeft en Schorpioen
  • Sterke punten: Artistiek, intuïtief, zachtaardig, wijs, muzikaal.
  • Zwakke punten: Angstig, overdreven vertrouwend, verdrietig, verlangen om aan de realiteit te ontsnappen, slachtoffer en martelaar.
  • Houden van: Alleen zijn, slapen, muziek, romantiek, visuele media, zwemmen, spiritueel.
  • Zij houden niet van: Betweters, bekritiseerd worden, wreedheid.
  • Vissen zijn vaak vriendelijke mensen. Ze bevinden zich daarom vaak in het een gezelschap van heel verschillende mensen.
  • Zij zijn altijd bereid om anderen te helpen, zonder iets terug te willen vragen.

.

Wie past er bij de Vissen?
Kreeft en Vissen:
Vissen
Vissen

Een Vissen mens met een Kreeft betekent in ieder geval veel gejuich onder de wol en dat lijkt genoeg voor een lange en evenwichtige relatie. De Kreeft neemt seks serieus en gebruikt het als een manier om de emotionele band te vergroten. Jullie zijn beiden zo intuïtief dat jullie weten wat de ander wil. Jullie kunnen beiden romantisch en sentimenteel zijn en begrijpen elkaar, waardoor jullie de stabiliteit bieden die jullie in een relatie nodig hebben.
De Kreeft is een emotioneel maar soms ook wat humeurig, afhankelijk van de maanstand, en die heeft iemand nodig die daar tegenop kan. De Vissen kan dat, waardoor die een ideale partner is voor de Kreeft.
De Kreeft reageert trager dan de Vissen, die al in het volgende gesprek is beland terwijl de Kreeft nog nadenkt over het vorige gesprek.
Lees verder —–>
.


.

Leeuw en Vissen:
weekhoroscoop Vissen
Leeuw

De Leeuw vindt zichzelf, terwijl hij vaak helemaal niet in astrologie gelooft, wel de koning van de dierenriem. De Vissenmens is bijna niet te vangen.
Hun liefdesrelatie is niet alleen daarom vol passie, warmte en dynamiek. Ze zijn beiden expressief als het gaat om het onthullen van hun gevoelens aan elkaar. Vissen zullen worden aangetrokken door de zichtbare en overheersende kracht en vastberadenheid van de Leeuw, terwijl de Leeuw zal worden aangetrokken door de warme en meelevende aard van de Vissen.
Zij geloven beiden dat liefde geheime krachten heeft om hun leven in te vullen. Beiden Lees verder —–>
.

.


.

Maagd en Vissen:

weekhoroscoop Vissen
Maagd

De Maagd is een solide, stabiele basis voor de meer emotionele Vissen.
De Vissen geven vriendelijkheid en een emotionele diepte die Maagd op prijs stelt. De Maagd en de Vissen hebben in het algemeen een gezonde relatie met elkaar. Zij staan exact tegenover elkaar in de cirkel van de dierenriem en dat heeft tot gevolg dat ze meestal goed uitgebalanceerd zijn, omdat de ene de eigenschappen compenseert die de andere mist.
De Maagd houdt van materieel comfort en kan soms de houding daaromtrent van de Lees verder —–>

De weekhoroscoop Vissen laat zien wat er deze week is te verwachten.