https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Steenbok

22 DEC - 19 JAN
Sterrenbeeld Steenbok
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Deel de weekhoroscoop Steenbok!

Weekhoroscoop Steenbok

tot en met 8 oktober 2022

STEENBOK
Een Tweelingen en een goedogende Leeuw in jouw omgeving dagen je uit. Ga er niet op in, want ze hebben geen goede bedoelingen met je.
Daarentegen heeft een Kreeft zeer liefdevolle gevoelens voor je. Je vindt die Kreeft wel aardig en je kunt ook goed met hem of haar overweg, maar meer dan dat is er niet aan de hand.
Je bouwt liever een goede vriendschap met die Kreeft op dan dat je een liefdesavontuur met hem of haar aangaat.
Als je al een relatie hebt, moet je overigens wel voorzichtig zijn, want niet iedereen zal hetzelfde voelen en denken over die vriendschap als jij!
Enige fysieke actie kan geen kwaad voor jouw conditie!
Let op jouw hart! Overdrachtelijk gezien gaat het daar wel goed mee.
Kenmerken van de Steenbok

De heersende planeet is: Saturnus
Deze mens is een Aardeteken. Net zoals de Stier en de Maagd
Sterke punten: Verantwoordelijk, gedisciplineerd, zelfbeheersing, goede managers.
Zwakke punten: Betweter, meedogenloos, neerbuigend, het ergste verwachtend.
Houdt van: Familie, traditie, muziek, ingetogen status, kwaliteitsvol vakmanschap.
Houdt niet van: Bijna alles op een gegeven moment.

De weekhoroscoop Steenbok geeft aan wat je deze week mag verwachten.

weekhoroscoop Steenbok
Sterrenbeeld Steenbok
Wie passen er bij de Steenbok?

Maagd en Steenbok:

weekhoroscoop Steenbok
Sterrenbeeld Maagd

Ondanks een paar verschillen tussen de twee tekens, kan de seksuele overeenkomst van de Maagd en de Steenb. als het erop aankomt, als meer dan goed worden bestempeld. Zij zijn beide aardetekens waardoor ze een beetje stram en stijfjes zijn tijdens hun seksuele activiteiten. Als ze hier overheen kunnen komen, kan het toch spannend zijn tussen deze twee. Als aardetekens hebben ze ook het geduld dat nodig is om aan elkaars fysieke aanwezigheid in de echtelijke sponde te wennen. Hierdoor kunnen ze hun seksuele intimiteit ontwikkelen, wat uiterst belangrijk is voor hen.
De Maagd staat bekend om zijn of haar communicatieve vaardigheden. De Steenbok is uiterst ijverig en nauwgezet in zijn of haar werk. Dit maakt de vriendschapsband tussen hen ongelooflijk goed. In een vriendschap tussen hen brengt de Maagd virtuositeit en de Steenbok neemt de leiding over het daarmee samenhangende werk en motiveert iedereen mee te doen om het doel te bereiken. Lees verder ——>

Weegschaal en Steenbok:

weekhoroscoop Steenbok
Sterrenbeeld Weegschaal

De overeenkomsten van de Weegschaal en de Steenb. zijn laag. Deze twee tekens hebben verschillende waarden en prioriteiten. De Weegschaal geeft veel om hoe de wereld ze ziet en ziet al het onrecht. De Steenbok kan het nauwelijks iets schelen wat iemand denkt. Hoewel deze twee tekens sterke verschillen hebben, kunnen ze een relatie laten werken zolang ze er moeite voor doen. De Weegschaal is een luchtteken dat wordt geregeerd door de planeet Venus. Ze vinden dat de wereld een eerlijke plek moet zijn waar iedereen gelijk wordt behandeld. Ze kunnen niet tegen pesten en evenmin tegen racisme. Ze hebben niets met conflicten. Ze vertellen misschien leugens om de vrede te bewaren.
De Steenbok is een aardeteken en wordt geregeerd door de planeet Saturnus. Steenbokken zijn trots en hebben veel verantwoordelijkheid. De Steenbok is voortdurend aan het werk voor later. Ze nemen hun verantwoordelijkheid serieus. Ze Lees verder ——>

Schorpioen en Steenbok:

weekhoroscoop Steenbok
Sterrenbeeld Schorpioen

De Steenbok is voorzichtig en de Schorpioen peinzend en het duurt even voordat ze zich op hun gemak voelen bij elkaar. Hoewel ze niet de snelste zijn om te vertrouwen en te delen, zullen deze twee tekens ontdekken dat ze een diepgaande verbinding met elkaar kunnen hebben.
Er kan veel worden gezien als zij samenkomen. De lessen die ze leren, hoewel soms moeilijk te volgen, zijn de moeite waard om te aanschouwen. Van de Steenbok kan de Schorpioen leren om zijn/haar oververhitte emoties onder controle te krijgen. De Steenb. moet echter oppassen dat hij/zij niet te oppervlakkig lijkt bij het uiten van kritiek op de Schorpioen. Losse opmerkingen ….

Lees verder ——>

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse, Engelse of Duitse vrienden

http://horoscope-francais.fr

https://yourweeklyhoroscope.com

https://Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland
Copyright 2022 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje