https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Sterrenbeeld
Waterman

20 JAN - 18 FEB

Het sterrenbeeld Waterman beschrijft de invloed van de Zon.

Waterman
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Het sterrenbeeld Waterman

Het sterrenbeeld Waterman zegt dat hij met de Tweelingen en de Weegschaal een Luchtteken is.
Die horoscoop zegt verder dat de uiterlijke zelfverzekerdheid overheersend is.
Zijn meest bekende eigenschappen zijn het analytische met het communicatieve vermogen.
Met uitzondering van de Tweelingen en de Weegschaal zien alle anderen nooit dat die zelfverzekerdheid slechts de buitenkant is. De rest van de omgeving vindt dat de Waterman eerder arrogant is. Echter, hij heeft volgens de geboortehoroscoop Waterman dat masker voor en als iemand daar niet doorheen kijkt, is dat voor de Waterman voornamelijk het probleem van die ander.
Hij is onzeker en maskeert dat door de fa├žade nog hoger op te trekken. Daarachter zit echter een hartelijke en betrouwbare vriend, die vrijwel nooit een vriend laat vallen. Als hij dat wel doet, is er echt iets aan de hand en is verzoening uitgesloten.

sterrenbeeld Waterman

Verder zegt het sterrenbeeld Waterman:

Zijn altijd aanwezige eigen mening en duidelijkheid heeft een verlammende werking op de omgeving. Die zien een gesprekspartner, die vele stappen vooruit denkt. Die zegt, wat hij denkt. Dat doet de Waterman niet altijd echt tactvol.
Het sterrenbeeld Waterman zegt verder dat uitsluitend de mensen, die hem goed kennen de mens zien, die met kinderlijk plezier pret kan maken, humorvol is en het achterste van zijn tong laat zien.
Dat maakt hem tegelijkertijd minder geschikt voor een dienstverlenend beroep. De Waterman laat zich namelijk niet gemakkelijk sturen en zeker niet door mensen die minder weten en minder kunnen dan hij.
De Waterman heeft volgens het sterrenbeeld Waterman bijna nooit een uitgesproken positieve of negatieve mening. Niet over de wereldproblemen en evenmin over de mensen om hem heen. Dat komt door de altijd aanwezige analytische denkwijze en de wens om alles en iedereen objectief te beoordelen. Heel veel anderen bekijken alles eenzijdig en zijn daardoor vrijwel nooit zo objectief als hij.
Hij stelt daardoor vragen waaraan anderen niet eens denken. Dat wordt meer dan eens als onbehouwen bestempeld. Hij heeft echter uitsluitend de bedoeling zaken uit te zoeken.

Tot slot zegt het sterrenbeeld Waterman

De Waterman kan zeer netjes zijn volgens de geboortehoroscoop Waterman. Alles moet op zijn plaats liggen en dan ook niet een decimeter ernaast, want dat kan hem storen, maar er zijn ook Watermannen bij wie het thuis lijkt alsof er een bom is ontploft. In dat geval heb je te maken met mensen die in hun werk wel een heel strakke structuur hebben.

error: Content is protected !!