https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop Ram

21 MRT - 19 APR
Sterrenbeeld Ram
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Deel je weekhoroscoop Ram!

Weekhoroscoop Ram

tot en met 8 oktober 2022

RAM
De afgelopen weken heb je genoeg stress te verwerken gehad en je merkt dat je in de loop van deze week in rustiger vaarwater terecht bent gekomen. Daarbij voel je tegelijkertijd, dat je door al die stress en zorgen wederom sterker bent geworden en die mentale kracht zal je in de komende maanden dubbel en dwars nodig hebben.
In de afgelopen maanden was het in de liefde al niet anders. Je droomde er zo af en toe van om samen met een partner bezweet van een heftig liefdesavontuur onder de douche te staan, maar je stond er telkens weer alleen onder.
Ook daardoor ben je sterker geworden, maar je was waarschijnlijk liever zwak gebleven.
Het komt goed Ram en je gaat er deze week al wat van merken!!
Kenmerken van de Ram

Sterke punten: moed, vastberadenheid, vertrouwen, enthousiasme.
Zwakke punten: ongeduld, domme argumenten, angst om keuzes te beperken.
Uiterlijke kenmerken van de Ram: Atletisch lichaam, jonge houding, initiatief nemen.
Houdt van: comfortabele kleding, het voortouw nemen, fysieke uitdagingen, individuele sporten.
Houdt niet van: inactiviteit, moeten wachten, stom werk doen.
De heersende planeet van Ram: Mars.

weekhoroscoop Ram

Wie passen er ondermeer bij de Ram?

Leeuw en Ram:

weekhoroscoop Ram
Sterrenbeeld Leeuw

 

Je past uitstekend bij een Leeuw. Jullie zijn beiden vuurtekens. Dat houdt in dat jullie beiden kunnen vlammen, maar de vlammen doven ook weer net zo gemakkelijk en dan is alles koek en ei. Want blijven mokken is er voor geen van tweeën bij.
In potentie is dit een fantastische match. De Leeuw met de Ram zullen elkaar begrijpen zonder echte problemen. Jullie hebben persoonlijkheden die elkaar goed en gemakkelijk aanvullen. Jullie zijn beiden behoorlijk agressief, egoïstisch en gepassioneerd, maar bovenal leuk. Jullie kunnen elkaar continu inspireren en de zwakheden van de ander afdekken.
Lees verder —–>

Maagd en Ram:

weekhoroscoop Ram
Sterrenbeeld Maagd


De Maagd lijkt een slechte reputatie op seksueel gebied te hebben en hij of zij wordt vaak afgeschilderd als de minst seksuele van alle tekens. De Ram heeft een andere behoefte aan seksueel contact dan de Maagd. De Ram kan ordinair beginnen en daar heeft de Maagd niets mee. Als de Ram er te onstuimig mee begint, geeft de Maagd niet thuis. En dan moeten de andere eigenschappen wel met elkaar in evenwicht zijn om deze relatie lang vol te houden.
Maar als het op hun emotionele compatibiliteit aankomt dan is de conclusie dat die beter is dan hun seksuele. Echter, omdat de Maagd meer een intellectueel teken is en de Ram liefde en seksuele aantrekkingskracht door elkaar haalt, is het niet gemakkelijk, zelfs moeilijk om een ​​goede emotionele band tussen hen te bereiken.
Lees verder —–>.

Weegschaal en Ram:

weekhoroscoop Ram
Sterrenbeeld Weegschaal

 

In veel opzichten zijn jullie elkaars tegenpool. Dat kan tot zowel goede als slechte resultaten leiden, afhankelijk van hoe je het bekijkt en hoeveel elke partner bereid is compromissen te sluiten. Enerzijds geeft dat conflicten, maar anderzijds zal het niet zo snel saai zijn.
In veel opzichten zal de Ram meer compromissen moeten sluiten dan dat de Weegschaal wil en om een compromis is niet altijd de oplossing daarvoor.
Het goede nieuws is dat de erotiek tussen deze sterrenbeelden evenmin saai is! Jullie hebben de mogelijkheid om alle fantasieën van elkaar in te vullen.
Lees verder —–>

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse, Engelse of Duitse vrienden

http://horoscope-francais.fr

https://yourweeklyhoroscope.com

https://Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland
Copyright 2022 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje