https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Tweelingen

21 MEI - 20 JUNI
Tweelingen

De weekhoroscoop Tweelingen kun je ook opslaan met Ctrl-D.  Dan staat hij bij bij je bladwijzers.

 

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop Tweelingen
tot en met 16 december 2023


TWEELING
Met die Schorpioen, voor wie je een meer dan gewone interesse hebt, kun je als in het algemeen niet echt goed overweg en je hebt dat vast al eens ervaren. Echter, de mens, met het sterrenbeeld Schorpioen, trekt jou fysiek altijd weer aan. Het is een mooi voorbeeld van de emotie, die de ratio overheerst. Je weet dat het eigenlijk niet kan, maar jouw emoties en de aantrekkingskracht van de Schorpioen zijn samen sterker dan de ratio.
Desondanks houd je grote aandacht voor jouw werk. Kennelijk word je niet afgeleid door opborrelende erotische gevoelens. Sterker, je bent super gemotiveerd aan het werk en je boekt één van deze weken eveneens een heel mooi resultaat met jouw hobby.
Let wel een beetje op in het verkeer. Soms heeft het verkeer van links voorrang.
Kenmerken van de Tweelingen.
  • De heersende planeet: Mercurius
  • U bent een Lucht-teken. Net zoals de Weegschaal en de Waterman.
  • Sterke punten: Zachtaardig, aanhankelijk, nieuwsgierig, aanpasbaar, vermogen om snel te leren en ideeën uit te wisselen.
  • Zwakke punten: Zenuwachtig, inconsistent, besluiteloos.
  • Houdt van: Muziek, boeken, tijdschriften, chats met bijna iedereen, korte uitstapjes in de stad.
  • Houdt niet van: Alleen zijn, beperkt zijn, herhaling en routine.
  • Herkenbare kenmerken: expressief en snel van geest, vertegenwoordigt twee verschillende persoonlijkheden in één. Je weet bijna nooit zeker met welke je te maken hebt.
Wie past er bij de Tweelingen?

.


.

Ram en Tweelingen:

wie past er bij de tweelingen
Ram

De Ram past goed bij je. Jij geeft hem de lucht die je nodig hebt om het vuur van de Ram te laten branden. Dit is een geweldige match en je complimenteert elkaar vrijwel continu. Je hebt veel gemeen, en je zult merken dat je Ram minnaar je geweldig kan opwinden. Gejuich onder de wol!
Jullie behoefte aan communicatie is in evenwicht. De Ram is weliswaar gepassioneerder en avontuurlijker dan jij en de Ram maakt dat bij jou ook helemaal wakker.
Lees verder —–>
.


.

Stier en Tweelingen:

wie past er bij de tweelingen
Stier

Bij de Stier voelt de Tweelingen zich aanvankelijk aangetrokken door hun gezamenlijke levensvreugde. Beiden zijn eeuwige optimisten die tot ver in de volwassenheid doorgaan en een kinderlijk gevoel van avontuur houden.
Lees verder —–>
.


.

Tweelingen en Tweelingen:

Tweelingen
Tweelingen

Jullie zijn beiden nogal rusteloos en jullie kunnen wat minder stabiel zijn met elkaar. In veel opzichten is deze relatie veel meer geschikt om geen lovers van elkaar te zijn,
Beiden hebben een hectische levensstijl en de kans is daarom groot dat je op de lange termijn weinig tijd voor elkaar hebt.
Twee Tweelingen begrijpen elkaar anderzijds beter dan ieder ander koppel, maar het kan ook voelen alsof er vier mensen in de relatie zijn. Tweeling1 en Tweeling 2 en dan van twee kanten.
Lees verder —–>

In de weekhoroscoop Tweelingen lees je wat deze week voor je in petto heeft.