https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Sterrenbeeld
Ram

21 MAR - 19 APR

In het Sterrenbeeld Ram beschrijft jouwhoroscoop uitsluitend de invloed van de Zon.

Ram
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Het sterrenbeeld Ram

Het sterrenbeeld Ram, ook wel Aries genoemd, is een van de twaalf tekens van de dierenriem. Het is gezegend met de symbolen van een ram en een wapen. Het is gelegen tussen de sterrenbeelden Vissen en Stier. De Ram is een vuurteken en wordt vaak geassocieerd met enthousiasme, energie, moed en leiderschap
Je bent iemand die verantwoordelijkheid durft te nemen en dat komt meer dan eens tot uiting.
Iedereen onttrekt zich aan zijn verantwoordelijkheid, maar je wijst ze er subtiel op dat het echt anders moet om succesvol te zijn.
Hoewel? Subtiel. Dat woord staat niet in je Ram-woordenboek. Laten we het anders zeggen, als geen ander teken kun je op een volledig ondubbelzinnige manier zeggen wat je niet leuk vindt. En je droomt wel eens door iets dat niet zo voelt voor jou, maar des te meer voor de mensen om je heen.
De geboortehoroscoop Ram zegt dat je aan anderen laat zien dat je met het verkeerde been uit bed bent gestapt en dat je gevoel voor humor nog ergens anders zit.

sterrenbeeld Ram

II

Soms lijkt er geen land te zijn om met je mee te zeilen, maar tegelijkertijd lijk je zo open als maar kan. U weet echter dat dat slechts schijn is.

Relaties in het sterrenbeeld Ram

Je stort je soms met zoveel overtuiging in een relatie dat de omgeving denkt dat je eindelijk de juiste hebt gevonden. Ze hebben ongelijk. Ram heeft helemaal geen partner nodig.
Je creativiteit en je wil om de eerste te zijn en je niet te laten verslaan, zullen in elke wedstrijd als overwinnaar eindigen. Of die match zakelijk of privé is, maakt voor jou niet uit.
III
Het zelfvertrouwen dat je uitstraalt zal nog sterker zijn als je eerst goed nadenkt over wat je gaat zeggen en niet te impulsief op alles reageert. Als je je uiterste best doet, verwacht dan niet dat iedereen het opmerkt terwijl je het verzendt. Je kunt je omdraaien en het verwijderen voordat je de aandacht trekt van degene op wie je het hebt afgevuurd, maar niet iedereen heeft de gave om een kogel op te vangen en weer gewoon door te gaan.
Pas daarom op dat u niet moppert over de gevoelens van de mensen om u heen. Geduld hebben met anderen en een diplomatieke aanpak zijn voor jou de toverwoorden, maar daar moet je toch aan werken.

De Ram in de Liefde.

De Ram is in de liefde vaak impulsief en enthousiast, en heeft de neiging om snel verliefd te worden. Ze zijn vaak op zoek naar spanning en avontuur in hun relaties en houden van partners die hen uitdagen en inspireren. Ze zijn meestal heel liefdevol en toegewijd aan hun partners, maar kunnen ook snel boos of jaloers worden. Ze hebben de sterke neiging om de leiding te nemen in een relatie en soms moeilijk te volgen zijn voor hun partner.
Het is belangrijk voor een partner om begrip te hebben voor deze kenmerken en om te weten dat de Ram een grote hoeveelheid liefde en energie in een relatie kan brengen.

Tot slot zegt het sterrenbeeld Ram

Jouw impulsiviteit en onvermogen om naar anderen te luisteren kunnen u uit elkaar halen en soms in de problemen brengen.

Ascendant

De ascendant is het sterrenbeeld dat op het exacte moment van geboorte opkomt aan de horizon. De ascendant heeft te maken met uiterlijkheden en het voordoen en voorkomen.
Je ascendant bereken je door hier te klikken.

Dit is een korte beschrijving van het sterrenbeeld  Ram.