Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 26-06-2017 tot en met 02-07-2017
Weegschaal

weekhoroscoop Weegschaal


Doordat Google bovenin het scherm automatisch hun vertaal programma erin zet, kan het zijn dat je altijd een Engelse tekst krijgt.
Klik het programma met het sterretje rechts boven weg.

Iedere zondag vind je hier de nieuwe weekhoroscoop Weegschaal.

Soms is het lastig om te zien onder welk sterrenbeeld je valt. En dan weet je niet welke horoscoop voor je geldt.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Als je rond 20 oktober bent geboren, welke weekhoroscoop geldt dan voor je? De weekhoroscoop Weegschaal of die van de Schorpioen?
De regel is dat de dag in het jaar waarin je geboren bent bepalend is voor je sterrenbeeld.
Daardoor kunnen twee mensen wel dezelfde geboortedag hebben (bijv, 21 oktober), maar doordat zij in verschillende jaren zijn geboren, hebben ze ieder een ander sterrenbeeld.

Je kunt ook jouw (week)horoscoop wekelijks per e-mail ontvangen. Klik daarvoor op de blauwe link bovenaan deze pagina naast het menu.


Klik hier voor jouw geboortehoroscoop!

--------------------------------------------------

Dit is jouw horoscoop voor deze week.


Je zult in de komende week onderhoudend en vol charme naar anderen toe zijn. Je hebt een open mening en bent verdraagzamer dan ooit. Je kunt mensen soms manipuleren, maar pas daarmee op, omdat je in het verleden hebt geleerd, dat zoiets ook verkeerd kan uitpakken.
Niet iedereen begrijpt die glimlach van jou. Zij denken dat die veel meer inhoudt dan een glimlach en sommigen denken dat het een uitnodiging is voor veel meer. En dat is deze keer niet het geval.
Je ontmoet desondanks een fantastische Leeuw voor wie niets te veel is. Je wordt uitgenodigd voor een brunch en de volgende dag zie je iemand, die kompleet het tegenovergestelde is en ook je aandacht trekt.
Dat wordt een drukke week Weegschaal! Overdrijf niet!


  Join our 60.336 subscribers
  Er zijn 15 bezoekers online
 [Statistieken]
Cadeautip


Hacker!