web analytics
 
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Geboortehoroscoop
Weegschaal

23 SEP - 22 OKT
Sterrenbeeld Weegschaal
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Deel je geboortehoroscoop Weegschaal!

Geboortehoroscoop  Weegschaal

De geboortehoroscoop Weegschaal zegt dat de Weegschaal behoort tot de wereldverbeteraars. Zij zullen altijd strijden tegen onrechtvaardigheden. Zij schrijven alle instanties aan om die erop te wijzen dat er zaken niet deugen. In de geboortehoroscoop staat verder dat de Weegschaal ook niet iets zal kopen dat van de vrachtwagen is gevallen, om maar een banaal eufemisme te gebruiken. Zulke eufemismen zal de Weegschaal overigens niet snel gebruiken. Hij noemt dat gewoon bij zijn naam en zegt als iemand die kreet bezigt: “diefstal zult u bedoelen”. Hij spreekt ook mensen erop aan, als die iets doen, dat in zijn ogen niet door de beugel kan. Het verbeteren van de wereld begint normaliter bij jezelf, maar de Weegschaal heeft dat al van nature en hoeft zichzelf niet tot de orde te roepen.

Verder:

De horoscoop zegt ook dat die Weegschaal niet altijd in evenwicht is. Een weegschaal, dus niet het sterrenbeeld maar dat ding bij de slager doet er ook altijd even over, voordat hij in evenwicht is. Hij schommelt daarvoor eerst om het juiste gewicht heen. Zo ook de mensen die in het teken Weegschaal zijn geboren.
Die onevenwichtigheid lijkt een wisselvalligheid, maar het is slechts de voorbode voor het evenwicht dat daarna komt.
De Weegschaal kan wel ineens uit balans zijn en dan exact het tegenovergestelde doen, dat hij anders doet. Het ene moment reageert hij uiterst tactvol, maar hij kan soms volledig uit zijn vel springen van kwaadheid.
De horoscoop van de vrouwelijke Weegschaal zegt dat zij het meeste plezier beleeft aan een Tweelingen man, met wie ze nog jaren na de eerste kennismaking kan blijven flirten.
De mannelijke Weegschaal is niet degene, die een ander verleidt, maar hij wordt verleid en dat overkomt hem zelf regelmatig. Hij werkt zich daardoor soms in de nesten en moet dan weer allerlei bokkensprongen maken om zich daar weer uit te werken.

Hij laat zich ook in de liefde geen oor aannaaien, want als hij het gevoel heeft dat hij wordt misbruikt of ziet dat het niets wordt, dan kan hij van het ene op het andere moment zijn biezen pakken. Hij trekt zich dan abrupt terug.

Seks

Noch de man noch de vrouw is puur op de seks gericht. Zij beheersen het spel als een begaafd pianist zijn instrument. De tonen klinken wanneer ze moeten klinken, hebben het juiste geluidsniveau en zijn volledig op elkaar afgestemd. Er zit geen enkele valse noot tussen en de melodie is voorspelbaar en toch verrassend. Zelfs enigszins frigide partners zwijmelen van deze muziek en willen telkens dat hij het opnieuw laat horen. Ook in dit liefdesspel is de Weegschaal geen starre fanaticus. Hij houdt zijn ideeën niet vast, maar past die telkens aan, zodra hij constateert dat zijn standpunt onjuist blijkt te zijn geweest.
Brute vasthoudendheid is hem vreemd. Hij is meer de diplomaat, die heel omzichtig, maar desondanks zeer duidelijk zijn doel kenbaar maakt en verdedigt. Hij geeft zijn fouten gemakkelijk toe, maar niet nadat hij goed heeft uitgezocht of hij die ook werkelijk heeft gemaakt.
Eén en ander leidt tot een persoonlijkheid, die altijd hoffelijk is en met zijn of haar charme het hoofd van een ieder op hol kan brengen.

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse vrienden
www.horoscope-francais.fr

Deze voor je Engelse en Duitse vrienden:
www.yourweeklyhoroscope.com

www.Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland
Copyright 2021 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje