https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Leeuw

23 JUL - 22 AUG
Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw. Het zou leuk zijn als je deze week wordt gebeld door de Lotto of Staatsloterij, omdat je de Jackpot hebt gewonnen.

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop Leeuw
tot en met 7 oktober 2023


LEEUW
Deze week zal je helemaal opbloeien. Je wordt gevraagd om mensen in nood te helpen en je geeft er graag gehoor aan. Je bent deze en komende weken veel bezig met het helpen van anderen.
Daar zit wel het gevaar in dat je hulp voor alles en nog wat wordt ingeroepen en dat je daardoor veel te veel van je lichaam gaat vergen, terwijl je alleen maar even een handje wilde helpen en niet de complete taak wilde overnemen. Je loopt het risico dat je andere zaken verwaarloost en dat moet je wel voorkomen.
Laat je niet manipuleren!


Woordspelletjes spelen? https://woord-spelletjes.nl/
Welke sterrenbeelden passen bij de Leeuw.

Ram en Leeuw:

Leeuw
Ram

Je past uitstekend bij een Leeuw. Jullie zijn beiden vuurtekens. Dat houdt in dat jullie beiden kunnen vlammen, maar de vlammen doven ook weer net zo gemakkelijk en dan is alles koek en ei. Want blijven mokken is er voor geen van tweeën bij.
In potentie is dit een fantastische match. De Leeuw met de Ram zullen elkaar begrijpen zonder echte problemen. Jullie hebben persoonlijkheden die elkaar goed en gemakkelijk aanvullen. Beiden zijn behoorlijk agressief, egoïstisch en gepassioneerd, maar bovenal  leuk. Jullie kunnen elkaar continu inspireren en de zwakheden van de ander afdekken.
Lees verder—–>

Tweelingen en Leeuw:

Leeuw
Tweelingen

Deze twee kunnen gemakkelijk de aandacht van anderen trekken zodra ze de kamer binnenkomen. Het is dus niet verwonderlijk als ze elkaar in het hart weten te boeien. De Tweelingen neemt de ondersteunende rol en ondersteunt haar Leeuw perfect.
Ze passen seksueel heel goed bij elkaar, want de Tweelingen geeft hun relatie

Lees verder ——>

De Leeuw
  • De heersende planeet is: de Zon
  • De Leeuw is een Vuurteken. Samen met de Boogschutter en de Ram.
  • Sterke punten: Creatief, gepassioneerd, gul, warmhartig, vrolijk, humoristisch.
  • Zwakke punten: Arrogant, koppig, egocentrisch, lui, inflexibel.
  • Houdt van: Theater, vakantie nemen, bewonderd worden, dure dingen, felle kleuren, plezier met vrienden.
  • Houdt niet van: Genegeerd worden, geconfronteerd worden met moeilijke realiteit, niet behandeld worden als een koning of koningin.
  • De Leeuw is een geboren leider. Ze zijn dramatisch, creatief, zelfverzekerd, dominant en extreem moeilijk te weerstaan.
  • Uiterlijke kenmerken van de Leeuw: Vaak langer haar aan de zijkanten van het hoofd dat dan naar achteren is gekamd, zoals de Leeuwen in de natuur.
    Mannen hebben graag de bovenste knoopjes van hun overhemd los met een grote (gouden) ketting met aanhangsel om hun nek, die tussen het borsthaar je tegemoet treedt.
error: Content is protected !!