Site pictogram Jouw Horoscoop

Daghoroscopen

Daghoroscopen

Daghoroscopen hebben iedere dag een nieuwe daghoroscoop voor vandaag.

Ram

Daghoroscoop
Ram

21 MAR -19 APR

Daghoroscoop
Stier

20 APR - 20 MEI

Daghoroscoop
Tweelingen

21 MEI - 20 JUNI

Daghoroscoop
Kreeft

21 JUNI - 22 JULI

Daghoroscoop
Leeuw

23 JULI - 22 AUG

Daghoroscoop
Maagd

23 AUG - 22 SEP

Daghoroscoop
Steenbok

22 DEC - 19 JAN

Daghoroscoop
Waterman

20 JAN - 18 FEB

Daghoroscoop
Vissen

19 FEB - 20 MRT

Jouw horoscoop heeft in de daghoroscopen iedere dag een nieuwe horoscoop voor je. Lees hier jouw horoscoop voor vandaag.
Lees daarnaast ook jouw weekhoroscoop. Blijf zo altijd goed op de hoogte van wat er zou kunnen gebeuren in de rest van de week.

Kies in het menu jouw sterrenbeeld en zie wat jouw dag voor je in petto kan hebben.
Maar vergeet nooit dat je jouw eigen vrije wil hebt om op dag niveau te doen en/of te laten wat je zelf wilt.

Progressieve horoscoop

Een daghoroscoop kan ook als je een professionele horoscoop van jou laat trekken, zoals dat heet. De astroloog trekt die met veel precisie. Hij heeft daarvoor niet alleen de dag en plaats van de geboorte van jou nodig, maar ook de exacte tijd.

Dat laatste is cruciaal, omdat die exacte tijd astrologisch enkele minuten kan variëren. Bij een professionele geboorte horoscoop zijn de exacte plaats van alle 10 planeten, inclusief zon en maan, van belang. Dat komt omdat er snel bewegende planeten zijn en de verhoudingen van de planeten ten opzichte van elkaar daardoor anders kunnen zijn dan minuten daarvoor. De astroloog corrigeert daarna de geboortetijd op basis van gebeurtenissen uit het verleden.

Een op jouw geboorte datum, geboorte tijd en geboorte plaats gemaakte daghoroscoop wordt op basis van een voortschrijdend gemiddelde van die geboorte horoscoop afgeleid. Er wordt een zg progressieve horoscoop van je getrokken. Daaruit leest de astroloog mogelijke gebeurtenissen in de toekomst op een week of maand nauwkeurig. Op een dag nauwkeurig is mogelijk. Daarvoor corrigeert hij jouw geboortetijd meerdere malen met een of enkele minuten.

Just for fun

Een  daghoroscoop bij jouwhoroscoop.nl en de daghoroscopen in alle kranten, tijdschriften en digitale media zijn just for fun. Niets meer, niets minder. Voor de week horoscopen geldt hetzelfde.
Echte weekhoroscopen maken professionele astrologen voor je met de exacte geboortetijd en -plaats.  Nadat de geboortetijd is gecorrigeerd met gebeurtenissen uit het verleden, trekt hij jouw persoonlijke horoscoop. Daarna maakt de astroloog met die gegevens een progressieve horoscoop en leest daaruit verwachtingen in de toekomst, tot soms met een week of maand nauwkeurig.
En dan heeft de persoon in kwestie nog zijn of haar eigen persoonlijkheid en karakter om anders te beslissen dan wat een daghoroscoop aangeeft.

Jouwhoroscoop.nl heeft naast de dag-, week en geboortehoroscoop nog een onderdeel waarin je kunt lezen welke sterrenbeelden het beste bij jou passen en een deel waarin je kunt zien welke bekende of beroemde mensen er op jouw geboortedag zijn geboren.

Mobiele versie afsluiten