https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Sterrenbeeld
Maagd

23 AUG - 22 SEP

In het Sterrenbeeld Maagd beschrijven wij de invloed van de Zon.

Maagd
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Sterrenbeeld Maagd

Het Sterrenbeeld Maagd zegt dat je op de mensen om je heen je een verzorgende indruk maakt, beste Maagd, maar dat hoort een beetje bij je. Het verzorgen van mensen die hulp behoeven, past bij de Maagd. Alles wat je doet, wordt bepaald door jouw enorme plichtsbesef om mensen te helpen. Het maakt daarbij niet uit of die mensen fysieke of mentale hulp nodig hebben.

Sterrenbeeld Maagd

Je bent je bewust van de belangrijke verantwoordelijkheid, die het leven op jouw schouders heeft gelegd en je bent wel bereid, die te dragen, maar het kan wel eens te veel van het goede zijn. Je wilt hen beschermen en hen helpen bij het oplossen van hun moeilijkheden. Ga daarbij niet te ver, want je eigen gezondheid kan daardoor in het gedrang komen.

 

Meestal beschrijft het Sterrenbeeld Maagd de invloed van uitsluitend de Zon. De andere 9 planeten hebben echter ook invloed op een sterrenbeeld.
Soms ratel je achter elkaar door beste Maagd! Van het ene onderwerp in het andere. De meeste mensen uit je omgeving vinden dat prachtig, want zij hoeven dan het gesprek niet op gang te houden. Dat doe jij wel.
Probeer iedere dag frisse lucht in te ademen en let daarbij niet op de wisselende weersomstandigheden, maar doe het iedere morgen. Even de buitenlucht in en snuif die frissere lucht in. Een paar keer diep uit en inademen doet je lichaam goed. Het heeft een positief effect op trauma’s, stress en andere emotionele problemen, die je daardoor gemakkelijker verwerkt. Pas op voor al te hete voeding, alcohol en producten.
Misschien komt dat vele gepraat wel, doordat je denkt dat je niet wordt begrepen. Daardoor kan het voorkomen een conflict krijgt dat eigenlijk geen conflict is. Jij hebt slechts het idee dat anderen jouw woorden niet goed uitleggen.

Het Sterrenbeeld Maagd zegt verder:

Als Maagd heb je een flink doorzettingsvermogen, waardoor je uiteindelijk veel meer dan met een gelukstreffer iets zult bezitten. Wellicht gebeurt dat in een vrij beroep. Hoewel het merendeel van de Maagden in de medisch verzorgende tak werkzaam is, komen ook veel Maagden in commerciële beroepen terecht.

Je bent zeer zelfstandig en hebt een hoge arbeidsmoraal, waardoor het onnodig is jou te controleren of toezicht te houden. Je ziet graag dat er iets op jouw spaarbankboekje staat. Gokken en geld over de balk smijten, hoort niet bij je. Je doet het zelfs niet eens als iedereen om je heen een gokje gaat wagen, omdat er geen nieten bij zouden zitten.
Je bent nooit alleen op seks belust. Dat houdt niet in dat je niet van erotiek zou houden, maar wel dat je niet louter van het lichamelijke van de erotiek houdt. Bij jou moet de hele omgeving in orde zijn, anders hoeft het niet. Tussen de gebruikte lakens van een ander de liefde bedrijven, is niet jouw stijl. Degene die jou een verbloemde aanzoek daartoe doet, begrijpt helemaal niets van de Maagd.

Het Sterrenbeeld Maagd zegt tot slot:

Je hebt ook helemaal niets met schuttingtaal en je houdt ook qua uiterlijk van stijl. Jouw kleding ziet er altijd verzorgd uit. Jouw nagels zullen weliswaar niet altijd gelakt zijn – dat is meer voor de opzichtige Leeuw en de Waterman vrouwen – maar ze zullen er altijd verzorgd uitzien.
Je partner is een verguld mens met je.

De heersende planeet van de Maagd is: Mercurius.