https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Leeuw

23 JUL - 22 AUG
Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw. Het zou leuk zijn als je deze week wordt gebeld door de Lotto of Staatsloterij, omdat je de Jackpot hebt gewonnen.

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop Leeuw
tot en met 16 december 2023


LEEUW
Deze week bekijk je alles door een roze bril. Het leven lacht je toe. Je kunt het haast niet geloven, maar toch is het zo.
Look on the bright side of life! Zo goed is het de laatste jaren nog niet geweest.
Een vrolijke buurman of -vrouw kan je zelfs op een roze wolk zetten. Je moet wel realistisch blijven en alles op zijn waarde blijven inschatten, maar wat jouw buurman of -vrouw wil, is wellicht even te veel van het goede.
Laat het niet uit de hand lopen, want je zal nog lange tijd op die plaats wonen.
Ga joggen of wandelen om het hoofd wat helderder te krijgen!
Welke sterrenbeelden passen bij de Leeuw.

Ram en Leeuw:

Leeuw
Ram

Je past uitstekend bij een Leeuw. Jullie zijn beiden vuurtekens. Dat houdt in dat jullie beiden kunnen vlammen, maar de vlammen doven ook weer net zo gemakkelijk en dan is alles koek en ei. Want blijven mokken is er voor geen van tweeën bij.
In potentie is dit een fantastische match. De Leeuw met de Ram zullen elkaar begrijpen zonder echte problemen. Jullie hebben persoonlijkheden die elkaar goed en gemakkelijk aanvullen. Beiden zijn behoorlijk agressief, egoïstisch en gepassioneerd, maar bovenal  leuk. Jullie kunnen elkaar continu inspireren en de zwakheden van de ander afdekken.
Lees verder—–>

Tweelingen en Leeuw:

Leeuw
Tweelingen

Deze twee kunnen gemakkelijk de aandacht van anderen trekken zodra ze de kamer binnenkomen. Het is dus niet verwonderlijk als ze elkaar in het hart weten te boeien. De Tweelingen neemt de ondersteunende rol en ondersteunt haar Leeuw perfect.
Ze passen seksueel heel goed bij elkaar, want de Tweelingen geeft hun relatie

Lees verder ——>

De Leeuw
  • De heersende planeet is: de Zon
  • De Leeuw is een Vuurteken. Samen met de Boogschutter en de Ram.
  • Sterke punten: Creatief, gepassioneerd, gul, warmhartig, vrolijk, humoristisch.
  • Zwakke punten: Arrogant, koppig, egocentrisch, lui, inflexibel.
  • Houdt van: Theater, vakantie nemen, bewonderd worden, dure dingen, felle kleuren, plezier met vrienden.
  • Houdt niet van: Genegeerd worden, geconfronteerd worden met moeilijke realiteit, niet behandeld worden als een koning of koningin.
  • De Leeuw is een geboren leider. Ze zijn dramatisch, creatief, zelfverzekerd, dominant en extreem moeilijk te weerstaan.
  • Uiterlijke kenmerken van de Leeuw: Vaak langer haar aan de zijkanten van het hoofd dat dan naar achteren is gekamd, zoals de Leeuwen in de natuur.
    Mannen hebben graag de bovenste knoopjes van hun overhemd los met een grote (gouden) ketting met aanhangsel om hun nek, die tussen het borsthaar je tegemoet treedt.