https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Waterman

20 JAN - 18 FEB
Waterman
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Deel de weekhoroscoop Waterman!

Weekhoroscoop van de Waterman

tot en met 10 december 2022

WATERMAN
Op jouw werk zal je de komende week hard moeten optreden tegen collega's of ondergeschikten die er een potje van maken. Zij doen domweg niet waarvoor zij zich hebben verhuurd. Het stoort jou mateloos dat zij geen verantwoordelijkheid nemen, terwijl zij er wel voor worden betaald.
Privé heb jij nog steeds wat naweeën van een verdrietige gebeurtenis, die je vorig jaar hebt meegemaakt. Het leek geen langdurige indruk op je te maken, maar nu, vele maanden later, realiseer je je dat jouw incasseringsvermogen de grens toen heeft bereikt en misschien wel al heeft overschreden.
Verdriet slijt, maar wennen doet het niet echt. Dat is je deze week maar al te duidelijk. Zelfs de Waterman geeft dat een onbehaaglijk gevoel.
Houd in gedachten dat je er doorheen komt, zoals jij altijd al de problemen hebt kunnen overwinnen. Je bent er sterk genoeg voor.
Kenmerken van de Waterman
  • De heersende planeten zijn: Uranus en Saturnus
  • Dit is geen Waterteken, wat velen denken maar is een Luchtteken. Dat is hij samen met de Tweelingen en de Weegschaal.
  • Sterke punten: Progressief, origineel, onafhankelijk, humanitair.
  • Zwakke punten: Temperamentvol, compromisloos, afstandelijk.
  • Houdt van: Plezier met vrienden, Het helpen van anderen, vechten voor doelen,  een goede luisteraar, intellectueel gesprek.
    Houdt niet van: Beperkingen, verbroken beloften, eenzame, saaie of saaie situaties, mensen die het niet met hen eens zijn.
  • Ze zijn uiterlijk nooit verlegen en rustig, maar vinden dat van henzelf vaak wel, maar aan de andere kant kunnen ze excentriek en energiek zijn. In beide gevallen zijn het analytische denkers.

.

Lees jouw daghoroscoop eens in het Engels! Klik hier!
Of in het Duits! Klik hier

Wie past er bij de Waterman? (Aquarius)
Weegschaal en Aquarius:
Waterman
Waterman

De Waterman is niet het teken dat in liefde op het eerste gezicht gelooft. Ze zijn daar veel te analyserend voor en bedenken dat in de liefde niet als eerste hun hart moet komen, maar uit hun hersens. Hij neemt dus de tijd om iemand te leren kennen voordat ze beslissen of ze een relatie met die persoon willen aangaan. Zij vinden emotionele aantrekkingskracht veel belangrijker dan fysieke aantrekkingskracht en zijn daarom bedachtzamer dan welk ander teken dan ook. Ze beginnen daarom vaak eerst een vriendschap met diegene en komen dan langzaam in de fase dat ze een relatie aangaan.
De Weegschaal is vaak een mooi en charmant mens. De Weegschaal is zeer romantisch en zal in casu Aquarius verwennen! Hoewel hij zich aangetrokken voelt tot intelligente mensen en partners, is hij ook op zoek naar de goed ogende partner. Lees verder —–>.

Schorpioen en Aquarius:
Waterman
Schorpioen

De Waterman met zijn/haar gereserveerde passie en fantasie kan behoorlijk botsen met de daadkrachtige Schorpioen.
De uitdaging waarmee de Waterman en de Schorpioen in hun relatie het meest worden geconfronteerd, is hun onvermogen om met elkaars emotionele behoeften in evenwicht te komen. Waar de Waterman het liefst afgesloten en bewaakt blijft, heeft de Schorpioen af ​​en toe expressiviteit nodig.
Dit kan problemen veroorzaken tussen de Waterman en de Schorpioen en de voortgang van hun relatie belemmeren. De onzekerheid en de daaruit voortvloeiende bescherming van de Schorpioen kan ook een probleem zijn in de drang naar vrijheid Lees verder —–>

Boogschutter en Aquarius:
Waterman
Boogschutter

Als de Boogschutter op zoek gaat naar een vriend die zijn of haar vrije geest en optimistische kijk op het leven begrijpt, dan zou hij moeten overwegen om vriendschap te sluiten met een Waterman.
De Waterman heeft een enorme Boogschutter aanhankelijkheid en heeft gemakkelijker toegang tot hun langdurige vriendschap dan mensen met een ander sterrenbeeld.
Lees verder —–>

De weekhoroscoop Waterman laat zien wat je deze week kunt verwachten.

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse, Engelse of Duitse vrienden

http://horoscope-francais.fr

https://yourhoroscopes.com

https://Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland
jouwinternet.nl
Copyright 2022 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje