https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop Ram

21 MRT - 19 APR
Ram
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Deel je weekhoroscoop Ram!

Weekhoroscoop Ram

tot en met 10 december 2022

RAM
Deze week is een goede voor elke vorm van creativiteit. Ook als je geen creatief werk hebt, zal je deze week heel creatief zijn Ram.
Schilder of behang die ene kamer of gang eens en maak daarmee jouw huis aantrekkelijker. Je hebt deze week meer gevoel voor de esthetische kant van de omgeving.
Verder heb je emotioneel gezien in de komende weken zin iedereen uit je directe omgeving precies te vertellen wat je van hem of haar denkt. Of het nu aardig is of niet. Je bent strijdlustig en dat spoort jou aan ruzie met anderen te maken, hetgeen normaliter geheel tegen jouw aard is.
Probeer verstandig te zijn door ook een beetje naar die andere mensen uit jouw directe omgeving te luisteren. Soms is hun visie lang niet verkeerd. En beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Er zijn mensen om je heen die namelijk echt om je geven.
Kenmerken van de Ram
  • Sterke punten: moed, vastberadenheid, vertrouwen, enthousiasme.
  • Zwakke punten: ongeduld, domme argumenten, angst om keuzes te beperken.
  • Uiterlijke kenmerken van de Ram: Atletisch lichaam, jonge houding, initiatief nemen.
  • Houdt van: comfortabele kleding, het voortouw nemen, fysieke uitdagingen, individuele sporten.
  • Houdt niet van: inactiviteit, moeten wachten, stom werk doen.
  • De heersende planeet van Ram: Mars.

Lees jouw daghoroscoop eens in het Engels! Klik hier!

Of in het Duits! Klik hier

Wie passen er onder anderen bij de Ram?

.


.

Leeuw en Ram:

weekhoroscoop Ram
Leeuw

Je past uitstekend bij een Leeuw. Jullie zijn beiden vuurtekens. Dat houdt in dat jullie beiden kunnen vlammen, maar de vlammen doven ook weer net zo gemakkelijk en dan is alles koek en ei. Want blijven mokken is er voor geen van tweeën bij.
In potentie is dit een fantastische match. De Leeuw met de Ram zullen elkaar begrijpen zonder echte problemen. Jullie hebben persoonlijkheden die elkaar goed en gemakkelijk aanvullen. Maar jullie zijn beiden behoorlijk agressief, egoïstisch en gepassioneerd, maar bovenal leuk. Verder kunnen jullie elkaar continu inspireren en de zwakheden van de ander afdekken.
Lees verder —–>
.


.

Maagd en Ram:

weekhoroscoop Ram
Maagd


De Maagd lijkt een slechte reputatie op seksueel gebied te hebben en hij of zij wordt vaak afgeschilderd als de minst seksuele van alle tekens. Een Ram heeft een andere behoefte aan seksueel contact dan de Maagd. Hij kan ordinair beginnen en daar heeft de Maagd niets mee. Als de Ram er te onstuimig mee begint, geeft de Maagd niet thuis. En dan moeten de andere eigenschappen wel met elkaar in evenwicht zijn om deze relatie lang vol te houden.
Maar als het op hun emotionele compatibiliteit aankomt dan is de conclusie dat die beter is dan hun seksuele. Echter, omdat de Maagd meer een intellectueel teken is en de Ram liefde en seksuele aantrekkingskracht door elkaar haalt, is het niet gemakkelijk, zelfs moeilijk om een ​​goede emotionele band tussen hen te bereiken.
Lees verder —–>.
.


.

Weegschaal en Ram:

weekhoroscoop Ram
Weegschaal

In veel opzichten zijn jullie elkaars tegenpool. Dat kan tot zowel goede als slechte resultaten leiden, afhankelijk van hoe je het bekijkt en hoeveel elke partner bereid is compromissen te sluiten. Enerzijds geeft dat conflicten, maar anderzijds zal het niet zo snel saai zijn.
De Ram zal meer compromissen moeten sluiten dan dat de Weegschaal wil. En een compromis is niet altijd de oplossing.
Het goede nieuws is dat de erotiek tussen deze sterrenbeelden evenmin saai is! Jullie hebben de mogelijkheid om alle fantasieën van elkaar in te vullen.
Lees verder —–>

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse, Engelse of Duitse vrienden

http://horoscope-francais.fr

https://yourhoroscopes.com

https://Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland
jouwinternet.nl
Copyright 2022 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje