https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Stier

20 APR - 20 MEI
Stier
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

weekhoroscoop stier

Weekhoroscoop Stier

tot en met 28 januari 2023

STIER
Het is deze week gunstig om een aantal problemen rond een hypotheek lening definitief op te gaan lossen,. Je denkt soms te veel en te ver door, terwijl er mogelijkheden direct voor het grijpen liggen.
Allereerst moet je de problemen eerst inventariseren. Dat houdt in dat je zowel het aantal als de moeilijkheidsfactor ervan moet bepalen. Dat geeft een antwoord op de vragen: Welke problemen heb je? En hoe moeilijk zijn ze op te lossen?
Los eerst de makkelijkste op en dan blijven er nog maar enkele over. Bedenk hoe het opgelost moet worden en ga domweg aan het werk.
Maar los van dat alles kan jouw liefdesleven een behoorlijk heftig komend weekend tegemoet zien. Pass je wel op, want alleen handen wassen helpt dan even niet.
Kenmerken van de Stier
  • Heersende planeet:  Venus
  • Een Aardeteken. Net zoals de Maagd en de Steenbo
  • Sterke punten: Betrouwbaar, geduldig, praktisch, toegewijd, verantwoordelijk, stabiel.
  • Zwakke punten: Eigenwijs, bezitterig, compromisloos.
  • Houdt van: Tuinieren, koken, muziek, romantiek, kleding van hoge kwaliteit, werken met handen.
  • Houdt niet van: Plotselinge veranderingen, complicaties, onveiligheid van welke aard dan ook, synthetische stoffen.
  • Uiterlijke kenmerken: een compact en stevig lichaam, vierkante schouders en een sterke tot wel stevige nek. Goed gevormde en gespierde benen met vaak bredere voeten lichaam. Het gezicht van de Stier heeft afgeronde hoeken.

Lees jouw daghoroscoop eens in het Engels! Klik hier!

Of in het Duits! Klik hier

Wie passen er bij de Stier? (Taurus)

.


.

Kreeft en Stier:
Weekhoroscoop Stier
Kreeft

De Taurus kan ook zeer compatibel zijn met de watertekens Kreeft en Vissen, omdat deze emotionele tekens kunnen helpen de zachtere kant van de Stier naar voren te brengen. Met de Kreeft is de relatie als een passende pantoffel, want de Kreeft waardeert jouw erotische en attente liefdesstijl volledig. Over het algemeen is dit waarschijnlijk een bijna perfecte match voor jullie beiden. Grijp het met beide handen en laat niet los!

.


.

Leeuw en Stier:
Weekhoroscoop Stier
Leeuw

Hij is een aardeteken waar de Leeuw veel harmonieuze energie mee heeft. De gevoelige kant van Stier kan veel warme, vage gevoelens in de relatie met de Leeuw brengen. De Stier is betrouwbaar en zal nooit plotseling dingen veranderen of plannen wijzigen en de Leeuw stelt dat op prijs. Wanneer een relatie tussen hun serieus wordt, zetten jullie allebei alles in het werk om het te laten slagen.
Echter, de Leeuw houdt van het goede leven en de Stier zal aardse geneugten zoals lekker eten of bubbelbaden nooit voorbij laten gaan. Je zou denken dat deze twee een band zouden kunnen hebben over hun gedeelde liefde voor luxe, maar omdat Leeuw en Stier beide vaste tekens zijn, kunnen ze voortdurend met elkaar in aanvaring kunnen komen.
De Stier wordt geregeerd door Venus, de planeet van decadentie en liefde. Natuurlijk, de Stier houdt van het idee van romantiek, maar ze nemen toewijding absoluut serieus. De Leeuw daarentegen wordt meer geregeerd door de vurige passie van de zon. Dit gewaagde teken is charmant in sociale omgevingen, maar ze kunnen een beetje een controlefreak zijn.
.


.

Maagd en Stier
weekhoroscoop Stier
Maagd

Omdat zij twee aardetekens zijn, is de basis voor een relatie aanwezig. Ondanks dat deze twee tekens verschillend genoeg zijn om elkaar te leren kennen, lijken ze niet genoeg op elkaar om een langdurige relatie aan te gaan. En als ze die relatie met elkaar aangaan, kunnen ze stevig met elkaar botsen. Ze zijn beiden zeer kritisch ze hebben de neiging om te denken dat ze altijd gelijk hebben. De Maagd heeft weliswaar minder probleem om iets toe te geven, maar de Stier is veel koppiger. En als je het tegen hem opneemt, kun je maar beter hun koppigheid vermijden.
Het kritische karakter van de Maagd kan goed bedoeld zijn, maar ze houden niet altijd rekening met de gevoelens van anderen. De weigering van de Stier om toe te geven, kan voortdurend een heftige strijd tussen deze twee veroorzaken.

Lees verder —–>

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse, Engelse of Duitse vrienden

http://horoscope-francais.fr

https://yourhoroscopes.com

https://Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland

Copyright 2023 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje