Winnen met de Lotto

Winnen met de Lotto
 

Je kunt winnen met de lotto door alle mogelijkheden en dus miljoenen rijtjes in te vullen. Maar dat doet geen mens. Daarbij komt dat je bij vrijwel alle lotto’s niet meer dan een bepaald aantal rijtjes mag invullen.
Een alternatieve methode om de kans te vergroten om iets te winnen met de lotto is het gebruik maken van een lotto wheeling systeem.

Een wheeling systeem is een methode waarbij je niet alle mogelijkheden speelt die er zijn, maar met een deel ervan. De systemen geven aan hoe je de rijtjes met de door jou gekozen getallen moet invullen. Als de winnende getallen dan binnen de door jou gekozen getallen vallen heb je met zo’n wheeling systeem altijd prijs.

Alternatief voor het willekeurig kiezen

Je speelt met een beperkt aantal door jou geselecteerde getallen van de 45 – 60 getallen van die lotto.
Je kunt met zo’n systeem in een lottospel bijv. 7 tot 25 getallen selecteren uit een lottospel van 45 tot 60 getallen. Daarmee vul je vijf tot enige tientallen rijtjes in. Het systeem geeft aan welke getallen je in de rijtjes moet invullen.

Als de winnende getallen dan binnen die 7 tot 25 door jou geselecteerde getallen vallen, heb je absoluut één of meer rijtjes met 3, 4, of zelfs 5 goede getallen.

Het spreekt voor zich dat naarmate je een hogere score wilt behalen  je ook meer rijtjes zal moeten invullen.

Let wel op dat de reservegetallen, sterren e.d. in zo’n wheeling systeem nooit zijn opgenomen.

Hoe meer rijtjes je invult des te groter de kans wordt dat je wat kunt winnen bij een lotto.
Met een paar rijtjes is die kans uiteraard kleiner dan wanneer je een systeem hebt met tientallen of honderden rijtjes. Die moet je dan vaak met meerdere spelers inleveren.

Met zo’n systeem is de kans om wat te winnen met een lotto vele malen groter dan wanneer je willekeurige getallen zonder een systeem speelt.

Voorbeeld:

Hieronder vind je een voorbeeld van een klein wheeling system met 11 getallen naar keuze. Het systeem geldt in casu voor een lotto met 45 getallen, waarbij je 6 getallen per rijtje mag invullen.

Voor de uitleg selecteren we voor dit voorbeeld de getallen 1 tot en met 11.

Dit systeem laat zien dat als de winnende getallen binnen de 11 geselecteerde getallen vallen bij een lotto van 45 getallen, er altijd een rijtje met 4 goed zal zijn.

Je kunt dit voorbeeld zelf al gebruiken met andere getallen dan 1, 2, 3, 4, enz tot 11 spelen. Dan moet je in het voorbeeld de getallen in alle rijtjes consequent veranderen.

De 5 rijtjes (tickets) met de 11 getallen (1-11) moet je als volgt invullen:

Wheeling system 1

Als de winnende getallen ook binnen de 11 gekozen getallen vallen, is er onderstaand resultaat:

Lotto uitslagen

Test dit wheeling system voorbeeld maar eens door 5 andere winnende getallen tussen de 1 en 11 te kiezen.

Er zijn wheeling systemen waarbij je tot 1000 rijtjes moet invullen met 20-25 getallen. Degelijke grote systemen worden doorgaans alleen in teamverband gespeeld.
In Engeland zijn er verschillende teams die met deze systemen wekelijks spelen in de Euromillions. Je kunt het in iedere lotto toepassen.

Let op!

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid als je met het systeem speelt en er toch een fout in zit. Wij hebben het hebben gemaakt. Test daarom het voordat je het gebruikt. Je zult zien dat het systeem werkt en je meer dan andere niet systematisch gebruikte getallen in de rijtjes wat kunt winnen met de lotto.

Klik hieronder op de link om op de site van de maker te komen om de hier beschreven wheeling systems te downloaden.

http://www.alllottoresults.com/