https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Sterrenbeeld
Stier

20 APR - 20 MEI

Het Sterrenbeeld Stier beschrijft de invloed van de Zon.

Stier
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Sterrenbeeld Stier

Het Sterrenbeeld Stier zegt dat je een paar uiterst krachtige kenmerken hebt. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Je weet waarschijnlijk precies wat je wilt, je bepaalt zelf jouw doel en je doet er ook alles aan om die doelstellingen te bereiken.
Jij wordt astrologisch geregeerd door de planeet Venus en je bent iemand, die van de natuur en van de zinnelijkheid kan genieten. Innerlijk ben je een warm mens en je bent naar jouw omgeving zeer sociaal.
Hoewel je een gezelschapsmens bent, kun je genieten van een paar uurtjes in volledige afzondering. Die afzondering zul je regelmatig even willen voelen.

Geboortehoroscoop Stier

Het lijkt alsof niemand jou echt kwaad kan krijgen. Echte Stieren worden dat ook zelden, maar als het eenmaal zo ver is, dan moet de omgeving zich ernstig zorgen maken.  Zelfs de sterke Schorpioen kun jij vertrappen als een nietig en onbenullig vliegje.
Je hebt regelmatig genoeg van de stinkende stadslucht en je zoekt dan graag het pas gemaaide gras op. Het doet je altijd goed en het verhoogt jouw energie.

Verder zegt het Sterrenbeeld  Stier

De Stier is niet echt een voorstander van veranderingen. Je houdt het graag allemaal bij het oude. Dat geldt niet alleen voor je vrienden aan wie je trouw bent, maar ook aan je eetgewoonten. In dat laatste ben je enigszins bezitterig. Iemand maakt zich niet geliefd bij je, als hij jouw eten van je bord wegkaapt. Wat op jouw bord ligt is echt van jou.
De behoefte aan bezit en zelfstandigheid, in de zin van niemand afhankelijk te moeten zijn, maakt dat de Stier jij vaak bezig is met het vergaren van materieel bezit en van voldoende geld. Je bent geen geldwolf, maar jij houdt van jouw vrijheid en daarvoor heb je het nodig.

Temperament van het Sterrenbeeld Stier

Het temperament van de Stier is voor velen niet zichtbaar. Sommige mensen denken, dat zij jou in iedere hoek kunnen zetten, zoals vroeger een onderwijzer op school dat kon doen. Je geeft ook even de indruk dat je dat accepteert.
De heersende planeet van de Stier is de planeet Venus.

Echter, diegenen die dat doen, onderschatten je schromelijk. Ondergeschikten denken meer vrijheden te hebben en dat het je niets zou kunnen schelen wat zij doen of laten. Jammer voor hen dat zij zich niet meer in jou hebben verdiept, want dan hadden zij geweten dat er met de Stier in je absoluut niet te sollen is. Nooit.
Jij houdt van een stabiele en sensuele relatie. Samen genieten van de mooie dingen in het leven, zoals lekker eten en drinken, gezellig samen zijn en als klap op de vuurpijl wil je graag een mooi huis vol luxe.
De Stier is geen puur sang verkoper, zoals de Tweelingen, maar jouw commerciële gevoel laat je vrijwel nooit in de steek. Je verkoopt geen knollen voor citroenen. Sterker dat weiger je. Maar als het een goed product is, dan kun je dat aan iedereen verkopen, die er behoefte aan zou kunnen hebben.

De Stier in de liefde.

De Stier is in de liefde vaak zorgzaam, trouw en stabiel. Ze zijn gewoonlijk gehecht aan hun partner en hechten veel waarde aan comfort en stabiliteit in hun relatie. Ze zijn meestal heel loyaal en toegewijd aan hun partner en zijn vaak op zoek naar een langdurige en duurzame relatie. Ze zijn ook vaak zeer sensueel en genieten van fysieke intimiteit.
Echter, de Stier kan ook behoudend en eigenwijs zijn. Ze hebben de neiging om vast te houden aan hun meningen en routines en zij kunnen moeilijk zijn om een compromis met hen te sluiten. Het is belangrijk voor een partner om begrip te hebben voor deze kenmerken en om te weten dat de Stier een grote hoeveelheid stabiliteit en zorg in een relatie kan brengen.

Tot slot zegt het Sterrenbeeld Stier

Houd maar vast aan het gegeven dat je altijd een doelgerichte vastberadenheid hebt, die zo krachtig is dat niemand jou van dat doel zal weten af te houden.
Soms wordt die kracht misbruikt. Krachtige leiders, maar ook misdadige dictators hebben hetzelfde zonneteken als jij, beste Stier. Je kent die namen vast wel. Hitler, Lenin en Saddam Hussein.