https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Stier

20 APR - 20 MEI
Sterrenbeeld Stier
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Deel je weekhoroscoop Stier!

Weekhoroscoop Stier

tot en met 8 oktober 2022

STIER
De emoties kunnen deze week hoog oplopen en dat komt met name door een conflict op jouw werk. Sommige collega's zijn weinig coöperatief en denken uitsluitend aan zichzelf. Let echter op de Weegschaal in die groep, want hij lijkt zeer assertief naar jou toe, maar hij streeft in feite hetzelfde doel na als jij. In ieder geval word jouw geduld danig op de proef gesteld.
Met de romantiek is het al niet anders. Ook daar wordt deze week jouw geduld op de proef gesteld, maar wees niet bang dat uitstel tot afstel leidt. Het komt allemaal op zijn pootjes terecht.
Gebruik je contacten goed om je netwerk in zowel jouw zakelijke als jouw privé contacten uit te breiden. Het lukt je echt deze week om daar een begin mee te maken.
Rond de 5de november, zal het plaatje compleet zijn.

Brillendoekjes bedrukken

Kenmerken van de Stier

Heersende planeet:  Venus
Een Aardeteken. Net zoals de Maagd en de Steenbok
Sterke punten: Betrouwbaar, geduldig, praktisch, toegewijd, verantwoordelijk, stabiel.
Zwakke punten: Eigenwijs, bezitterig, compromisloos.
Houdt van: Tuinieren, koken, muziek, romantiek, kleding van hoge kwaliteit, werken met handen.
Houdt niet van: Plotselinge veranderingen, complicaties, onveiligheid van welke aard dan ook, synthetische stoffen.
Uiterlijke kenmerken: een compact en stevig lichaam, vierkante schouders en een sterke tot wel stevige nek. Goed gevormde en gespierde benen met vaak bredere voeten lichaam. Het gezicht van de Stier heeft afgeronde hoeken.

weekhoroscoop Stier
Sterrenbeeld Stier
Wie passen er bij de Stier? (Taurus)

Kreeft en Taurus:

weekhoroscoop Stier
Sterrenbeeld Kreeft

De Taurus kan ook zeer compatibel zijn met de watertekens Kreeft en Vissen, omdat deze emotionele tekens kunnen helpen de zachtere kant van de Stier naar voren te brengen. Met de Kreeft is de relatie als een passende pantoffel. Je erotische en attente liefdesstijl zal volledig worden gewaardeerd door deze emotionele en gevoelige Kreeft. Over het algemeen is dit waarschijnlijk een bijna perfecte match voor jullie beiden. Grijp het met beide handen en laat niet los!

De Weekhoroscoop Stier geeft aan wat je deze week zou kunnen verwachten.

Leeuw en Taurus:

weekhoroscoop Stier
Sterrenbeeld Leeuw

De Stier is een aardeteken waar de Leeuw veel harmonieuze energie mee heeft. De gevoelige kant van Stier kan veel warme, vage gevoelens in de relatie met de Leeuw brengen. De Stier is betrouwbaar en zal nooit plotseling dingen veranderen of plannen wijzigen, wat de Leeuw op prijs stelt. Wanneer een relatie tussen de Leeuw en een Stier serieus wordt, zetten jullie allebei alles in het werk om het te laten slagen.
Echter, De Leeuw houdt van het goede leven en de Stier zal aardse geneugten zoals lekker eten of bubbelbaden nooit voorbij laten gaan. Je zou denken dat deze twee een band zouden kunnen hebben over hun gedeelde liefde voor luxe, maar omdat Leeuw en Stier beide vaste tekens zijn, kunnen ze voortdurend met elkaar in aanvaring kunnen komen.
De Stier wordt geregeerd door Venus, de planeet van decadentie en liefde. Natuurlijk, de Stier houdt van het idee van romantiek, maar ze nemen toewijding absoluut serieus. De Leeuw daarentegen wordt meer geregeerd door de vurige passie van de zon. Dit gewaagde teken is charmant in sociale omgevingen, maar ze kunnen een beetje een controlefreak zijn.

Maagd en Taurus:

weekhoroscoop Stier
Sterrenbeeld Maagd

Omdat zij twee aardetekens zijn, is de basis voor een relatie aanwezig. Ondanks dat deze twee tekens verschillend genoeg zijn om elkaar te leren kennen, lijken ze niet genoeg op elkaar om een langdurige relatie aan te gaan. En als ze die relatie met elkaar aangaan, kunnen ze stevig met elkaar botsen. Ze zijn beiden zeer kritisch ze hebben de neiging om te denken dat ze altijd gelijk hebben. De Maagd heeft er weliswaar minder probleem mee om iets toe te geven. De Stier is veel koppiger. En als je het tegen hem opneemt, kun je maar beter hun koppigheid vermijden.
Het kritische karakter van de Maagd kan goed bedoeld zijn, maar ze houden niet altijd rekening met de gevoelens van anderen. De weigering van de Taurus om toe te geven, kan voortdurend een heftige strijd tussen deze twee veroorzaken.

Lees verder —–>

De Weekhoroscoop Stier geeft een beetje aan wat er deze week is te verwachten voor hem / haar.

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse, Engelse of Duitse vrienden

http://horoscope-francais.fr

https://yourweeklyhoroscope.com

https://Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland
Copyright 2022 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje