Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 01-05-2017 tot en met 07-05-2017
Waterman

Weekhoroscoop Waterman


De Waterman is met de Tweelingen en Weegschaal geen water-, maar een luchtteken.
Vluchtig als de lucht en daardoor voor velen ongrijpbaar.
De vrouwelijke Waterman is de charme zelf. Voor sommigen een beetje arrogant, maar voor insiders eerder onzeker. De Waterman heeft een hoog analytisch vermogen en bekijkt meer dan anderen alles van twee kanten. Zeg maar volgens het journalistieke hoor en wederhoor principe.
In jouw geboortehoroscoop. vind je meer.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

Je kunt je ook abonneren op de gratis weekhoroscoop door de link hierboven aan te klikken. Dan krijg je zondagmorgen een mailtje.
Je kunt ook een vriend(in) opgeven voor de weekhoroscoop.
Iedere zondag verschijnt de nieuwe week horoscoop.

Klik hier voor jouw geboortehoroscoop!

--------------------------------------------------

Dit is jouw horoscoop voor deze week.


Je denkt goed tegen stress te kunnen, maar dat ligt toch wat anders. Je zult er wellicht zelfs even van opkijken, dat je horoscoop zegt dat je helemaal niet zo goed tegen stress kunt.
Mentaal kun je dat misschien wel, maar als je jouw fysieke situatie eens goed onder de loep legt, dan kom je waarschijnlijk tot een andere conclusie.
Als je alleen ziek bent in het weekend en op de eerste dagen van je vakantie, dan zijn dát de fysieke gevolgen van overmatige stress en je kunt jezelf wel wijsmaken, dat je zo goed tegen stress kunt, maar je lichaam kan dat kennelijk niet.
Ook de Waterman moet af en toe even de pas inhouden.
Laat je bloeddruk deze week eens meten. Een regelmatige check up zal je echte informatie over je lichaam geven en wellicht moet je deze week beginnen je meer te bewegen.


  Join our 60.244 subscribers
  Er zijn 45 bezoekers online
 [Statistieken]
Elastische-riemen


Hacker!