https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Leeuw

23 JUL - 22 AUG
Leeuw
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

weekhoroscoop leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

tot en met 28 januari 2023

LEEUW
Er nadert een verjaardag in je familie of kennissenkring. Je moet al die dagen eens goed noteren op een verjaardagskalender of je verjaardagskalender eens bijwerken. Elektronisch kan dat inmiddels heel goed en je wordt dan zelfs gewaarschuwd als er een over een paar dagen een verjaardag is.
Ondanks dat je geheugen niet slecht is, het is zelfs wel behoorlijk goed, zal je deze week zien dat zo’n elektronisch geheugen middeltje een welkome aanvulling is van je eigen geheugen.
In je privé leven heb je vooral behoefte die nieuwe man of vrouw in jouw omgeving te hebben, die sinds kort jouw pad kruist. Hij of zij kwam ook wel echt op tijd. Je geniet met volle teugen van deze situatie. De mensen uit jouw omgeving zien aan je dat je weer plezier hebt in het leven.
Welke sterrenbeelden passen bij de Leeuw.

Ram en Leeuw:

Leeuw
Ram

Je past uitstekend bij een Leeuw. Jullie zijn beiden vuurtekens. Dat houdt in dat jullie beiden kunnen vlammen, maar de vlammen doven ook weer net zo gemakkelijk en dan is alles koek en ei. Want blijven mokken is er voor geen van tweeën bij.
In potentie is dit een fantastische match. De Leeuw met de Ram zullen elkaar begrijpen zonder echte problemen. Jullie hebben persoonlijkheden die elkaar goed en gemakkelijk aanvullen. Beiden zijn behoorlijk agressief, egoïstisch en gepassioneerd, maar bovenal  leuk. Jullie kunnen elkaar continu inspireren en de zwakheden van de ander afdekken.
Lees verder—–>

Tweelingen en Leeuw:

Leeuw
Tweelingen

Deze twee kunnen gemakkelijk de aandacht van anderen trekken zodra ze de kamer binnenkomen. Het is dus niet verwonderlijk als ze elkaar in het hart weten te boeien. De Tweelingen neemt de ondersteunende rol en ondersteunt haar Leeuw perfect.
Ze passen seksueel heel goed bij elkaar, want de Tweelingen geeft hun relatie

Lees verder ——>

De Leeuw
  • De heersende planeet is: de Zon
  • De Leeuw is een Vuurteken. Samen met de Boogschutter en de Ram.
  • Sterke punten: Creatief, gepassioneerd, gul, warmhartig, vrolijk, humoristisch.
  • Zwakke punten: Arrogant, koppig, egocentrisch, lui, inflexibel.
  • Houdt van: Theater, vakantie nemen, bewonderd worden, dure dingen, felle kleuren, plezier met vrienden.
  • Houdt niet van: Genegeerd worden, geconfronteerd worden met moeilijke realiteit, niet behandeld worden als een koning of koningin.
  • De Leeuw is een geboren leider. Ze zijn dramatisch, creatief, zelfverzekerd, dominant en extreem moeilijk te weerstaan.
  • Uiterlijke kenmerken van de Leeuw: Vaak langer haar aan de zijkanten van het hoofd dat dan naar achteren is gekamd, zoals de Leeuwen in de natuur.
    Mannen hebben graag de bovenste knoopjes van hun overhemd los met een grote (gouden) ketting met aanhangsel om hun nek, die tussen het borsthaar je tegemoet treedt.

Lees jouw daghoroscoop eens in het Engels! Klik hier!

Of in het Duits! Klik hier

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse, Engelse of Duitse vrienden

http://horoscope-francais.fr

https://yourhoroscopes.com

https://Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland

Copyright 2023 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje