https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Weekhoroscoop
Kreeft

21 JUN - 22 JUL
Kreeft

De weekhoroscoop Kreeft kun je ook opslaan met Ctrl-D.  Dan staat hij bij bij je bladwijzers.

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Weekhoroscoop Kreeft
tot en met 16 december 2023


KREEFT
je kan deze week flink heen en weer worden geslingerd tussen hoop en vrees. Je zou graag iets nieuws willen doen, maar je hebt geen enkele zekerheid achter de hand als het onverhoopt mis gaat. Deze situatie is niet van korte duur, maar kan wel tot oktober duren, hoewel je er in maart al wel tegen opgewassen bent. Wat heb je toch met die Tweelingen? Laat die eens los!
Je kunt je dan ook maar beter met de leuke dingen van het leven bezighouden, door bijvoorbeeld regelmatiger erop uit te gaan. Dat kan een weekendje weg zijn of een avondje naar het theater of de bioscoop.
Vermijd het casino, ga überhaupt niet gokken en houd het geld van de loterijen in je zak. Het levert niet op wat je zou willen.
Kenmerken van de Kreeft
  • De heersende planeet van de Kreeft: Maan
  • Je bent een Waterteken. Net zoals de Schorpioen en de Vissen.
  • Sterke punten: Vasthoudend, zeer fantasierijk, loyaal, emotioneel, sympathiek, overtuigend.
  • Zwakke punten: Humeurig, pessimistisch, verdacht, manipulatief, onzeker.
  • Houdt van: Kunst, thuis hobby’s, ontspannen in de buurt van of in het water, het helpen van geliefden, een goede maaltijd met vrienden.
  • Houdt niet van: Vreemden, elke kritiek op moeder, onthulling van het persoonlijke leven.
  • Hij /zij kan erg emotioneel en gevoelig zijn en geven veel om zaken van het gezin en hun huis.
  • De Kreeft is sympathiek en gehecht aan mensen die ze dichtbij houden.
  • Gevoelig op borsten en maag.
Bij wie past de Kreeft?
Hieronder een voorbeeld. Klik hier voor het hele overzicht.

Stier en Kreeft:

kreeft
Stier


De Stier kan ook zeer compatibel zijn met het waterteken Kreeft en de Vissen, omdat deze emotionele tekens kunnen helpen de zachtere kant van de Stier naar voren te brengen. Met de Kreeft is de relatie als een passende pantoffel.  Je erotische en attente liefdesstijl zal volledig worden gewaardeerd door deze emotionele en gevoelige Kreeft. Over het algemeen is dit waarschijnlijk een bijna perfecte match voor jullie beiden. Grijp het met beide handen en laat niet los!
Maar pas op Kreeft! Als je jouw andere idee over trouw laat prevaleren, dan is de Stier lang geduldig, maar als dat op is, is het op!

Schorpioen en Kreeft:

kreeft
Schorpioen


Schorpioenen en Kreeften zijn van nature beide zeer emotioneel, bezitterig, intuïtief en emotioneel. Daarom is hun liefde meestal een wervelende romance waarbij beide partners toewijding waarderen.
Als de Kreeft eenmaal geleerd heeft om niet alles van de Schorpioen persoonlijk te nemen, dan zal de relatie vrij soepel verlopen. Veiligheid is voor hen allebei heel belangrijk. Echter, de Schorpioen zal degene zijn die de controle wil hebben en ook nemen. De Kreeft hecht ook erg aan veiligheid, maar niet zo heftig als de Schorpioen. Die Schorpioen kan weer extreem bezitterig overkomen, maar wil absoluut zelf niet als een bezit behandeld worden. De Kreeft is enorm vindingrijk en ze herstellen sneller dan Schorpioen, hoewel de laatste dat uiterlijk veel eerder doet.  Maar dan nog, ze blijven nog steeds lang “geraakt” door onaangename opmerkingen en kritiek. Waar de Schorpioen wrok laat zien, laat de Kreeft eerder zijn of haar emoties anders zien.
Dit paar wordt beschouwd als een van de betere in de astrologie.