Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 26-06-2017 tot en met 02-07-2017
Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Doordat Google bovenin het scherm automatisch hun vertaal programma erin zet, kan het zijn dat je altijd een Engelse tekst krijgt.
Klik het programma met het sterretje rechts boven weg.


Iedere zondag verschijnt de nieuwe weekhoroscoop Maagd.
Het één en ander is ook afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Een financieel probleem is voor iemand die een minimumloon verdient lastiger dan voor een miljardair.

Klik hier voor jouw daghoroscoop!

De weekhoroscoop Maagd verschijnt iedere zondag.
Als je je hebt geabonneerd, krijg je zondag een mailtje. Je kunt jezelf en ook een vriend of vriendin opgeven voor dat wekelijkse berichtje.

Klik hier voor jouw geboortehoroscoop!

--------------------------------------------------

Dit is jouw horoscoop voor deze week.


Je maakt je deze week heel erg druk om iets, dat eigenlijk onbelangrijk is. Je ziet dat echter niet en de mensen uit jouw omgeving vragen zich vertwijfeld af of er iets anders met je aan de hand is. Het loopt uiteindelijk met een sisser af, omdat jezelf inziet dat het nergens om gaat.
Ondertussen merk je dat iemand een prettige interesse in je heeft. Je merkt dat de kleding van diegene steeds meer in de richting gaat van wat jij leuk vindt om te zien en dat doet je goed. Laat dat overigens ook eens merken!
Een flirt kan geen kwaad, het hoeft niet altijd met erotiek omgeven te zijn, maar dat maakt het geheel voor jou wel veel aantrekkelijker.
Er is een gezellige avond aan het eind van de week met een Steenbok, Vissen en/of een Stier.


  Join our 60.336 subscribers
  Er zijn 19 bezoekers online
 [Statistieken]
Cadeautip


Hacker!