https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Waterman

20 JAN - 18 FEB
Sterrenbeeld Waterman
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Deel de weekhoroscoop Waterman!

Weekhoroscoop Waterman

tot en met 8 oktober 2022

WATERMAN
Op zakelijk gebied loopt alles op rolletjes en je hebt deze week de tijd om gezellig samen te zijn met vrienden of familie. Blijf onder de mensen, want als je alleen bent, heb je toch de neiging om weer te gaan piekeren of te gaan werken, terwijl er niets geregeld kan worden. In de privé-sfeer ben je namelijk al een tijdje op zoek naar een nieuwe liefde en daar is deze week tijd voor. Zet de deur wagenwijd open, want er is liefde en spanning op komst. Het kan zijn dat het pas in december komt, maar de voorbode zal je al in de komende week krijgen.
Het kan zijn dat er zomaar iemand in jouw leven komt. Out of the blue!
Gezelligheid is in ieder geval gegarandeerd en dat is vooralsnog het meest belangrijke.

Brillendoekjes bedrukken

Kenmerken van de Waterman

De heersende planeten zijn: Uranus en Saturnus
Deze mens is geen Waterteken, wat velen denken maar is een Luchtteken. Dat is hij samen met de Tweelingen en de Weegschaal.
Sterke punten: Progressief, origineel, onafhankelijk, humanitair.
Zwakke punten: Temperamentvol, compromisloos, afstandelijk.
Houdt van: Plezier met vrienden, Het helpen van anderen, vechten voor doelen,  een goede luisteraar, intellectueel gesprek.
Houdt niet van: Beperkingen, verbroken beloften, eenzame, saaie of saaie situaties, mensen die het niet met hen eens zijn.

Ze zijn uiterlijk nooit verlegen en rustig, maar vinden dat van henzelf vaak wel, maar aan de andere kant kunnen ze excentriek en energiek zijn. In beide gevallen zijn het analytische denkers.

weekhoroscoop Waterman
Sterrenbeeld Waterman
Wie past er bij de Waterman? (Aquarius)

Weegschaal en Aquarius:

weekhoroscoop Waterman
Sterrenbeeld Weegschaal

De Waterman is niet het teken dat in liefde op het eerste gezicht gelooft. Ze zijn daar veel te analyserend voor en bedenken dat in de liefde niet als eerste hun hart moet komen, maar uit hun hersens. Hij neemt dus de tijd om iemand te leren kennen voordat ze beslissen of ze een relatie met die persoon willen aangaan. Zij vinden emotionele aantrekkingskracht veel belangrijker dan fysieke aantrekkingskracht en zijn daarom bedachtzamer dan welk ander teken dan ook. Ze beginnen daarom vaak eerst een vriendschap met diegene en komen dan langzaam in de fase dat ze een relatie aangaan.
De Weegschaal is vaak een mooi en charmant mens. De Weegschaal is zeer romantisch en zal in casu Aquarius verwennen! Hoewel hij zich aangetrokken voelt tot intelligente mensen en partners, is hij ook op zoek naar de goed ogende partner. Lees verder —–>.

Schorpioen en Aquarius:

weekhoroscoop Waterman
Sterrenbeeld Schorpioen

De Waterman met zijn/haar gereserveerde passie en fantasie kan behoorlijk botsen met de daadkrachtige Schorpioen.
De uitdaging waarmee de Waterman en de Schorpioen in hun relatie het meest worden geconfronteerd, is hun onvermogen om met elkaars emotionele behoeften in evenwicht te komen. Waar de Waterman het liefst afgesloten en bewaakt blijft, heeft de Schorpioen af ​​en toe expressiviteit nodig.
Dit kan problemen veroorzaken tussen de Waterman en de Schorpioen en de voortgang van hun relatie belemmeren. De onzekerheid en de daaruit voortvloeiende bescherming van de Schorpioen kan ook een probleem zijn in de drang naar vrijheid Lees verder —–>

Boogschutter en Aquarius:

weekhoroscoop Waterman
Sterrenbeeld Boogschutter

Als de Boogschutter op zoek gaat naar een vriend die zijn of haar vrije geest en optimistische kijk op het leven begrijpt, dan zou hij moeten overwegen om vriendschap te sluiten met een Waterman.
De Waterman heeft een enorme Boogschutter aanhankelijkheid en heeft gemakkelijker toegang tot hun langdurige vriendschap dan mensen met een ander sterrenbeeld.
Lees verder —–>

De weekhoroscoop Waterman laat zien wat je deze week kunt verwachten.

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse, Engelse of Duitse vrienden

http://horoscope-francais.fr

https://yourweeklyhoroscope.com

https://Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland
Copyright 2022 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje