Site pictogram Jouw Horoscoop

Celebrities met jouw geboortedag

Celebrities met jouw geboortedag

Celebrities met jouw geboortedag

Op iedere dag van het jaar is er wel een bekende of beroemde wereldburger geboren. Dat kan een acteur, een popartiest, een componist, een regeringsleider enz. zijn. Sommigen zijn uit een ver verleden en anderen staan nog midden in de belangstelling.
Als je in de lijst van jouw sterrenbeeld naar hen gaat zoeken, kan het ook zijn dat je rondom jouw geboortedag een paar beruchte mensen tegenkomt. Die lijst is dan weer gelardeerd met een enkele minder agressieve of zelfs vriendelijke beroemde of bekende sporter of zelfs een koning of koningin.. Kijk daarvoor bijvoorbeeld wie er in de vierde week van april zijn geboren. Naast de dictators Hitler en Saddam Hoessein staan daar ook Johan Cruijff en onze Koning Willem Alexander en zijn grootmoeder oud-koningin Juliana. Uitersten dus. Wel alle vier met redelijk goed ontwikkelde leiders capaciteiten.

Klik op een naam

Er is in de lijsten voor ieder wat te vinden. Als je in die lijsten op een naam van een popartiest of componist klikt, sturen wij je naar een pagina, waar je een muziekuitvoering van diegene tegenkomt. Wel telkens op een nieuwe pagina, zodat je in de kop van je scherm gemakkelijk kunt teruggaan naar de oorspronkelijke lijst met de bekende of beroemde personen van dat sterrenbeeld.

Op de lijsten met deze Celebrities met jouw geboortedag vind je bij velen een korte omschrijving. Al Capone, 17 januari, is nog steeds een beruchte maffia gangster met vele moorden op zijn geweten. Uiteindelijk heeft het de Amerikaanse Justitie hem alleen op een belasting ontduiking kunnen veroordelen en niet omdat hij betrokken is geweest bij de moord op naar schatting wel 500 mensen die hem in de weg stonden.

Bij een heel enkele datum konden wij tot op heden geen geboortedag vinden van een bekende of beroemde medeburger, maar in plaats daarvan noemden wij dan een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis op die dag. En soms slaagden wij daarin helemaal niet. Als je ons kunt helpen om zo’n lege datum op te vullen, dan houden wij ons aanbevolen.

Dank daarvoor en veel leesplezier met de Celebrities met jouw geboortedag

Ram

Beroemde Rammen

21 MAR -19 APR

Beroemde Stieren

20 APR - 20 MEI

Beroemde Tweelingen

21 MEI - 20 JUNI

Beroemde Kreeften

21 JUNI - 22 JULI

Beroemde Leeuwen

23 JULI - 22 AUG

Beroemde Maagden

23 AUG - 22 SEP

Beroemde Weegschalen

23 SEP - 22 OKT

Beroemde Schorpioenen

23 OKT - 21 NOV

Beroemde Boogschutters

22 NOV - 21 DEC

Beroemde Steenbokken

22 DEC - 19 JAN

Beroemde Watermannen

20 JAN - 18 FEB

Beroemde Vissen

19 FEB - 20 MRT
Mobiele versie afsluiten