https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop Ram

21 MRT - 19 APR
Ram

De weekhoroscoop Ram kun je ook opslaan met Ctrl-D. Dan staat hij bij bij je bladwijzers.

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop Ram
tot en met 22 juni 2024


RAM
Je dagdroomt deze weken! Soms zijn het vrolijke gedachten, die je midden op de dag bezighouden en andere momenten bedenk je onmogelijke oplossingen voor zaken die je nooit naar jouw hand hebt kunnen zetten.
Op jouw werk lijkt alles op rolletjes te lopen, maar dat is schijn! Je kunt de komende weken met een probleem worden geconfronteerd dat je niet zonder slag of stoot kunt oplossen. Je zal daarbij jouw collega’s nodig hebben en met name ook die collega’s aan wie je niet direct zou vragen jou te helpen bij het oplossen van een dergelijk probleem. Al met al loopt het met een sisser af en in september zal je je afvragen waarom je je nu zo hebt getobd.
Een leuke Schorpioen, Steenbok of kruist jouw pad, eigenlijk al tijden, maar je hebt het niet opgemerkt. Diegene woont of werkt in jouw buurt.
Pas op, want er zit een addertje onder het gras. Hij of zij heeft al een relatie en vertelt dat niet aan jou.
Kenmerken van de Ram
  • Sterke punten: moed, vastberadenheid, vertrouwen, enthousiasme.
  • Zwakke punten: ongeduld, domme argumenten, angst om keuzes te beperken.
  • Uiterlijke kenmerken van de Ram: Atletisch lichaam, jonge houding, initiatief nemen.
  • Houdt van: comfortabele kleding, het voortouw nemen, fysieke uitdagingen, individuele sporten.
  • Houdt niet van: inactiviteit, moeten wachten, stom werk doen.
  • De heersende planeet van Ram: Mars.
Wie passen er onder anderen bij de Ram?

.


.

Leeuw en Ram:

weekhoroscoop Ram
Leeuw

Je past uitstekend bij een Leeuw. Jullie zijn beiden vuurtekens. Dat houdt in dat jullie beiden kunnen vlammen, maar de vlammen doven ook weer net zo gemakkelijk en dan is alles koek en ei. Want blijven mokken is er voor geen van tweeën bij.
In potentie is dit een fantastische match. De Leeuw met de Ram zullen elkaar begrijpen zonder echte problemen. Jullie hebben persoonlijkheden die elkaar goed en gemakkelijk aanvullen. Maar jullie zijn beiden behoorlijk agressief, egoïstisch en gepassioneerd, maar bovenal leuk. Verder kunnen jullie elkaar continu inspireren en de zwakheden van de ander afdekken.
Lees verder —–>
.


.

Maagd en Ram:

weekhoroscoop Ram
Maagd


De Maagd lijkt een slechte reputatie op seksueel gebied te hebben en hij of zij wordt vaak afgeschilderd als de minst seksuele van alle tekens. Een Ram heeft een andere behoefte aan seksueel contact dan de Maagd. Hij kan ordinair beginnen en daar heeft de Maagd niets mee. Als de Ram er te onstuimig mee begint, geeft de Maagd niet thuis. En dan moeten de andere eigenschappen wel met elkaar in evenwicht zijn om deze relatie lang vol te houden.
Maar als het op hun emotionele compatibiliteit aankomt dan is de conclusie dat die beter is dan hun seksuele. Echter, omdat de Maagd meer een intellectueel teken is en de Ram liefde en seksuele aantrekkingskracht door elkaar haalt, is het niet gemakkelijk, zelfs moeilijk om een ​​goede emotionele band tussen hen te bereiken.
Lees verder —–>.
.


.

Weegschaal en Ram:

weekhoroscoop Ram
Weegschaal

In veel opzichten zijn jullie elkaars tegenpool. Dat kan tot zowel goede als slechte resultaten leiden, afhankelijk van hoe je het bekijkt en hoeveel elke partner bereid is compromissen te sluiten. Enerzijds geeft dat conflicten, maar anderzijds zal het niet zo snel saai zijn.
De Ram zal meer compromissen moeten sluiten dan dat de Weegschaal wil. En een compromis is niet altijd de oplossing.
Het goede nieuws is dat de erotiek tussen deze sterrenbeelden evenmin saai is! Jullie hebben de mogelijkheid om alle fantasieën van elkaar in te vullen.
Lees verder —–>