https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Sterrenbeeld
Vissen

19 FEB - 20 MRT

Het sterrenbeeld Vissen beschrijft de kenmerken die de zon, als belangrijkste planeet, heeft als je bent geboren tussen 19 feb – 20 mrt

Vissen
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Sterrenbeeld Vissen

Hallo vrolijke Vissen mens. Je bent waarschijnlijk gevoelig, vriendelijk en onpeilbaar. Net zoals de Kreeft en de Schorpioen ben je een waterteken en je reageert dan ook sterk op jouw omgeving. Jij verwoordt je uitstekend en je bent daardoor zeer geschikt om in het commerciële vak of als public relations medewerker je diensten te verlenen. Daar zul je je het prettigste voelen.
Je bent volgens de geboortehoroscoop Vissen bij voorkeur veel onderweg, want op een kantoor achter een bureau zitten, is niet je favoriete plek. Je hebt de ruimte nodig en dat geldt zowel letterlijk als overdrachtelijk. Als je die ruimte niet krijgt dan pak je hem. Dat wil zeggen je laat je niet vastleggen. Als een stuk zeep glip je telkens uit de handen van degene, die de bedoeling heeft je te ‘ketenen’.
Jouw vriendelijkheid blijkt uit het gegeven dat niet veel mensen je echt kwaad zien. Woede uitbarstingen zijn er niet in die frequentie en mate, dat de wereld ervan schudt. Je hele leven is wel een groot toneelstuk, waarin jezelf een belangrijke rol speelt. Jij overdrijft daarbij vaak als het je energie aangaat. Je put jezelf in feite uit. Dat komt door de rusteloosheid, die je hele levenswijze beïnvloedt. Het is dan ook belangrijk je energie goed en bewust te verdelen. Je bent geneigd je reserves regelmatig aan te spreken en niet alleen als het je energie aangaat.

sterrenbeeld Vissen

Verder zegt het sterrenbeeld Vissen

Het sterrenbeeld Vissen laat zien dat jouw gevoel voor humor er is in alle soorten, van practical jokes tot keiharde en genadeloze, harde grappen. Maar ook die weet je goed te verpakken, want je bent een mens met een warm hart. Je hebt een zachtmoedig karakter en iedereen in de omgeving voelt dat.
De Vissen vrouwen en mannen laten zich in de geboortehoroscoop Vissen niet snel in de kaart kijken. Het innerlijke gedeelte blijft voor vrijwel iedereen verborgen. Je geeft een zeer zelfbewuste indruk, maar als iemand de je van binnen bekijkt – er zijn trouwens niet veel mensen die dat mogen – dan komt er een veel meer hulpeloze persoonlijkheid naar voren. Jij bent dan iemand, die het prettig vindt door zijn of haar partner te worden verwend en verzorgd. Tegelijkertijd wil je het thuis toch voor het zeggen hebben en zelfs de sterke Schorpioenen partner raakt op den duur verstikt in jouw netten en legt zich erbij neer, dat niet hij maar jij in huis de broek aan hebt. Ja ja, die uiterlijk vriendelijke en toegewijde Vissen toch!
Als iemand eenmaal je hart heeft gewonnen, kan hij zich dingen permitteren, die anderen niet mogen.

Het liefdesleven van de Vissen

Het sterrenbeeld Vissen staat bekend om hun gevoelige en intuïtieve aard. In hun liefdesleven zijn ze op zoek naar diepe emotionele verbinding en spirituele bevrediging. Ze houden van het creëren van een sfeer van vertrouwen en comfort en ze zijn oprecht geïnteresseerd in het welzijn van hun partner.

Vissen zijn vaak aangetrokken tot mensen die hen begrijpen en hen onvoorwaardelijk accepteren. Ze zijn bereid om zichzelf volledig te geven in een relatie. Echter, omdat ze ook bekend staan om hun onzekerheid, kunnen ze ook snel emotioneel gekwetst raken en dan hebben ze behoefte aan veel geruststelling en steun van hun partner.

In een relatie is het belangrijk voor Vissen om veel liefdevolle aandacht te krijgen en te voelen dat ze worden begrepen. Ze waarderen het wanneer hun partner hen emotioneel ondersteunt. Ze zijn trouw en toegewijd aan hun partner en ze zijn altijd op zoek naar manieren om hun relatie dieper en spiritueel bevredigender te maken.

Het sterrenbeeld Vissen zegt bijna altijd dat de liefde meer is dan lichamelijk genot. Seks is niet alles voor je, maar wel prettig. Het gevoel komt meestal toch op de eerste plaats. Je kunt het goed vinden met de Kreeft, er is dan zelfs gejuich onder de wol, met name als jij de vrouw bent. Dan zijn er twee zielen met één gedachte. De relatie met een Leeuw is echter een heel lang leven beschoren maar die Boogschutter is je ook nog de baas.

Tot slot zegt Het sterrenbeeld Vissen:

Jij bent erg gevoelig en een echte gever. Je spreekt gemakkelijk en graag, helder ook. Heb jij jezelf wel eens af gevraagd of je niet een beetje te veel geeft? Het is goed om rekening te houden met de behoeften van jouw partner, maar jij bent minstens zo belangrijk.
Ook ben jij intuïtief en je weet precies wat de ander nodig heeft om het fijn te hebben met jou. Misschien dat je daardoor geneigd bent zo goed voor de ander te zorgen, wat zeer gewaardeerd wordt door jouw partners.