https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop Ram

21 MRT - 19 APR
Ram

De weekhoroscoop Ram kun je ook opslaan met Ctrl-D. Dan staat hij bij bij je bladwijzers.

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop Ram
tot en met 16 december 2023


RAM
Kijk deze weken eens goed naar je mail! Probeer te lezen wat de afzender echt bedoelt. Het lijkt op het eerste gezicht een alledaags niemendalletje, maar als je even doordenkt en wat vragen stelt, zal je zien dat er veel meer aan de hand is bij diegene, dan dat je veronderstelde.
Je zou eens een uitje aan het eind van de week moeten plannen en dan zo mogelijk iets anders gaan doen dan dat je normaliter doet. Je kunt jouw partner of gezin, als je die of dat hebt, verrassen en je zal allemaal vele weken of zelfs maanden met plezier aan terugdenken.
Geef die collega eens een compliment. Het lijkt alsof het gewoon is wat hij of zij altijd voor jou doet, maar dat is het absoluut niet. Dat mag je best eens laten merken.
Kenmerken van de Ram
  • Sterke punten: moed, vastberadenheid, vertrouwen, enthousiasme.
  • Zwakke punten: ongeduld, domme argumenten, angst om keuzes te beperken.
  • Uiterlijke kenmerken van de Ram: Atletisch lichaam, jonge houding, initiatief nemen.
  • Houdt van: comfortabele kleding, het voortouw nemen, fysieke uitdagingen, individuele sporten.
  • Houdt niet van: inactiviteit, moeten wachten, stom werk doen.
  • De heersende planeet van Ram: Mars.
Wie passen er onder anderen bij de Ram?

.


.

Leeuw en Ram:

weekhoroscoop Ram
Leeuw

Je past uitstekend bij een Leeuw. Jullie zijn beiden vuurtekens. Dat houdt in dat jullie beiden kunnen vlammen, maar de vlammen doven ook weer net zo gemakkelijk en dan is alles koek en ei. Want blijven mokken is er voor geen van tweeën bij.
In potentie is dit een fantastische match. De Leeuw met de Ram zullen elkaar begrijpen zonder echte problemen. Jullie hebben persoonlijkheden die elkaar goed en gemakkelijk aanvullen. Maar jullie zijn beiden behoorlijk agressief, egoïstisch en gepassioneerd, maar bovenal leuk. Verder kunnen jullie elkaar continu inspireren en de zwakheden van de ander afdekken.
Lees verder —–>
.


.

Maagd en Ram:

weekhoroscoop Ram
Maagd


De Maagd lijkt een slechte reputatie op seksueel gebied te hebben en hij of zij wordt vaak afgeschilderd als de minst seksuele van alle tekens. Een Ram heeft een andere behoefte aan seksueel contact dan de Maagd. Hij kan ordinair beginnen en daar heeft de Maagd niets mee. Als de Ram er te onstuimig mee begint, geeft de Maagd niet thuis. En dan moeten de andere eigenschappen wel met elkaar in evenwicht zijn om deze relatie lang vol te houden.
Maar als het op hun emotionele compatibiliteit aankomt dan is de conclusie dat die beter is dan hun seksuele. Echter, omdat de Maagd meer een intellectueel teken is en de Ram liefde en seksuele aantrekkingskracht door elkaar haalt, is het niet gemakkelijk, zelfs moeilijk om een ​​goede emotionele band tussen hen te bereiken.
Lees verder —–>.
.


.

Weegschaal en Ram:

weekhoroscoop Ram
Weegschaal

In veel opzichten zijn jullie elkaars tegenpool. Dat kan tot zowel goede als slechte resultaten leiden, afhankelijk van hoe je het bekijkt en hoeveel elke partner bereid is compromissen te sluiten. Enerzijds geeft dat conflicten, maar anderzijds zal het niet zo snel saai zijn.
De Ram zal meer compromissen moeten sluiten dan dat de Weegschaal wil. En een compromis is niet altijd de oplossing.
Het goede nieuws is dat de erotiek tussen deze sterrenbeelden evenmin saai is! Jullie hebben de mogelijkheid om alle fantasieën van elkaar in te vullen.
Lees verder —–>