https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Tweelingen

21 MEI - 20 JUNI
Tweelingen

De weekhoroscoop Tweelingen kun je ook opslaan met Ctrl-D.  Dan staat hij bij bij je bladwijzers.

 

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop Tweelingen
tot en met 7 oktober 2023


TWEELING
Een mannelijke of vrouwelijke Vissen in je omgeving verveelt je flink en dat stoort je dan ook mateloos. Hij of zij zit bovendien volledig op het verkeerde spoor en dat is veroorzaakt doordat je een keer of wat vriendelijk hebt geglimlacht en het idee is overgekomen, dat je er iets mee zou bedoelen.
Omdat je niet altijd met anderen in woorden communiceert, is die glimlach voor jou een vorm van communicatie, en dat wordt nu verkeerd begrepen. Die Vissen ziet dat als iets heel anders, terwijl het in het geheel niet jouw bedoeling was.
Welnu, trek dat nu maar eens recht. Daar heb je helemaal geen zin in, want de fout ligt helemaal niet aan jou maar aan die Vissen. Dit kon nog wel eens een vervelend staartje tot gevolg hebben.


Woordspelletjes spelen? https://woord-spelletjes.nl/
Kenmerken van de Tweelingen.
  • De heersende planeet: Mercurius
  • U bent een Lucht-teken. Net zoals de Weegschaal en de Waterman.
  • Sterke punten: Zachtaardig, aanhankelijk, nieuwsgierig, aanpasbaar, vermogen om snel te leren en ideeën uit te wisselen.
  • Zwakke punten: Zenuwachtig, inconsistent, besluiteloos.
  • Houdt van: Muziek, boeken, tijdschriften, chats met bijna iedereen, korte uitstapjes in de stad.
  • Houdt niet van: Alleen zijn, beperkt zijn, herhaling en routine.
  • Herkenbare kenmerken: expressief en snel van geest, vertegenwoordigt twee verschillende persoonlijkheden in één. Je weet bijna nooit zeker met welke je te maken hebt.
Wie past er bij de Tweelingen?

.


.

Ram en Tweelingen:

wie past er bij de tweelingen
Ram

De Ram past goed bij je. Jij geeft hem de lucht die je nodig hebt om het vuur van de Ram te laten branden. Dit is een geweldige match en je complimenteert elkaar vrijwel continu. Je hebt veel gemeen, en je zult merken dat je Ram minnaar je geweldig kan opwinden. Gejuich onder de wol!
Jullie behoefte aan communicatie is in evenwicht. De Ram is weliswaar gepassioneerder en avontuurlijker dan jij en de Ram maakt dat bij jou ook helemaal wakker.
Lees verder —–>
.


.

Stier en Tweelingen:

wie past er bij de tweelingen
Stier

Bij de Stier voelt de Tweelingen zich aanvankelijk aangetrokken door hun gezamenlijke levensvreugde. Beiden zijn eeuwige optimisten die tot ver in de volwassenheid doorgaan en een kinderlijk gevoel van avontuur houden.
Lees verder —–>
.


.

Tweelingen en Tweelingen:

Tweelingen
Tweelingen

Jullie zijn beiden nogal rusteloos en jullie kunnen wat minder stabiel zijn met elkaar. In veel opzichten is deze relatie veel meer geschikt om geen lovers van elkaar te zijn,
Beiden hebben een hectische levensstijl en de kans is daarom groot dat je op de lange termijn weinig tijd voor elkaar hebt.
Twee Tweelingen begrijpen elkaar anderzijds beter dan ieder ander koppel, maar het kan ook voelen alsof er vier mensen in de relatie zijn. Tweeling1 en Tweeling 2 en dan van twee kanten.
Lees verder —–>

In de weekhoroscoop Tweelingen lees je wat deze week voor je in petto heeft.

error: Content is protected !!