https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop Ram

21 MRT - 19 APR
Ram
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

weekhoroscoop ram

Weekhoroscoop Ram

tot en met 28 januari 2023

RAM
Ga een paar dagen wat vroeger naar je bed. Als je uitgerust bent, word je creatiever in het oplossen van de dagelijkse problemen. Dat kan voor je werk goed zijn, maar zeker voor de privé problemen, die soms uiterst hardnekkig in je leven blijven voorkomen en waar je eigenlijk nooit aan went.
Ook de slaapt gemiddeld een derde deel van zijn leven en als jij daar onder zit, is dat net zo kwalijk als dat je veel langer slaapt.
Je doet er deze week verstandig aan om pas op te staan als je je fit voelt en te weten dat je die hele dag goed genoeg voelt om alles te doen wat je moet doen.
Als je te lang en te vaak in je bed blijft liggen, heeft dat tot gevolg dat je onderbroken gaat slapen en ook oppervlakkiger slaapt.
Door wat lichamelijke oefeningen te doen, zal je beter slapen. Let daar deze week eens op!
Kenmerken van de Ram
  • Sterke punten: moed, vastberadenheid, vertrouwen, enthousiasme.
  • Zwakke punten: ongeduld, domme argumenten, angst om keuzes te beperken.
  • Uiterlijke kenmerken van de Ram: Atletisch lichaam, jonge houding, initiatief nemen.
  • Houdt van: comfortabele kleding, het voortouw nemen, fysieke uitdagingen, individuele sporten.
  • Houdt niet van: inactiviteit, moeten wachten, stom werk doen.
  • De heersende planeet van Ram: Mars.

Lees jouw daghoroscoop eens in het Engels! Klik hier!

Of in het Duits! Klik hier

Wie passen er onder anderen bij de Ram?

.


.

Leeuw en Ram:

weekhoroscoop Ram
Leeuw

Je past uitstekend bij een Leeuw. Jullie zijn beiden vuurtekens. Dat houdt in dat jullie beiden kunnen vlammen, maar de vlammen doven ook weer net zo gemakkelijk en dan is alles koek en ei. Want blijven mokken is er voor geen van tweeën bij.
In potentie is dit een fantastische match. De Leeuw met de Ram zullen elkaar begrijpen zonder echte problemen. Jullie hebben persoonlijkheden die elkaar goed en gemakkelijk aanvullen. Maar jullie zijn beiden behoorlijk agressief, egoïstisch en gepassioneerd, maar bovenal leuk. Verder kunnen jullie elkaar continu inspireren en de zwakheden van de ander afdekken.
Lees verder —–>
.


.

Maagd en Ram:

weekhoroscoop Ram
Maagd


De Maagd lijkt een slechte reputatie op seksueel gebied te hebben en hij of zij wordt vaak afgeschilderd als de minst seksuele van alle tekens. Een Ram heeft een andere behoefte aan seksueel contact dan de Maagd. Hij kan ordinair beginnen en daar heeft de Maagd niets mee. Als de Ram er te onstuimig mee begint, geeft de Maagd niet thuis. En dan moeten de andere eigenschappen wel met elkaar in evenwicht zijn om deze relatie lang vol te houden.
Maar als het op hun emotionele compatibiliteit aankomt dan is de conclusie dat die beter is dan hun seksuele. Echter, omdat de Maagd meer een intellectueel teken is en de Ram liefde en seksuele aantrekkingskracht door elkaar haalt, is het niet gemakkelijk, zelfs moeilijk om een ​​goede emotionele band tussen hen te bereiken.
Lees verder —–>.
.


.

Weegschaal en Ram:

weekhoroscoop Ram
Weegschaal

In veel opzichten zijn jullie elkaars tegenpool. Dat kan tot zowel goede als slechte resultaten leiden, afhankelijk van hoe je het bekijkt en hoeveel elke partner bereid is compromissen te sluiten. Enerzijds geeft dat conflicten, maar anderzijds zal het niet zo snel saai zijn.
De Ram zal meer compromissen moeten sluiten dan dat de Weegschaal wil. En een compromis is niet altijd de oplossing.
Het goede nieuws is dat de erotiek tussen deze sterrenbeelden evenmin saai is! Jullie hebben de mogelijkheid om alle fantasieën van elkaar in te vullen.
Lees verder —–>

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse, Engelse of Duitse vrienden

http://horoscope-francais.fr

https://yourhoroscopes.com

https://Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland

Copyright 2023 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje