https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Sterrenbeeld
Tweelingen

21 MEI - 20 JUNI

Het Sterrenbeeld Tweelingen beschrijft de kenmerken die de zon heeft als belangrijkste planeet in de westerse astrologie

Tweelingen
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Sterrenbeeld Tweelingen

In het sterrenbeeld Tweelingen is Mercurius de planeet die hem beheerst en daarom ben jij zeer communicatief ingesteld. Je kunt praten als Brugman om het maar zo te zeggen. Wat voor een ander niet onder woorden is te brengen, verwoord jij met het grootste gemak in volle zinnen met een uitstekende woordkeus.

Je stemming is wel van invloed op je en daardoor kan de omgeving gemakkelijk in verwarring worden gebracht. Die vraagt zich vaak af of hij met Tweelingen nummer 1 of Tweelingen nummer 2 te maken heeft.
Soms is het Tweelingen nummer 1 die de boventoon voert. Je vergroot jouw populariteit door je gevatte conversatie en hoffelijkheid. De hele omgeving is verrukt over jouw hartverwarmende vriendelijkheid. De volgende dag kan Tweelingen nummer 2 aan het woord zijn en dan staat er een volledig ander mens tegenover de toehoorders.

Geboortehoroscoop Tweelingen

Verder in het sterrenbeeld Tweelingen

Jouw vriendelijkheid is bijna door niemand te evenaren en omdat je vrijwel nooit negatief over iets bent, loopt een aankoop wel eens verkeerd af. Je prijst het te verkopen artikel zodanig aan, dat de verkoper er bijna geen afstand meer van wil doen en met name bij een aankoop van een tweedehands artikel is dat niet echt handig van je.
Als vertegenwoordiger ben je perfect. Je weet alles – en ook jezelf – uitstekend te verkopen. Dat komt door Mercurius, die prominent in jouw horoscoop staat. Je bent zo’n fabuleuze, makkelijke prater, dat je vrijwel alles kunt verkopen aan wie dan ook, zelfs als diegene geen enkele behoefte heeft aan het product dat jij aanprijst. Dat kan verkeerd aflopen als je je eigen grenzen niet kent en overschrijdt. Dan wordt verkopen gelijk aan aansmeren en dan klop je geld uit de zakken van mensen, die dat er helemaal niet in hebben zitten. Echter, de meeste Tweelingen laten het gelukkig niet zover komen.
Je bent een druk mens, je zoemt als een bezige bij tussen de bloemen door. Er is geen plekje waar je niet komt en voor de omgeving het weet, ben je alweer ergens anders bezig. En maar praten! Je zou ook je geld kunnen verdienen met spreken in het openbaar of in een kleinere kring en je zult er succesvol in zijn. Heel succesvol!

Het sterrenbeeld Tweelingen en de liefde

Tweelingen zijn vaak sociaal, charmant en goed in het onderhouden van verbindingen en contacten met derden. In de liefde zijn ze vaak op zoek naar mentale stimulatie en kunnen ze soms afgeleid worden door verschillende opties. Ze hebben de neiging om snel verliefd te worden, maar ook ineens uitgekeken te zijn. Het is belangrijk voor hen om een partner te vinden die hun noodzaak om te communiceren en nieuwe dingen te ontdekken kan begrijpen en ondersteunen.

Het sterrenbeeld Tweelingen staat bekend om hun communicatieve en sociale vaardigheden. In hun liefdesleven zijn ze op zoek naar intellectuele uitdaging en spanning. Ze houden van leuke gesprekken en avontuur en zijn altijd op zoek naar verandering en nieuwe ervaringen.

Tweelingen zijn vaak aangetrokken tot mensen die hen uitdagen en hen kunnen blijven boeien. Ze zijn niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en hun relaties op een opwindende manier te houden. Echter, omdat ze ook bekend staan om hun ongedurigheid, ze kunnen ook snel verveeld raken en op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen.

In een relatie is het belangrijk voor Tweelingen om veel ruimte te hebben voor hun eigen persoonlijke avonturen en vrijheid. Ze zijn zo mogelijk op zoek naar een partner die hen deze ruimte kan geven. Ze waarderen eerlijkheid en open communicatie en ze zijn altijd op zoek naar manieren om hun relatie op een opwindende manier te versterken.

Tot slot zegt het het sterrenbeeld Tweelingen

Dat je uit twee verschillende mensen bestaat, is ook het leuke van een Tweelingen mens. En met name voor jouw partner is dat een heel aardige bijkomstigheid, want hij of zij heeft niet één maar twee partners. Een ander erbij hebben, is voor jouw partner niet nodig, want hij of zij heeft er al twee.

Je laat niets ongezegd. Er is echt wat met je loos, als je jouw mond houdt over zaken, die je ter harte gaan. Je overtuigt mensen zo snel, dat zij telkens wéér versteld zullen staan van je verbale vermogens.