https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Waterman

20 JAN - 18 FEB
Waterman

Weekhoroscoop Waterman kun je ook opslaan met Ctrl-D.  Dan staat hij bij bij je bladwijzers.

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop van de Waterman
tot en met 7 oktober 2023


WATERMAN
Jouw ambities zijn de afgelopen weken duidelijk gewijzigd en je kunt ze verwezenlijken. Het lijkt erop dat je daardoor een rigoureuze wijziging in je vakantiebestemming gaat uitvoeren. Je schrikt er achteraf zelf een beetje van als je de consequenties ervan gaat overzien. Aanvaard ze en je zal zien dat je er uiteindelijk heel tevreden over bent. Jouw partner, als je die hebt, is dat eveneens. Dat is een prettige bijkomstigheid want daardoor is er geen vuiltje aan de lucht.
Wees deze week niet eigenwijs door voorzichtig, niet dwingend iets te bereiken dat je al een tijd graag wilt. Je zal zien dat het dan eindelijk gaat. Wees geduldig en diplomatiek om de juiste mensen die je daarbij nodig hebt op jouw hand te krijgen. Je kon het altijd al als het een potentiële partner betrof, dus het moet nu ook nog kunnen.
Jij kunt deze week ook nieuwe plannen voor een volgende vakantie maken. Door alle blokkades van het afgelopen jaar gaat dat nu beter, hoe vreemd dat ook klinkt. Maak er gebruik van.


Woordspelletjes spelen? https://woord-spelletjes.nl/
Kenmerken van de Waterman
  • De heersende planeten zijn: Uranus en Saturnus
  • Dit is geen Waterteken, wat velen denken maar is een Luchtteken. Dat is hij samen met de Tweelingen en de Weegschaal.
  • Sterke punten: Progressief, origineel, onafhankelijk, humanitair.
  • Zwakke punten: Temperamentvol, compromisloos, afstandelijk.
  • Houdt van: Plezier met vrienden, Het helpen van anderen, vechten voor doelen,  een goede luisteraar, intellectueel gesprek.
    Houdt niet van: Beperkingen, verbroken beloften, eenzame, saaie of saaie situaties, mensen die het niet met hen eens zijn.
  • Ze zijn uiterlijk nooit verlegen en rustig, maar vinden dat van henzelf vaak wel, maar aan de andere kant kunnen ze excentriek en energiek zijn. In beide gevallen zijn het analytische denkers.
    .
Wie past er bij de Waterman? (Aquarius)
Weegschaal en Aquarius:
Waterman
Waterman

De Waterman is niet het teken dat in liefde op het eerste gezicht gelooft. Ze zijn daar veel te analyserend voor en bedenken dat in de liefde niet als eerste hun hart moet komen, maar uit hun hersens. Hij neemt dus de tijd om iemand te leren kennen voordat ze beslissen of ze een relatie met die persoon willen aangaan. Zij vinden emotionele aantrekkingskracht veel belangrijker dan fysieke aantrekkingskracht en zijn daarom bedachtzamer dan welk ander teken dan ook. Ze beginnen daarom vaak eerst een vriendschap met diegene en komen dan langzaam in de fase dat ze een relatie aangaan.
De Weegschaal is vaak een mooi en charmant mens. De Weegschaal is zeer romantisch en zal in casu Aquarius verwennen! Hoewel hij zich aangetrokken voelt tot intelligente mensen en partners, is hij ook op zoek naar de goed ogende partner. Lees verder —–>.

Schorpioen en Aquarius:
Waterman
Schorpioen

De Waterman met zijn/haar gereserveerde passie en fantasie kan behoorlijk botsen met de daadkrachtige Schorpioen.
De uitdaging waarmee de Waterman en de Schorpioen in hun relatie het meest worden geconfronteerd, is hun onvermogen om met elkaars emotionele behoeften in evenwicht te komen. Waar de Waterman het liefst afgesloten en bewaakt blijft, heeft de Schorpioen af ​​en toe expressiviteit nodig.
Dit kan problemen veroorzaken tussen de Waterman en de Schorpioen en de voortgang van hun relatie belemmeren. De onzekerheid en de daaruit voortvloeiende bescherming van de Schorpioen kan ook een probleem zijn in de drang naar vrijheid Lees verder —–>

Boogschutter en Aquarius:
Waterman
Boogschutter

Als de Boogschutter op zoek gaat naar een vriend die zijn of haar vrije geest en optimistische kijk op het leven begrijpt, dan zou hij moeten overwegen om vriendschap te sluiten met een Waterman.
De Waterman heeft een enorme Boogschutter aanhankelijkheid en heeft gemakkelijker toegang tot hun langdurige vriendschap dan mensen met een ander sterrenbeeld.
Lees verder —–>

De weekhoroscoop Waterman laat zien wat je deze week kunt verwachten.

error: Content is protected !!