https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Maagd

23 AUG - 22 SEP
Maagd

De weekhoroscoop Maagd kun je ook opslaan met Ctrl-D.  Dan staat hij bij bij je bladwijzers.

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop Maagd
tot en met 7 oktober 2023


MAAGD
Iemand met het teken Weegschaal weet je wakker te schudden en jou in een stoeipoes of stoeiende kater te veranderen.
Dat is nogal wat, want je bent niet altijd in voor een tussentijdse wilde, hartstochtelijke, misschien wel buitenechtelijke relatie.
Deze Weegschaal is echter wel iemand naar jouw hart.
Je laat alle remmingen varen en je blijkt een fantastische minnaar c.q. minnares te zijn.
Voorlopig hoef je nog even niet te kiezen, maar als het toch zover mocht komen, dan heb je een probleem, want kiezen in zo’n situatie is niet je sterkste kant. Houd er rekening mee dat deze relatie wel tot april kan duren.
Met jouw werk kan het de komende tijd niet verkeerd gaan. Je bent goed op dreef en jouw initiatieven worden zeer op prijs gesteld door collega’s en ‘bazen’.


Woordspelletjes spelen? https://woord-spelletjes.nl/
Kenmerken van de Maagd
  • De heersende planeet is: Mercurius
  • De Maagd is met de Stier en de Steenbok een Aardeteken.
  • Sterke punten: Loyaal, analytisch, vriendelijk, hardwerkend, praktisch.
  • Zwakke punten: Verlegenheid, zorgen, overdreven kritisch op zichzelf en anderen, allemaal werk en geen spel.
  • Houdt van: Dieren, gezond eten, boeken, natuur, netheid.
  • De Maagd houdt niet van: Onbeschoftheid, hulp vragen, centraal staan.

Klik hieronder om de dag horoscoop en de geboorte horoscoop van de Maagd te kunnen lezen of kijk welke sterrenbeelden er goed en minder goed bij de Maagd passen. Dat zijn niet alleen de andere aardetekens, Steenbok en Stier! Ook andere sterrenbeelden passen heel goed bij de Maagd.
Tot zover de weekhoroscoop Maagd. Volgende week is er weer een nieuwe.

Bij wie past die Maagd ondermeer?

Stier en Maagd:
Maagd
Maagd

Omdat de Stier en de Maagd twee aardetekens zijn, is de basis voor een relatie aanwezig. Ondanks dat deze twee tekens verschillend genoeg zijn om elkaar te leren kennen, lijken ze niet genoeg op elkaar om een langdurige relatie aan te gaan. En als ze die relatie met elkaar aangaan, kunnen ze stevig met elkaar botsen. Ze zijn beiden zeer kritisch ze hebben de neiging om te denken dat ze altijd gelijk hebben. De Maagd
Lees verder —->

Hierboven lees je de weekhoroscoop Maagd!

Tweelingen en Maagd:
Maagd
Tweelingen

De ambitie van de Maagd kan wonderen doen om de Tweelingen te motiveren, die is namelijk heel vaak op veel fronten in de war. Maagden kunnen zelfs na een kleine tegenslag heel streng voor zichzelf zijn. Dit is waar hun Tweelingen partner hen veel helpt door hen naar het grotere geheel laat kijken. De Tweelingen brengt opwinding in het leven van de Maagd, terwijl ze de Maagd leert waarom het belangrijk is
Lees verder ——>

Kreeft en Maagd:
Maagd
Kreeft

De Maagd kletst de oren van de kop van de Kreeft. Daar moet hij of wel tegen kunnen of het voortdurend pareren. De Maagd kan met de Kreeft een zeer harmonieus koppel zijn, waarbij je het beste in de ander naar boven haalt. Jullie hebben veel gemeen en jullie zullen elkaar intuïtief begrijpen en de steun en stabiliteit bieden die jullie beiden nodig hebben. In tegenstelling tot sommige partners is de Maagd een persoon die consequent het zelfvertrouwen van de Kreeft zal versterken.
Jullie voelen je allebei graag nodig, geborgen en geliefd en zullen dit aan elkaar geven. Jullie houden ook allebei van Lees verder  ——>

error: Content is protected !!