web analytics
 
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_bottom_green.png

Geboortehoroscoop
Tweelingen

21 MEI - 20 JUNI
Sterrenbeeld Tweelingen
https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/border_top_green.png

Deel je geboortehoroscoop Tweelingen!

De geboortehoroscoop Tweelingen

In de geboortehoroscoop van de Tweelingen is Mercurius de planeet die hem beheerst en daarom ben jij zeer communicatief ingesteld. Je kunt praten als Brugman om het maar zo te zeggen. Wat voor een ander niet onder woorden is te brengen, verwoord jij met het grootste gemak in volle zinnen met een uitstekende woordkeus.

Je stemming is wel van invloed op je en daardoor kan de omgeving gemakkelijk in verwarring worden gebracht. Die vraagt zich vaak af of hij met Tweelingen nummer 1 of Tweelingen nummer 2 te maken heeft.
Soms is het Tweelingen nummer 1 die de boventoon voert. Je vergroot jouw populariteit door je gevatte conversatie en hoffelijkheid. De hele omgeving is verrukt over jouw hartverwarmende vriendelijkheid. De volgende dag kan Tweelingen nummer 2 aan het woord zijn en dan staat er een volledig ander mens tegenover de toehoorders.

Verder:

Jouw vriendelijkheid is bijna door niemand te evenaren en omdat je vrijwel nooit negatief over iets bent, loopt een aankoop wel eens verkeerd af. Je prijst het te verkopen artikel zodanig aan, dat de verkoper er bijna geen afstand meer van wil doen en met name bij een aankoop van een tweedehands artikel is dat niet echt handig van je.
Als vertegenwoordiger ben je perfect. Je weet alles – en ook jezelf – uitstekend te verkopen. Dat komt door Mercurius, die prominent in jouw horoscoop staat. Je bent zo’n fabuleuze, makkelijke prater, dat je vrijwel alles kunt verkopen aan wie dan ook, zelfs als diegene geen enkele behoefte heeft aan het product dat jij aanprijst. Dat kan verkeerd aflopen als je je eigen grenzen niet kent en overschrijdt. Dan wordt verkopen gelijk aan aansmeren en dan klop je geld uit de zakken van mensen, die dat er helemaal niet in hebben zitten. Echter, de meeste Tweelingen laten het gelukkig niet zover komen.
Je bent een druk mens, je zoemt als een bezige bij tussen de bloemen door. Er is geen plekje waar je niet komt en voor de omgeving het weet, ben je alweer ergens anders bezig. En maar praten! Je zou ook je geld kunnen verdienen met spreken in het openbaar of in een kleinere kring en je zult er succesvol in zijn. Heel succesvol !

Tot slot:

Dat je uit twee verschillende mensen bestaat, is ook het leuke van een Tweelingen mens. En met name voor jouw partner is dat een heel aardige bijkomstigheid, want hij of zij heeft niet één maar twee partners. Een ander erbij hebben, is voor jouw partner niet nodig, want hij of zij heeft er al twee.

Je laat niets ongezegd. Er is echt wat met je loos, als je jouw mond houdt over zaken, die je ter harte gaan. Je overtuigt mensen zo snel, dat zij telkens wéér versteld zullen staan van je verbale vermogens.

Over ons

https://jouwhoroscoop.nl/wp-content/uploads/2020/11/jouwhoroscoop.png

Jouwhoroscoop.be heeft sinds 1 januari 2021 ook een Franstalige horoscoop site.
Stuur hem aan je Franse vrienden
www.horoscope-francais.fr

Deze voor je Engelse en Duitse vrienden:
www.yourweeklyhoroscope.com

www.Ihrwochenhoroskop.de

Contact

Den Haag, Nederland
Copyright 2021 Jouwhoroscoop.nl | Realisatie: Jouw Internet Mannetje